Τα ζώδια μέσα στην καλή χαρά!

Τα ζώδια μέσα στην καλή χαρά!

Τα ζώδια μέσα στην καλή χαρά!

 

Πώς φαίνεται ένα ζώδιο ότι είναι ευτυχισμένο;

ΚΡΙΟΣ: Κάνει πλάκα ακόμα και με προσωπικά σχόλια που λέγονται γι’ αυτόν, βαριέται να αντιπαρατεθεί, έχει μειωμένη παρορμητικότητα και κάνει ήσυχο ύπνο, δεν έχει ξεσπάσματα. Αφήνει τους άλλους να κάνουν ό, τι θέλουν, γίνεται στοργικός και ιδεαλιστής.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν βασίζεται στα υλικά αγαθά για να νιώσει ασφαλής ή ικανοποιημένος. Ξεχνά το παρελθόν, έχει περισσότερη αντοχή, υπομονή, συναισθηματικά γίνεται πιο εκδηλωτικός, έχει ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την ευχαρίστηση, δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο να κάνει πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μιλά απίστευτα πολύ, δεν έχει νευρικότητα, θυμάται όλα τα ευχάριστα γεγονότα, είναι περισσότερο εστιασμένος και παραγωγικός, γελά πολύ με αστεία και κουτσομπολιά και έχει αυξημένη ανάγκη για επικοινωνία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζει το «τώρα» και όχι το «τότε», δεν έχει συναισθήματα εξάρτησης, έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της ικανοποίησης και της αγάπης για το σπίτι και την οικογένεια. Διαθέτει περισσότερο θετική και ιδεαλιστική φαντασία και όνειρα, ελεγχόμενες αλλαγές στη διάθεση, αυξημένη τάση να κοινωνικοποιηθεί.

ΛΕΩΝ: Παρουσιάζει μειωμένη ανάγκη για εξωτερική προσοχή, αυξημένο αίσθημα αξιοπιστίας, γενναιοδωρία, λιγότερο θεατράλε συμπεριφορά, δε δίνει σημασία στις επικριτικές φωνές (δε φτάνουν καν στα αφτιά του), ενθουσιάζεται πολύ ακόμα και με την καλοκαιρία και τον ήλιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι χαλαρή, χωρίς νεύρα και άγχος. Δεν παρουσιάζει τους συνήθεις ψυχαναγκασμούς, με χαρά προθυμοποιείται να εξυπηρετήσει και να φροντίσει, έχει θετική εικόνα για τον εαυτό της, είναι επικοινωνιακή και με αυτοπεποίθηση.

 

Τα ζώδια μέσα στην καλή χαρά!

ΖΥΓΟΣ: Δεν έχει άγχος και παραλογισμούς, είναι αποφασιστικός, κοινωνικός και πολύ γοητευτικός. Έχει μειωμένη ανάγκη για εξωτερική επιβεβαίωση, χαλαρότητα με την προσωπική του εικόνα, λιγότερα λεκτικά ξεσπάσματα, είναι στοργικός και δημιουργικός.

  Ιούλιος 2023: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έχει λιγότερο κυνισμός και περισσότερο χιούμορ, είναι πιο ανεκτικός, πρόθυμος να εξετάσει το ενδεχόμενο νέων ιδεών, χωρίς να τα απορρίψει αμέσως όπως συνήθως, αυξημένη γενναιοδωρία προς τους στενούς φίλους και την οικογένεια, ισορροπημένη σεξουαλική ζωή, λιγότερο κλειστός και απομονωμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχει υπερβολικό ενθουσιασμό, ενέργεια και κέφι, λέει αστεία και γελά πολύ, είναι ζεστός, φιλικός, πολύ κοινωνικός, δεν μπορεί να σταθεί σε ένα μέρος, δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στη δουλειά, σκέφτεται διάφορα και δεν είναι πολύ παραγωγικός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χαρίζει τον έλεγχο, δεν έχει αγωνίες ή ανασφάλειες, είναι στοργικός, ζεστός, ανεκτικός, με χιούμορ, δουλεύει λιγότερο και χαίρεται περισσότερο την προσωπική του ζωή, αφιερώνει πιο πολύ χρόνο στον εαυτό του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι πιο ομιλητικός, θέλει να διασκεδάζει περισσότερο, δεν εστιάζει τόσο στο μέλλον, είναι σαφής και λιγότερο αντιφατικός, πιο διαλλακτικός σε άλλες πεποιθήσεις, πολλές ιδέες και καινοτομίες κατακλύζουν το μυαλό του.

ΙΧΘΥΣ: Δεν έχει τάσεις φυγής ή απομόνωσης, δεν αφήνει αρνητικά συναισθήματα να τον επηρεάσουν, είναι πιο διαχυτικός, δραστήριος, ενεργοποιεί τη φαντασία του, θέλει να έρχεται σε επαφή με κόσμο και να γεμίζει θετική ενέργεια, έχει λιγότερη εξάρτηση και δεν θέλει κοιμάται πολλές ώρες.

 

Πηγή

trelogaidouri

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *