Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω! by MagicF’Ariel..

 

02/01/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλή Χρονιά!

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, το έχουμε πει χιλιάδες φορές, αλλά φέτος σιγοντάρει και το σύμπαν σε αυτό!

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, 02/01 υπάρχει καλύτερο ποδαρικό για την έναρξη του νέου έτους;

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, έχετε την τιμητική σας! Καιρός να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και να κάνετε εσείς κουμάντο, γιατί πόσο πια; Είτε είναι ερωτικά τα θέματά σας, είτε επαγγελματικά, εσείς θα πάρετε δραστικές αποφάσεις, εσείς θα κουνήσετε το δαχτυλάκι σας, εσείς θα επαναστατήσετε προκειμένου το μέλλον σας να είναι λαμπρό! Ή αλλιώς ένα μέλλον έτσι όπως αγαπά η καρδούλα σας!

Το θέμα είναι πως ο Δίας είναι πλέον στους Ιχθύες και σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, το αποτέλεσμα είναι μαγικό! Οι φιλοδοξίες φουντώνουν, τα όνειρα γλυκά πεισμώνουν, ίσως ένα παραμύθι να ξεκινήσει να γράφεται από εδώ και πέρα για λίγους και καλούς!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο κρύβεται στα παρασκήνια, όμως κινεί τα νήματα με πολύ μεγάλη χαρά! Απρόβλεπτες εκπλήξεις για όλο τον κόσμο, είναι ευχάριστα τα μαντάτα, πάντα κρατούν λίγο, για αυτό ας μην αφήσουμε λεπτό ανεκμετάλλευτο!

Let’s make magic! ✨

φιλάκια

 

Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω!

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι ότι χρειάζεστε για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, για να κάνετε μια νέα αρχή, στη δουλειά σας!

Έφτασε ο καιρός, να πάρετε δραστικά μέτρα, να γίνετε σκληροί εκεί που πρέπει, να ανανεώσετε τους συνεργάτες σας, αν χρειάζεται, οτιδήποτε είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε μπροστά, με γοργούς, αποτελεσματικούς ρυθμούς! Λεφτά σας δίνουν, είτε για τον κόπο σας, είτε για να σας γλυκάνουν! Αναλαμβάνετε ένα νέο άγνωστο project!

 

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, παρέα με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, φτιάχνουν ένα υπέροχο, μαγικό κοκτέιλ, με σκοπό να απογειωθείτε ευχάριστα τις μέρες αυτές! Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και να γεμίσετε το σύμπαν από ευχές!

  Αν γεννηθήκατε αυτή την ώρα..είστε γοητευτικοί & εpωτικοί!

«Δώσε για να λάβεις», είναι το πιο δίκαιο, αμοιβαία προφανώς τα συναισθήματα! Ένα ταξίδι ζωής είναι στα σκαριά, είτε μπείτε σε αεροπλάνο, είτε όχι, όπως και να έχει, το σύμπαν έχει σκοπό να σας πάει μια μαγική τσάρκα! Go for it!

 

Δίδυμος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας προκαλεί έναν πονοκέφαλο, κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Λεφτά έρχονται και λεφτά φεύγουν και τίποτα δε μένει για εσάς! Να στηρίζεστε στις πλάτες σας και όχι στων άλλων, γιατί κατά βάθος όλοι μόνοι είμαστε στη ζωή αυτή!

Το σύμπαν σας βοηθά να αποκτήσετε ένα plan b, σε θέματα καριέρας και να βρίσκεστε σε ετοιμότητα είτε για να αναλάβετε κάτι νέο, είτε για να φτιάξετε κάτι δικό σας! Από κάπου λαμβάνετε λεφτά, προκειμένου να ξελασπώσετε και να επενδύσετε για το μέλλον σας!

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, θέλει οπωσδήποτε να κάνετε μια γενική καθαριότητα στην προσωπική σας τη ζωή! Σας θέλει ευτυχισμένους εν ολίγοις, ανεξάρτητα του τι θα χρειαστεί να κάνετε για να συμβεί αυτό!

Αρκετοί σκέφτεστε έντονα ένα διαζύγιο! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί επαγγελματικό, μπορεί και τα δυο! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι στα σκαριά, οπότε μια γνωριμία μπορεί να είναι αρκετή για να νιώσετε όμορφα ξεχασμένα συναισθήματα στα ξαφνικά! Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες!

 

Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω!

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βαρά κατακούτελα και ξαφνικά θέλετε να γίνετε τα καλύτερα παιδιά του κόσμου! Νέο έτος, μια νέα αρχή, ας κόψετε όλες τις κακές τις συνήθειες που έχετε μαχαίρι, θέλετε να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, μπας και έρθουν καλύτερες ημέρες από όλες τις απόψεις!

Ο σκοπός είναι να βελτιωθείτε ως άνθρωποι, η καθημερινότητά σας να είναι πιο γλυκιά και αν βγάζετε και κανά εξτραδάκι από διάφορες δουλειές από εδώ και εκεί, δεν είναι άσχημη ιδέα! Τέρμα ενθουσιασμένοι, κοιτάξτε μόνο μη φτιάξετε το ένα και χαλάσετε το άλλο!

  Αυτά τα ζώδια που θα σε «πνίξουν» με την αγάπη τους

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας ξεσηκώνει για αλλαγές, πολύ ευχάριστες! Είχατε μπόλικο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα δεδομένα της ζωής σας, οπότε ότι ονειρευτήκατε, ότι φανταστήκατε για το μέλλον σας, μπορεί να γίνει αληθινό, αρκεί να κάνετε κάτι για αυτό!

Δυναμική η επιρροή της για την περίπτωση τη δική σας, από σήμερα κιόλας ας κάνετε το πρώτο βήμα! Θέλετε να φτιάξετε το σπίτι σας; Θέλετε να βρείτε το σύντροφο της ζωής σας; Θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδί; Μη φοβάστε, κάθε αρχή και δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη!

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σας κάνει τέρμα σπιτόγατους, ίσως και λίγο αυστηρούς! Ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, εσείς θα το δρομολογήσετε αυτό! Επιθυμείτε ηρεμία και γαλήνη εντός και εκτός οικίας, αγάπη και κατανόηση να υπάρχει και όλα θα φτιάξουν!

Το σύμπαν σας επιφυλάσσει μια έκπληξη! Αρκετοί αποφασίζετε να συζήσετε με το σύντροφό σας, κάποιοι μπορεί να γίνετε και γονείς στα πολύ ξαφνικά! Οι αλλαγές συνήθως δεν αρέσουν σε κάποιους, φροντίστε λοιπόν να μεταφέρετε τα νέα με γλυκό τρόπο!

 

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο, αφού θα χρειαστεί να γίνετε απίστευτα εκφραστικοί προκειμένου να σας κατανοήσουν οι τριγύρω! Ξεχάστε τα τηλεπαθητικά και τις κόνξες, θα χρειαστεί πολλές φορές να πείτε έξω από τα δόντια αυτά που σκέφτεστε και αυτά που πρέπει να γίνουν!

Μην ελπίζετε όμως σε θετικές αντιδράσεις, αφού σε κανέναν δεν αρέσει το ξεβόλεμα! Μην ελπίζετε στο φιλότιμο, λέξη ξεχασμένη πολύ καιρό τώρα! Το σύμπαν σας θέλει δραστικούς και άμεσους όσον αφορά τη ζωή σας!

 

Ζώδια: Καλή Χρονιά με Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω!

 

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, γεμίζει τις τσέπες σας από λεφτά! Καλύτερο ποδαρικό από αυτό δεν υπάρχει! Οι επόμενες ημέρες είναι γεμάτες από ευχάριστες εκπλήξεις, γιατί ξαφνικά δε σας οφείλουν τίποτα και δεν οφείλετε επίσης τίποτα, οπότε ότι έχει περισσέψει είναι δικό σας για να το κάνετε ότι θέλετε!

  5 ζώδια που δε δέχονται συμβουλές από κανέναν

Καιρός να επενδύσετε στον εαυτό σας, στη δουλειά σας, στο σπίτι σας και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας! Κυνηγήστε ένα όνειρο, προωθήστε το έργο σας, μια νέα συμφωνία σας απογειώνει από όλες τις απόψεις!

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει όπως φαίνεται την ευτυχία την ίδια στην πόρτα σας! Έφτασε ο καιρός να πράξετε όπως επιθυμείτε και να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, ανεξάρτητα από τις συνέπειες και τις αντιδράσεις των ανθρώπων σας! Ξεχάστε το βόλεμα και τον καναπέ, για να συμβούν θαύματα, πρώτα εσείς θα κουνήσετε το δαχτυλάκι σας και μετά θα έρθουν οι εκπλήξεις!

Επιδιώκετε απίστευτες αλλαγές, ακόμα μπορεί να πείτε αντίο στη δουλειά σας και να ασχοληθείτε με το χόμπι σας, πιο σοβαρά! Γκρεμίζετε τα δεδομένα!

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι για εσάς ένα μαύρο σύννεφο, πάνω από το κεφάλι σας, τουλάχιστον για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες! Το μυαλό σας ταξιδεύει στο άστατο παρελθόν που είχατε μια φορά και έναν καιρό και στις συνέπειες που υπεστήκατε για αυτό!

Φοβάστε να αλλάξετε σελίδα, φοβάστε πως το παρελθόν σας θα χαλάσει οτιδήποτε όμορφο πάτε να φτιάξετε! Το σύμπαν για ακόμα μια φορά σας λέει, πως πρέπει να κλείσετε τις πόρτες με εκείνα τα πρόσωπα που μόνο το κακό σας θέλουν! Κάντε χώρο για κάτι νέο!

 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, είναι το κερασάκι στην τούρτα, εν ολίγοις ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και από εδώ και πέρα μπορείτε να ελπίζετε σε πολύ καλύτερες ημέρες! Ως ανήσυχη καλλιτεχνική φύση που είστε, θα αγκαλιάσετε το αυθόρμητο, τη φαντασία σας, τα όνειρά σας και θα κάνετε ότι σας αρέσει και επαγγελματικά και ερωτικά!

Ιδέες για νέα project πέφτουν βροχή, για νέες δραστηριότητες, ανοίγετε τα φτερά σας επιτέλους και πετάτε! Νέες υπάρξεις μπαίνουν στη ζωή σας, που σας ξεσηκώνουν για περιπέτειες!

 

magicfariel

Φωτογραφία από Jim Cooper από το Pixabay

magicfariel.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *