Είχε την ίδια Γειτόνισσα για 21 χρόνια αλλά δεν είχε μπει Σπίτι της. Όταν κατάφερε να μπεί απο το παράθυρο της δάκρυσε…

Είχε την ίδια Γειτόνισσα για 21 χρόνια αλλά δεν είχε μπει Σπίτι της

Είχε την ίδια Γειτόνισσα για 21 χρόνια αλλά δεν είχε μπει Σπίτι της

Όταν κατάφερε να μπεί απο το παράθυρο της δάκρυσε…

 

Η Λούσι Άσεν ζει στο Φούλαμ της Αγγλίας, όλη της τη ζωή και αγαπά τη γειτονιά της.

Αλλά μια μέρα, ένας γείτονας της την άφησε άφωνη.

Η Λούσι έχει μια 76χρονη γειτόνισσα που την αποκαλεί «Κυρία μου». Ζει μόνη της σε ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου.

Η Κυρία αγωνίζεται με θέματα ψυχικής υγείας εδώ και χρόνια. Μια μέρα, όταν η Λούσι ανακάλυψε τι συνέβαινε πίσω από την κλειστή πόρτα της Κυρίας Μάγιας, έπρεπε να παρέμβει. Δεν μπορούσε να την αφήσει μόνη της. Η Λούσι δεν είχε ιδέα πόσο κακή ήταν η κατάσταση στο σπίτι της.

Η Κυρία είχε κατά λάθος κλειστεί έξω από το διαμέρισμά της και εκείνη ζήτησε βοήθεια από τη Λούσι. Όταν εκείνη μπήκε από ένα ανοιχτό παράθυρο, δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν μέσα το σπίτι.

Εκεί, ανακάλυψε ότι η Κυρία δεν είχε λουστεί για 13 χρόνια λόγω έλλειψης κινητικότητας. Το διαμέρισμα της ήταν γεμάτο με απερίγραπτη βρωμιά και κακοσμία επειδή η Κυρία δεν μπορούσε να το καθαρίσει ή να το διατηρήσει καθαρό.

 

Είχε την ίδια Γειτόνισσα για 21 χρόνια αλλά δεν είχε μπει Σπίτι της. Όταν κατάφερε να μπεί απο το παράθυρο της δάκρυσε…

Όταν κατάφερε να μπεί απο το παράθυρο της δάκρυσε…

Έτσι αποφάσισε να σώσει τη γειτόνισσα της από τις φρικτές συνθήκες διαβίωσής της. Με την άδειά της, η Λούσι ξεκίνησε την απολύμανση και τον καθαρισμό. Επίσης δημοσίευσε το πρόβλημα στο Facebook για να ζητήσει βοήθεια.

Η κυρία χρειάζονταν νέα ρούχα, έπιπλα και οικιακές προμήθειες. Σχεδόν τίποτα δεν μπορούσε να κρατηθεί από το σπίτι.

  Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη: Εορτάζουν στις 21 Μαΐου

Μέσα σε μόλις 24 ώρες, το 80% των αντικειμένων που χρειάζονταν η Κυρία είχε προσφερθεί από αγνώστους από όλο τον κόσμο. Η Λούσι έλαβε επίσης αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης για αυτό που έκανε για την γειτόνισσα της.

Οι εταιρείες, οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας, οι έμποροι και άλλοι όλοι ήθελαν βοηθήσουν.

Είχε την ίδια Γειτόνισσα για 21 χρόνια αλλά δεν είχε μπει Σπίτι της

 

Λόγω του ενδιαφέροντος των ανθρώπων για την Κυρία και την πρόοδο που είχε κάνει η Λούσι στην αποκατάσταση όχι μόνο του σπιτιού της, αλλά της ζωής της, η τελευταία δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook για να κρατήσει τους πάντες ενήμερους για το ταξίδι της.

Η Λούσι είπε ότι η αλλαγή στην γειτόνισσα της ήταν εκπληκτική. Τελικά, με μπάνιο, καθαρά ρούχα και ζεστά γεύματα έφερε μια λάμψη μέσα της, μια λάμψη στα μάτια της.

Ήταν χωρίς τηλεόραση για τέσσερα χρόνια επειδή είχε τεθεί σε ξένη γλώσσα και δεν μπορούσε να το διορθώσει. Αυτή ήταν η μόνη της συντροφιά και δεν το έλεγε εδώ και χρόνια.

Η Λούσι είπε ότι η αλλαγή στην γειτόνισσα της ήταν εκπληκτική

Η Κυρία αγαπούσε να μιλάει με τους ξένους που είχαν έρθει για να τη βοηθήσουν μέσα και έξω από το διαμέρισμά της, καθώς και τις συνομιλίες που είχε με την Λούσι ενώ καθάριζε το σπίτι της. Γελούσαν και τραγουδούσαν όλοι μαζί.

Όταν κατάφερε να μπεί απο το παράθυρο της δάκρυσε…

Η συντριπτική στήριξη και η τεράστια ζήτηση αυτού του έργου άφησαν τη Λούσι με δάκρυα στα μάτια. Είπε ότι ενώ το διαμέρισμα της δεν ήταν παλάτι, αλλά δεν είναι πλέον ένας χώρος που δεν είναι κατάλληλος για να ζήσει ένας άνθρωπος.

Παρόλο που η Κυρία αγωνίζεται να θυμηθεί το όνομα της Λούσι, τις περισσότερες φορές, ξέρει ότι είναι εκεί για να την βοηθήσει και να την υποστηρίξει.

  Δεν θέλω το αυτιστικό παιδί του συντρόφου μου στον γάμο μας, θα κάνει τα σπαστικά του και θα γίνω ρεζίλι

 

Πηγή faithtap.com

Credit: faithtap.com via viralman.gr

viralgreece.eu

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *