Η σύντροφός μου είναι καλή κοπέλα αλλά άσχημη. Σκέφτομαι όμως να την παντρευτώ επειδή έχει λεφτά

Η σύντροφός μου είναι καλή κοπέλα αλλά άσχημη

Η σύντροφός μου είναι καλή κοπέλα αλλά άσχημη

Σκέφτομαι όμως να την παντρευτώ επειδή έχει λεφτά

 

Ιστορία 30χρονου άνδρα: Πρόκειται για την ιστορία που αναφέρει στη σελίδα μας, ο Θάνος, ο οποίος είναι ένας άνδρας ηλικίας τριάντα ετών.

Ο ίδιος έχει σχέση με μία κοπέλα, η οποία ονομάζεται Τζούλια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι του γούστου του, αλλά θέλει να είναι μαζί της για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο. Αναλυτικά, η ιστορία του Θάνου:

 

Ιστορία 30χρονου άνδρα: Τι ανέφερε αρχικά

«Καλημέρα σας, ονομάζομαι Θάνος και είμαι 30 χρονών. Εδώ και 2 χρόνια έχω σχέση με την Τζούλια. Η Τζούλια είναι καλή κοπέλα αλλά δεν είναι καθόλου του γούστου μου! Γενικά προσέχω πολύ σε μια γυναίκα την εξωτερική εμφάνιση.

Η Τζούλια υστερεί πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι! Είναι γεματούλα και δεν την λες και καλλονή αλλά έχει ένα πολύ μεγάλο προσόν! Έχει οικονομική άνεση! Το να έχει κάποιος λεφτά αυτή την εποχή είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς χωρίς να στερηθεί τίποτα!

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος για τον οποίο είμαι μαζί με την Τζούλια και φυσικά σκοπεύω να την παντρευτώ. Χάρη σε εκείνη θα έχω μια καλή δουλειά εφόσον η εταιρεία του πατέρα της στην οποία εργάζομαι, κάποια στιγμή θα περάσει στα χέρια μου.

Ήδη ο πατέρας της μας έχει κάνει δώρο ένα καλό αμάξι το οποίο χρησιμοποιώ εγώ φυσικά, αλλά και το άνετο σπίτι στο οποίο μένουμε.

Βλέπετε η σημερινή εποχή μας έχει κάνει να κοιτάμε το συμφέρον μας γι’ αυτό και εγώ επέλεξα να μείνω με μια κοπέλα που δεν μου λέει τίποτα εμφανισιακά, μόνο και μόνο επειδή έχει χρήματα και μπορεί να με εξασφαλίσει».

  Προσευχόταν όλο το χωριό… (Αληθινή ιστορία)

«Η σύντροφός μου είναι καλή κοπέλα αλλά άσχημη. Σκέφτομαι όμως να την παντρευτώ επειδή έχει λεφτά»

 

Πώς τελειώνει, η ιστορία του:

«Θα προσπαθήσω να της είμαι όσο πιο πιστός μπορώ αλλά οι πειρασμοί είναι πολλοί.

Προφανώς και δεν υπόσχομαι ότι θα αντισταθώ σε μια αιθέρια ύπαρξη που ίσως γνωρίσω γιατί άντρας είμαι και εγώ, όπως και να το κάνουμε θέλω και την καλοπέραση μου.

Η Τζούλια δε θα μάθει ποτέ τίποτα. Θα ζει το παραμύθι της. Θα την κάνω να πιστεύει ότι έχει παντρευτεί τον τέλειο άντρα που την αγαπάει και τη φροντίζει!

Έτσι θα ζούμε και οι δυο ευτυχισμένοι. Θα της κάνω και κανένα παιδί να έχει να ασχολείται και θα περνάμε ζάχαρη.

Πριν βιαστείτε να με κρίνετε, αναρωτηθείτε αν σας δινόταν μια τέτοια ευκαιρία τι θα κάνατε. Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα κάνατε το ίδιο με εμένα.

Απλά είμαι τυχερός και μέσα στη κρίση θα ζήσω μια καλή ζωή!»

 

true.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *