Ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Όσοι θα θέλατε να ζήσετε κάτι διαφορετικό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, διαβάστε παρακάτω μερικές προτάσεις και φτιάξτε το τέλειο σκηνικό για την εκείνη την ημέρα.

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού

Κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές της σχέσης σας δίνατε τον καλύτερό σας εαυτό για να δείξετε την ρομαντική σας πλευρά.

Τώρα, που έχουν περάσει μερικά χρόνια, στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να ετοιμάσετε κανένα δείπνο για εσάς και τον αγαπημένο σας (και αυτό αν προλαβαίνετε)! Για να ερωτευτείτε ξανά ο ένας τον άλλον αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού, εκείνο που σας έκανε να ερωτευτείτε.

 

Φύγετε για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο μακριά από την πόλη

Μιας και φέτος η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Σάββατο, μπορείτε να φύγετε για όλο το Σαββατοκύριακο και να ζήσετε δύο ολόκληρες μέρες μακριά από την πόλη και τις σκοτούρες της.

Αν, μάλιστα, μπορείτε να αφήσετε και κάπου τα παιδιά σας, το Σαββατοκύριακό σας θα σας πάει πίσω στον χρόνο, στην αρχή της σχέσης σας.

 

Πηγαίνετε για ένα μασάζ

Ένας τρόπος για να χαλαρώσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να κλείσετε ένα μασάζ για δύο σε άποιο spa της περιοχής σας. Διαφορετικά, μπορείτε απλά να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλον.

 

Ελάτε πιο κοντά

Δεν εννοούμε να πάτε κατευθείαν στο ψητό (αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα προς το τέλος της βραδιάς).

Εννοούμε να κάνετε μία δραστηριότητα που θα σας φέρει πιο κοντά.

Κλείστε ένα δωμάτιο σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με εσωτερική πισίνα και απολαύστε ένα ρομαντικό μπάνιο μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Αν τα οικονομικά σας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση (που είναι πολύ φυσικό την δύσκολη εποχή που ζούμε) μπορείτε να κάνετε το ίδιο στην μπανιέρα του σπιτιού σας.

  Μαμά 10 αγοριών βάζει σκούπα 7 φορές την ημέρα και λέει οτι δεν πρόκειται να χορτάσει ύπνο μέχρι το 2034

Γεμίστε την με ζεστό νερό και όμορφα αρωματικά, βάλτε και μερικά κεριά στον χώρο και απολαύστε ένα μπάνιο αγκαλιά.

Ελάτε πιο κοντά

Ιδέες για να φτιάξετε το τέλειο σκηνικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Φορέστε τα καλά σας

Ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να βγείτε έξω, δεν χάνετε τίποτα να φορέσετε τα καλά σας και να απολαύσετε μαζί μια ταινία κι ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Υποκριθείτε πως είστε σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο μακριά από το σπίτι σας και ζήστε όλη τη διαδικασία του δείπνου με κάθε επισημότητα.

 

Ζήστε ένα 24ωρο γεμάτο σοκολάτα

Κάντε ένα μικρό δωράκι στον σύντροφό σας κάθε 2-3 ώρες. Βάλτε σε διάφορα μέρη του σπιτιού μικρά σοκολατάκια έτσι ώστε να τα βρίσκει και να σκέφτεται πόσο πολύ τον αγαπάτε και πόσο ξεχωριστός είστε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Περάστε καλά στο σπίτι

Μερικές φορές το να μείνετε στο σπίτι και να περάσετε μια ρομαντική βραδιά μαζί είναι ό,τι καλύτερο. Δε χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι σας για να περάσετε καλά. Κλείστε τα κινητά και τα laptop σας και χαρείτε ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από αλλούς. Από την επόμενη μέρα θα μπορέσετε να επανέλθετε στην καθημερινότητα.

 

Κάντε την μεγάλη πρόταση

Αν έχετε κάνει τη «συζήτηση» και είστε και οι δύο θετικοί σε έναν πιθανό γάμο, τώρα είναι η ώρα να κάνετε την πρόταση. Παρεμπιπτόντως, αυτό ισχύει και για τους άντρες και για τις γυναίκες. Οι εποχές έχουν αλλάξει, γιατί να μη γίνει το ίδιο και με τις προτάσεις γάμου.

  Αρκουδάκια του Αγίου Βαλεντίνου

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *