Τα πιο ευαίσθητα: Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» αλύπητα το 2022

Τα πιο ευαίσθητα: Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» αλύπητα το 2022

Τα πιο ευαίσθητα: Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» αλύπητα το 2022

 

Σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σου.

Γεωργία Τζαγκαράκη

 

Η ευαισθησία και η ενσυναίσθηση είναι όμορφα στοιχεία για κάθε χαρακτήρα, ανεξαρτήτως φύλου.

Το 2022, όμως, αυτό θα αποτελέσει τεράστιο πρόβλημα για τρία πολύ συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία λόγω της έντονης ευαισθησίας τους και της τάσης τους να υπεραναλύουν τα πάντα και να μπαίνουν σχεδόν ασυναίσθητα στα παπούτσια του άλλου, θα τα βρουν πολύ σκούρα.

Οι θέσεις των πλανητών σε συνδυασμό με την έμφυτη δική τους ευαισθησία, θα τα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση μέσα στην χρονιά που περιμένουμε με τις στιγμές που θα αισθανθούν να πληγώνονται βαθιά, να απογοητεύονται και να αγχώνονται τρομερά να είναι πολλές.

Ποια είναι τα τρία αυτά ζώδια που φέτος θα πρέπει να μάθουν να αποστασιοποιούνται και να βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα;

 

Τα πιο ευαίσθητα: Τα 3 ζώδια που θα «χτυπηθούν» αλύπητα το 2022

 

Καρκίνος

Ο ευαίσθητος και γλυκός Καρκίνος νιώθει πως τα πάντα κινούνται γύρω του. Όχι δεν είναι σε καμία περίπτωση νάρκισσος. Το πρόβλημα είναι πως συνεχώς αισθάνεται πως έχει μερίδιο ευθύνης για οτιδήποτε απασχολεί ή στεναχωρεί τους γύρω του.

Θα σε ρωτήσει πολλές φορές αν έχεις κάτι μαζί του, θα απαντήσεις ακόμα περισσότερες πως δεν έχεις τίποτα και αν στο τέλος υψώσεις λίγο τη φωνή θα του καταστρέψεις την ημέρα, την εβδομάδα, τον μήνα, μη σου πούμε και τη χρονιά ολόκληρη.

Υπομονή, λοιπόν, φέτος με τα Καρκινάκια, καθώς θα έχουν την τάση να θεωρούν ότι όλα πάνε στραβά ακόμα κι αν δεν ανήκουν στους άτυχους της χρονιάς.

  Ποια είναι τα πιο τυχερά ζώδια για το 2022;
θα «χτυπηθούν» αλύπητα το 2022
Pexels

 

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει την τάση να τα παίρνει όλα πολύ σοβαρά και να «μαστιγώνει» τον εαυτό του για κάθε τι που θεωρεί πως πηγαίνει λάθος. Ούτε ο Ζυγός μπαίνει στην κατηγορία των νάρκισσων του ζωδιακού, ωστόσο νιώθει πως πάντα έχει κάνει κάτι λάθος.

Κάτι που μέσα στο 2022 θα… χτυπήσει ταβάνι.

Είναι ανασφαλές πλάσμα και θέλει επιβεβαίωση πως όλα είναι καλά. Θα πρέπει γενικά μαζί του να εξηγείς. Να εξηγείς συνεχώς, κυρίως τη νέα χρονιά που θα χτυπηθεί αλύπητα απ’ τους πλανήτες στο κομμάτι των σχέσεων.

 

Ταύρος

Ο ορθολογιστής και κυνικός ενίοτε Ταύρος, θέλει να τα έχει με όλους καλά. Δεν θα κάνει πίσω σε έναν καυγά, αρκεί να έχει όλο το δίκιο με το μέρος του.

Ο Ταύρος αν κάνει λάθος θα καταρρακωθεί και δεν θα το διαχειριστεί καθόλου εύκολα. Θα στεναχωρηθεί, θα προσπαθήσει να το «σώσει» και θα σε βάλει να του ορκιστείς πως δεν του κρατάς κακία. Όσο ενδιαφέρεται φυσικά για τη σχέση.

Σε αντίθετη περίπτωση, είναι το ζώδιο που μπορεί να σε κάνει με μαεστρία να νιώσεις πως είσαι αόρατη. Το κακό είναι πως το 2022 θα είναι σε συνεχή άμυνα, με τα ξεσπάσματα θυμού να μη λείπουν.

Περίεργο πλάσμα ο Ταύρος…

 

belikeyou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *