Η στιγμή που ένα δηλητηριώδες φίδι ξετρυπώνει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι οικογένειας [Βίντεο]

Η στιγμή που ένα δηλητηριώδες φίδι ξετρυπώνει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι οικογένειας [Βίντεο]

Η στιγμή που ένα δηλητηριώδες φίδι ξετρυπώνει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι οικογένειας [Βίντεο]

 

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης, ξάφνιασε μια οικογένεια στη Ν. Αφρική, όταν στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Αφού τελείωσαν το στολισμό, τα μέλη της οικογένειας, αντίκρισαν ένα θανατηφόρο δηλητηριώδες φίδι να αναδύεται από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της!

Ο Ρομπ και η Μαρσέλα Γουάιλντ που κατάγονται από το Χερτφορτσάιρ της Αγγλίας αλλά τώρα ζουν στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, μόλις είχαν τελειώσει με τα φώτα και τα στολίδια στο δέντρο τους με τα παιδιά τους, όταν παρατήρησαν το φίδι να βγαίνει από τα κλαδιά.

Πιστεύεται ότι το ερπετό – που αργότερα αναγνωρίστηκε ως θηλυκό φίδι μπουμσλάνγκ, το πιο θανατηφόρο της χώρας – κρυβόταν στο δέντρο καθ ‘όλη τη διάρκεια και στη συνέχεια εμφανίστηκε όταν ολοκληρώθηκε η διακόσμηση.

Ο 55χρονος Ρομπ, είπε χαρακτηριστικά: «Μόλις είχαμε στολίσει το δέντρο και τα παιδιά έβαζαν τα δώρα από κάτω πριν ανάψουμε τα φώτα.

Θαυμάζαμε τη δουλειά μας όταν η γυναίκα μου η Μαρσέλα έδειξε τις δύο γάτες μας και είπε ότι νόμιζε ότι μπορεί να υπήρχε ένα ποντίκι στο δέντρο καθώς το κοιτούσαν επίμονα».

«Συχνά φέρνουν “δώρα” από το αγρόκτημα στο οποίο ζούμε, έτσι η Μαρσέλα πήγε να ρίξει μια ματιά και κίνησε ένα στολίδι και είδε το κεφάλι ενός φιδιού να την κοιτάζει.

Στρίγκλιξε και φώναξε “φίδι”. Πέρασαν δύο πολύ μακριές ώρες μέχρι να φτάσει εδώ ο ειδικός για τα φίδια και μόλις το άρπαξε με την λαβίδα του, μπορούσαμε να αναπνεύσουμε ξανά».

 

Η στιγμή που ένα δηλητηριώδες φίδι ξετρυπώνει από το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι οικογένειας

 

  Γνωρίστε το «χίπστερ» φίδι που γεννήθηκε με γυαλιά ηλίου και μουστάκι

 

Ο χρηματιστής Ρομπ μετακόμισε στη Νότια Αφρική πριν από 15 χρόνια με τη σύζυγό του Μαρσέλα και έχουν έναν γιο, τον 11χρονο Έντουαρντ και μια κόρη, την 6χρονη Σαχάρα.

Από το σπίτι του στο ΜακΓκρέγκορ, 100 μίλια από το Κέιπ Τάουν, είπε «Ευχόμουν να βρω πολλά πράγματα κάτω από το δέντρο για την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά όχι ένα δηλητηριώδες φίδι μήκους 4 ποδιών».

Ο Ρομπ έστειλε στον ειδικό φιδιών Τζέρι Χέινς, φωτογραφίες του κεφαλιού του φιδιού να βγαίνει από το δέντρο με έναν κύκλο γύρω από το κεφάλι του, αλλά τις θεώρησε φάρσα.

«Νόμιζα ότι ένας από τους συναδέλφους μου που πιάνουν φίδια προσπαθούσε να με κοροϊδέψει.

Τότε χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο Ρομπ που έστειλε τις φωτογραφίες και μου υποσχέθηκε ότι όντως είχαν ένα φίδι μπούμσλανγκ στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και δεν ήταν αστείο», είπε ο Τζέρι.

 

 

«Την ώρα που οδηγούσα προς το σπίτι τους, τους έλεγα να μην το χάσουν από τα μάτια τους σε περίπτωση που γλιστρούσε μακριά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έβρισκε μια κρυψώνα στο σπίτι τους.

Δεν ήταν εύκολο να πιάσουμε, καθώς ήταν πολύ γρήγορο και συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει και να περιστρέφεται γύρω από το δέντρο και προσπαθούσα να μη χαλάσω τα διακοσμητικά ή τα φώτα».

«Δεν θα επιτεθούν εκτός αν αισθάνονται εξαιρετικά απειλημένα και μόνο για να αμυνθούν και υποπτεύομαι ότι αυτό γλίστρησε μέσα στο σπίτι για να βρει σκιά.

Το να βρει ένα δέντρο μέσα ήταν ένα μπόνους, αλλά δυστυχώς ήταν το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δέντρο!».

 

Πηγή: iefimerida.gr

  Πήρε μια κούπα καφέ και την έριξε στα μαλλιά της - Όταν δείτε γιατί θα το κάνετε και εσείς!

entypwsiako.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *