Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη! by MagicF’Ariel..

 

Ο Άρης είναι ένα κακό σπυρί, η αλήθεια είναι, ανεξάρτητα από το ζώδιο που βρίσκεται!

Σε κάποια είναι πιο χαλαρός και σε κάποια φωτιά που καίει!

Ευτυχώς που έφυγε από τον Σκορπιό, γιατί μας δημιούργησε μεγάλο πονοκέφαλο, ευτυχώς που πήγε στον Τοξότη, ας αποκτήσουν μια ζαλάδα ας πούμε οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Τι λέτε;

Ο Άρης από τον Τοξότη μας θέλει από τη μια ανέμελους, μας δίνει μια όρεξη για περιπέτειες, για ταξίδια είτε μακρινά σε ηλιόλουστους, θερμούς τόπους, ή ακόμα σε αγρούς χιονισμένους! Και τι έγινε; Από την άλλη βέβαια, μας τεστάρει, θέλει να δει μας αξίζουν όλα αυτά ή γιούργια;

Αφήνει τα λουριά ελεύθερα, τα δένει όμως τόσο σφιχτά που αρκετοί θα πουν αυτό το ωχ αμάν! Μου φαίνεται κάνει πολύ καλή παρέα με τους Καλικάντζαρους, σπέρνει τις ζαβολιές, θερίζει τις αταξίες! Μα είναι δυνατόν;

Ο Γενάρης είναι ένας μήνας πολύ ζόρικος! Το ταξίδι στο παρελθόν επιμένει για αμέτρητους λόγους! Κάποιος έχει να ανακαλύψει τον έρωτα και κάποιος το χρήμα! Υπάρχει και ένας θησαυρός πολύ καλά κρυμμένος που σίγουρα δεν είναι για όλους!

Οπότε χρυσά μου, ας μη θαμπωνόμαστε από τα χρυσά λαμπάκια των δέντρων, σύντομα δε θα υπάρχει τίποτα εκεί έξω! Τρεις μέρες έμειναν και μετά ξεκινά ο αγώνας!

Ποιος είναι μέσα για το κυνήγι του θησαυρού;;; 😉

φιλάκια..

 

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη!

 

Κριός

Ο Άρης στον Τοξότη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε πως τελικά όλα βαίνουν καλώς! Για να πάρετε τα πάνω σας και η αυτοπεποίθηση σας να χτυπήσει κόκκινο! Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι ίσως ο φετινός στόχος για τις γιορτινές ημέρες και ας μπει Γενάρης και τι έγινε; Ο Κρόνος μπορεί να εμποδίσει τις εκδρομές, στο σπίτι πιο safe, στο γραφείο απαραίτητοι, για όλα υπάρχει ένας λόγος!

Ο Άρης σας βοηθά στο να δείτε τις υποθέσεις σας από μια άλλη οπτική γωνία, γιατί μερικές φορές το by the book, φέρνει περισσότερες σκοτούρες! Ότι πράξατε τους προηγούμενους μήνες σε επαγγελματικό επίπεδο, ήταν ορθό, σας το αναγνωρίζουν και εσείς με ύφος αυστηρό, κατευθύνετε τους συνεργάτες σας προς το επόμενο level!

 

Ταύρος

Ο Άρης από τον Τοξότη, έχει δυο πρόσωπα για εσάς! Το σίγουρο είναι πως θα σας ανάψει φωτιές, οικονομικές και ερωτικές! Η αλήθεια είναι πως θα το βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη, γιατί έφτασε ο καιρός να πληρώσετε το λογαριασμό! Όταν επενδύετε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας, κάποια στιγμή έρχεται και η λυπητερή! Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν για καλό σκοπό!

Ο Άρης τις μέρες του Γενάρη ξαφνικά σας κάνει να φλέγεστε ολόκληροι από ερωτισμό και πάθος! Έχετε τη διάθεση να ξεπεράσετε τον εαυτό σας, να πετάξετε τις παρωπίδες και να φτιάξετε ένοχα πονηρά μυστικά, είτε με το σύντροφό σας, είτε με τον έρωτα της ζωής σας! Ο έρωτας δε θέλει ντροπές, θέλει θάρρος, τόλμη και πολύ συναίσθημα! Βουρ στο ψαχνό!

  Ποια ζώδια ξέρουν να αγαπούν πραγματικά;

 

Δίδυμος

Ο Άρης χρυσά μου από τον Τοξότη, δε θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Όντως σας έχει βάλει στο μάτι, οπότε να ξέρετε πως για πολλές μέρες ακόμα, εκείνος θα κάνει ένα φου και εσείς θα σοκάρεστε από το αποκαλυπτικό αποτέλεσμα! Σας τεστάρει σε θέματα σχέσεων, θέλει να δει κατά πόσο είστε πιστοί σύντροφοι, πιστοί συνεργάτες και πάει λέγοντας το πράγμα! Όλα στα κόκκινα λοιπόν, είναι πιο δυνατός από την Αφροδίτη, σας χαλάει το όνειρο την τελευταία στιγμή!

Ερωτικά καβγαδάκια μέχρι και τις 24/01! Εντάσεις στη δουλειά σε καθημερινή βάση! Εσείς θα επιλέξετε το μονοπάτι! Ή που θα εξαφανιστείτε από παντού! Ή που θα συμβιβαστείτε για να σώσετε τις καταστάσεις! Ή που θα τα κάνετε όλα ρημαδιό! Πανοπλία να φορέσετε!

 

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη!

 

Καρκίνος

Όσο έχουμε Δεκέμβρη, όλα μια χαρά! Ο Άρης από τον Τοξότη ακόμα δε σας δίνει και τόση σημασία, ας πούμε πως σας επιτρέπει να κοιμηθείτε περισσότερο, να ξεκουραστείτε, γιατί με το που μπαίνει Γενάρης ζόρικα τα πράγματα! Ναι μεν σας κάνει δραστήριους πολύ, σας ξεσηκώνει για να αναλάβετε περισσότερες αρμοδιότητες, σας κάνει και ένα δώρο για το φινάλε, όμως όλα αυτά τα φέρνει τούμπα αν θεωρήσετε ανθρώπους και καταστάσεις ως δεδομένα!

Ο Άρης σας στρεσάρει από την 1η μέρα του Γενάρη! Σας φορτώνει με πολλές ευθύνες και εσείς θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Ξεσπάτε σε εκείνους που δε πρέπει και εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας! Το νου σας, γιατί δε θέλει και πολύ να πέσετε τέζα στο κρεβάτι! Και μετά το χάος..!

 

Λέων

Πετάει η ομάδα η αλήθεια είναι αυτή! Όσο ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη, άλλο τόσο εσείς, μέσα στην τρελή τη χαρά! Τις μέρες του Δεκέμβρη αλλά και του Γενάρη, θέλετε τόσο πολύ να απολαύσετε εκείνες τις μικρές καθημερινές στιγμές, που θα κάνετε οτιδήποτε περνά από το χέρι σας για να συμβεί αυτό! Κάποιοι ταξιδεύετε, κάποιοι γίνεστε τέρμα σπιτόγατοι, κάποιοι φτιάχνετε ακόμα και λιχουδιές για το σύντροφό σας!

Ο Άρης σας μεταμορφώνει σε φλογερούς εραστές, το κρεβάτι σας παίρνει φωτιά κυρίως Γενάρη μήνα! Κρύο καιρός για δυο και λίγα λέω! Να θυμίσω πως με το ζόρι δουλειά δε γίνεται, για αυτό εσείς θα φτιάξετε ατμόσφαιρα, εσείς θα γοητεύσετε εκ νέου το σύντροφό σας, εσείς θα κάνετε το παιχνίδι του έρωτα συναρπαστικό και δελεαστικό!

 

Παρθένος

Πώς να σας το πω; Σηκώστε τα μανίκια και προσμένετε στο ακουστικό σας, ή πίσω από την πόρτα, γιατί ο Άρης από τον Τοξότη σας θέλει έτοιμους για καυγά! Και ξαφνικά χαλάει το ένα και το άλλο στο σπίτι σας και εσείς τρελαίνεστε μια και έξω! Βασικά τρελαίνονται όλοι οι τριγύρω που σας ζητούν και τα ρέστα μάλιστα! Ο Δεκέμβρης σίγουρα σας έχει δείξει τα σημάδια του, ο Γενάρης αποζητά δραστικά μέτρα!

  Η Πανσέληνος στις 03/07/2023 είναι θετική και κατάλληλη για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Το γεγονός πως έχετε αμέτρητες δραστηριότητες δε σημαίνει πως πρέπει να αμελείτε θέματα της στέγης σας! Εννοείται πως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε προσωπικά, εννοείται πως εσείς θα πληρώσετε το λογαριασμό! Ο Άρης σας στρεσάρει ακόμα περισσότερο, όταν ξαφνικά φίλοι από μακριά έρχονται να σας δουν! Πού θα τους κοιμίσετε;

 

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη!

 

Ζυγός

Να ειπώ την αλήθεια μου, πολύ ξεπορτίσατε με το που πάτησε το πόδι του ο Άρης στον Τοξότη! Οι μέρες του Δεκέμβρη, γεμάτες από υποχρεώσεις, ραντεβού, σουαρέ, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας! Ο Άρης σας θέλει στην τρεχάλα, να προλάβετε τα πάντα όλα, γιατί οι γιορτές είναι ιδανικές για να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο σε φίλους και γνωστούς! Ο Γενάρης σας βάζει σε αεροπλάνο και δρόμο!

Ένα ταξίδι αναψυχής; Επαγγελματικό; Όπως και να έχει όπου φύγει – φύγει! Ο Άρης τις μέρες του Γενάρη σας κάνει πολυλογάδες! Μιλάτε ασταμάτητα, αλλιώς τα έχετε στο μυαλό σας, αλλιώς τα μεταφέρετε, όλο και κάποια παρεξήγηση θα προκύψει! Να έχετε το νου σας στο τιμόνι και να κρατάτε μικρό καλάθι όταν σας λένε μεγάλα λόγια!

 

Σκορπιός

Ο Άρης από τον Τοξότη χρυσά μου έχει σκοπό να σας αδειάσει τη μπάνκα και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Τις μέρες του Δεκέμβρη είδατε αρκετοί λεφτά στα χέρια σας, ίσως μετά από καιρό και όσο να’ναι δωράκια από εδώ και εκεί, δωράκια και στον εαυτό σας, τσουπ να τα πρώτα έξοδα! Θα μου πείτε, τι να τα κάνετε τα μαδιά; Μασούρι; Ο Άρης τον Γενάρη έχει άγριες διαθέσεις!

Σας δείχνει ξεκάθαρα πως είστε αδικαιολόγητα σπάταλοι, όταν και εφόσον τα έσοδά σας δεν είναι σταθερά, όταν σας οφείλουν ακόμα χρήματα, όταν δεν έχετε προνοήσει για τους λογαριασμούς του μήνα! Να αποφύγετε να δανειστείτε λεφτά, ή ακόμα και να δανείσετε! Εντάσεις προκύπτουν γιατί κάποιος δε τήρησε το λόγο του! Μην είστε εσείς το άτομο αυτό!

 

Ζώδια: Οι τσαχπινιές του Άρη από τον Τοξότη!

 

Τοξότης

Λεφτά σας δίνει ο Άρης με το που μπαίνει στο ζώδιό σας! Οι μέρες του Δεκέμβρη αν και είναι τέρμα απαιτητικές, φέρνουν ένα δώρο έκπληξη, γιατί πρέπει να πάρετε τα πάνω σας όπως και να έχει! Και κάπως έτσι τις μέρες του Γενάρη γίνεστε κάπως ανοιχτοχέρηδες, θέλετε να κάνετε τα δωράκια σας σε εκείνους που αγαπάτε περισσότερο! Μήπως να το ξανά σκεφτείτε; Μήπως να κρατήσετε τα λεφτά για να τα επενδύσετε στον εαυτό σας και στις δουλειές σας;

Ο Άρης βέβαια, από τη μια σας θέλει μέσα στην τρελή τη χαρά και από την άλλη μέσα στα νεύρα! Δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και θεωρείτε πως μόνο εσείς έχετε δίκιο! Ναι μεν νιώθετε φοβεροί και τρομεροί, όμως όταν το αποτέλεσμα προέρχεται από πολλούς, τότε όλοι μαζί ας πάρετε τα εύσημα!

  Αυτός είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2019

 

Αιγόκερως

Προφανώς ο Άρης από τον Τοξότη ζήλεψε την εύνοια της ανάδρομης Αφροδίτης, οπότε έχει σκοπό να σας το χαλάσει λίγο το όνειρο! Βέβαια μπορεί να σας κάνει λίγο ατακτούληδες, σε θέματα οικονομικά! Το γεγονός πως λατρεύετε το χρήμα, όλοι το γνωρίζουμε, όμως το πώς έρχεται στα χέρια σας, μόνο εσείς! Προκειμένου να είναι όλα στη θέση τους, βρίσκετε τρόπους να βγάζετε χρήματα που δε φαίνονται πουθενά!

Μαύρα, κόκκινα, μπλε, τι σημασία έχει, λεφτά να είναι και τι στον κόσμο όλο;;; Το νου σας γιατί το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται! Ο Γενάρης είναι φουλ στο άγχος, τα νέα που ακούτε σας μπερδεύουν, αλλά υπάρχουν αμέτρητα σημάδια που σας δείχνουν το σωστό το δρόμο! Ο Άρης είναι απλά μια μεγάλη ζαλάδα για εσάς!

 

Υδροχόος

Σας απογειώνει ο Άρης από τον Τοξότη, σας κάνει πολύ ευτυχισμένους ένα πράγμα! Οι μέρες του Δεκέμβρη αλλά και του Γενάρη, σας ντύνουν ωραία, σας κυκλοφορούν σε διάφορα μέρη, συναντάτε πολλούς φίλους και γνωστούς! Νιώθετε μετά από πολύ καιρό, ο εαυτός σας! Είστε τόσο θετικοί και αισιόδοξοι που δε φοβάστε τούτη τη φορά να πάτε λίγο με τα νερά των άλλων!

Να συμβιβαστείτε προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε ακόμα και τα ερωτικά! Ο Άρης θέλει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στους φίλους σας! Σε εκείνους που θέλετε να είναι δίπλα σας, βρέξει, χιονίσει! Σε εκείνους που θέλουν να κλέψουν λίγη από την αίγλη σας, λίγο από την τσέπη σας, που καιρό τώρα έπρεπε να τους είχατε πει αντίο! Το νου σας!

 

Ιχθύες

Ο Άρης από τον Τοξότη σας κάνει πυρ και μανία, είστε και τσίτα και μέσα στα νευράκια μέρες που είναι! Τι Δεκέμβρης και τι Γενάρης, μια από τα ίδια, αφού ο σκοπός του Άρη είναι να σας στρεσάρει, να σας αγχώσει κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Αρκετοί οι τσακωμοί στη δουλειά, άλλα ζητάτε, άλλα σας κάνουν, υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία και εσείς υπομονή καμιά! Βέβαια, τον Γενάρη ο Άρης σας επιτρέπει να απολαύσετε τις επιτυχίες σας, γιατί όσο να’ναι ο χρόνος που έφυγε έδειξε κατά πόσο είστε ικανοί και απαραίτητοι στο πόστο σας!

Θα ακούσετε πολλά μπράβο, κάποιοι ίσως να σας αποθεώσουν, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να καβαλήσετε το καλάμι! Και οι καλύτεροι ηγέτες να είστε, κρατήστε χαμηλό προφίλ!

 

magicfariel

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay

magicfariel.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *