Αυτά είναι τα τρία πιο πεισματάρικα ζώδια: Δεν κάνουν πίσω ούτε εκατοστό

 

Αυτά είναι τα τρία πιο πεισματάρικα ζώδια

Αυτά είναι τα τρία πιο πεισματάρικα ζώδια: Δεν κάνουν πίσω ούτε εκατοστό

Δεν κάνουν πίσω ούτε εκατοστό

 

Πιο εύκολα μετακινείς βουνό.

Όταν προσπαθείς να τα πείσεις για κάτι, αισθάνεσαι σαν να μιλάς σε τοίχο. Όταν προσπαθούν να σε πείσουν για κάτι, θα συνεχίσουν να μιλούν μέχρι το τέλος του χρόνου.

Αυτά είναι τα τρία πεισματάρικα ζώδια που μπορούν να τα συνυπάρξουν μόνο με πολύ υποχωρητικούς και υπομονετικούς ανθρώπους. Και αν βρεθούν στην ίδια σχέση, αλίμονό τους.

Προβλέπονται ομηρικοί καβγάδες.

 

Αυτά είναι τα τρία πιο πεισματάρικα ζώδια: Δεν κάνουν πίσω ούτε εκατοστό

 

Ταύρος:

Πλάσμα της ρουτίνας, θα ήταν στο στοιχείο του στην Ημέρα της Μαρμότας. Από τη στιγμή που θα κολλήσει με μια συνήθεια ή με ένα πρόγραμμα ημέρας, δεν θα τον ξεκολλήσει τίποτα, ούτε καν ένα κόκκινο πανί στη μέση της αρένας.

Αν καταφέρετε να τον πείσετε να αλλάξει σχέδια ή έστω να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, σας αξίζει βραβείο.

 

Αιγόκερως:

Για τους Αιγόκερους, η ζωή είναι σαν ένα βουνό που έχουν αποφασίσει να ανεβούν μέχρι να φτάσουν στην κορυφή. Τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, και αυτή είναι η θετική πλευρά του πείσματός τους.

Η αρνητική είναι ότι είναι τόσο προσκολλημένοι στα πλάνα τους, καθημερινά και βραχυπρόθεσμα, που αν τους προτείνεις οτιδήποτε διαφορετικό ή αν προκύψει οποιαδήποτε ανατροπή, θα είναι εξαιρετικά απρόθυμοι να δείξουν ευελιξία.

 

Λέων:

Αν δεν έχετε βρεθεί ποτέ σε διαφωνία με Λιοντάρι, συνεχίστε να το αποφεύγετε. Δεν μπορεί να δεχθεί με τίποτα ότι έχει άδικο και είναι πρόθυμο να παλέψει μέχρι τέλους για να υπερασπιστεί την άποψή του.

  Πώς εμπνέεται τους γύρω σας; Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

Είναι ο σύντροφος που μπορεί να κάνει με τις ώρες κύκλους με το αυτοκίνητο, απλά και μόνο επειδή θεωρεί ότι η διαδρομή που το έδειξε το GPS «είναι λάθος». Αν μη τι άλλο, το πείσμα του τον κάνει αφοσιωμένο σύντροφο και φίλο. Για όποιον καταφέρει να τον αντέξει, βεβαίως.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *