Καφές ομορφιά: Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καφέ στον κλάδο της ομορφιάς

Καφές ομορφιά

Καφές ομορφιά

Οι θεραπευτικές ιδιότητες του καφέ στον κλάδο της ομορφιάς

 

ΑΠΟ ΑΡΕΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

 

Καφές ομορφιά: Ο καφές φαίνεται πως μπορεί να τονώσει και την φυσική ομορφιά μας, πέρα από το να μας δώσει ενέργεια.

Επομένως, μην περιορίζεστε μονάχα στις ιδιότητές του ως ένα γευστικό ρόφημα.

Ο καφές είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό τονωτικό. Μας ξυπνάει το πρωί και μας δίνει την απαιτούμενη ενέργεια για να συνεχίσουμε, ακόμα και όταν αισθανόμαστε εξουθενωμένοι.

Ωστόσο, ο καφές φαίνεται πως μπορεί να τονώσει και την φυσική ομορφιά μας. Επομένως, μην περιορίζεστε μονάχα στις ιδιότητές του ως ένα γευστικό ρόφημα. Αντιθέτως, ο καφές μπορεί να αυξήσει τη φυσική σας ομορφιά και έχει τρία βασικά οφέλη.

μην περιορίζεστε μονάχα στις ιδιότητές του ως ένα γευστικό ρόφημα

 

Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες του καφέ στην ομορφιά μας;

Ο ποιοτικός καφές μπορεί να παίξει ρόλο στην ανάπλαση των κυττάρων
την παραγωγή κολλαγόνου
και τη μείωση της φλεγμονής

Η βιταμίνη Β3 (νιασίνη) και το χλωρογενικό οξύ που υπάρχουν στον καφέ μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της υπερμελάγχρωσης και στη μείωση της εμφάνισης των ηλιακών κηλίδων, της ερυθρότητας και των λεπτών γραμμών.

Είναι επίσης ωφέλιμο να χρησιμοποιούνται τα κατακάθια του καφέ σε ένα scrub σώματος. Κάτι τέτοιο ενδεχομένως να μειώσει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας καλώντας τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα. Ένα scrub καφέ απολεπίζει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, λειαίνει το δέρμα και χαρίζει ομοιόμορφη εμφάνιση.

Οι πολυφαινόλες στον καφέ βοηθούν στον κυτταρικό κύκλο και στην προστασία του ανοσοποιητικού. Υπάρχουν όμως και τρεις λιγότερο γνωστοί τρόποι που ο καφές μπορεί να ωφελήσει την ομορφιά σας.

  Γίνεται ο καφές να σας βοηθήσει να χάσετε περισσότερα κιλά;

 

Θεραπεία Ακμής:

Γνωρίζατε ότι τα αντιοξειδωτικά, τα διεγερτικά και τα χλωρογενικά οξέα που βρίσκονται στον καφέ έχουν συνδεθεί με τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος;

Κάνοντας ένα scrub προσώπου με καφέ μπορεί να βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν οι πόροι που έχουν ερεθιστεί, οδηγώντας σε φλεγμονή.

 

Μείωση των Μαύρων Κύκλων:

Κανείς δεν θέλει να έχει μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια του. ο καφές μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας σκόνη καφέ με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι.

Στη συνέχεια, θα προσθέσετε μερικές σταγόνες ελαίου βιταμίνης Ε στο μείγμα. Στη συνέχεια, εφαρμόστε αυτό το μείγμα κάτω από τα μάτια σας προσεκτικά και ξεπλύνετε μετά από 15 λεπτά.

 

Μείωση Κυτταρίτιδας:

Γνωρίζατε ότι η καφεΐνη στον καφέ έχει ιδιότητες που μπορεί να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας τη ροή του αίματος και κάνοντας το δέρμα να επανέλθει σε μια πιο νεανική κατάσταση;

Εφαρμόζοντας ένα scrub καφέ στο δέρμα, μπορεί να οδηγήσει σε λαμπερή και λαμπερή επιδερμίδα! Όπως ακριβώς η μυρωδιά του καφέ μπορεί να ξυπνήσει το μυαλό σας το πρωί, έτσι και ένα scrub μπορεί να κάνει το ίδιο για το σώμα σας.

 

healthweb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *