Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

 

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται 18/03, 09:18 ώρα Ελλάδας, στις 27° 40’ της Παρθένου επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού, Παρθένους, Ιχθύες, Διδύμους και Τοξότες, που ανήκουν στο 3ο δεκαήμερο, ενώ στα οικονομικά και τα ερωτικά τους θα επηρεαστούν Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί. Επιπλέον είναι ισχυρή η επίδραση σε όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων και γύρω στις 27 μοίρες.

Η παρουσία του Ποσειδώνα σε αυτή την Πανσέληνο είναι έντονη, οπότε πολλές θα είναι οι αμφιβολίες που θα έχουμε, το τοπίο δεν θα είναι ξεκάθαρο, γι’ αυτό και η ασάφεια σε σκέψεις και αποφάσεις θα είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να χάσουμε τον μπούσουλα.

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εξαπάτησης και διάψευσης των προσδοκιών.

Ας δούμε ποια είναι τα ζώδια που θα… χαθούν στη μετάφραση με την Πανσέληνο στην Παρθένο:

 

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου θα σε επηρεάσει αρκετά, πόσω μάλλον που στο παιχνίδι μπαίνει κι ο κυβερνήτης σου, Ποσειδώνας, οπότε οι σχέσεις σου και η εικόνα που έχεις γι’ αυτές είναι πιθανό να αλλάξει, αφού θα έρθεις σε επαφή με μια πραγματικότητα που δεν περίμενες.

Το πιο πιθανό είναι να σε πάρει από κάτω, αν έτρεφες ελπίδες ή νόμιζες ότι θα λυθούν όλα τα θέματα από μόνα τους. Αναγκαστικά, λοιπόν, θα εστιάσεις σε αυτά και θα προσπαθήσεις να τα διευθετήσεις. Το κατά πόσο, βέβαια, μπορείς να δεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να κάνεις συγκεκριμένες ενέργειες είναι ένα ζητούμενο.

  Ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου;

Αν όμως είσαι ευέλικτος/η και ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, τότε θα καταφέρεις πολλά περισσότερα κι ενδεχομένως να ξεφύγεις κι από το στρίμωγμα, που θα σου γίνει, με έξυπνο τρόπο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σε συνδυασμό με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα απέναντί σου, σε βάζει ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημά σου.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές σου να διατηρήσεις το πρακτικό και οργανωτικό σου πνεύμα, ώστε να επιτύχεις όλα όσα έχεις σχεδιάσει, που αφορούν στην προσωπική σου ζωή, θα δυσκολευτείς αρκετά να μείνεις συναισθηματικά αμέτοχος/η.

Και αν επιμείνεις, τότε τα αποτελέσματά σου δε θα είναι τα αναμενόμενα, αφού είτε θα διαψευστούν οι προσδοκίες σου είτε θα τρέφεις αυταπάτες για πρόσωπα και καταστάσεις και θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις. Άκου και τη διαίσθησή σου, αν κάτι δε σου «κολλάει» γιατί είναι πιθανό τίποτα να μην είναι όπως φαίνεται στις σχέσεις σου.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο, θα προσπαθήσεις να δεις λογικά κάποια πράγματα του σπιτιού ή ένα οικογενειακό ζήτημα που θα ανακύψει και να τα βάλεις σε τάξη.

Ωστόσο, δε θα τα καταφέρεις εύκολα, καθώς μπορούν κάποια πρόσωπα είτε να πατήσουν σε ευαίσθητα σημεία σου είτε, λόγω ασάφειας και παρανόησης που θα υπάρχει, να μπερδευτείς περισσότερο και να μη βρίσκεις άκρη.

Δεν αποκλείεται και κάποιο γεγονός να επηρεάσει και τα επαγγελματικά σου ή μια απόφαση σχετική με αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια ό,τι σου λένε ή σου υπόσχονται, καθώς δε θα ισχύει ή θα είναι για να καθησυχαστείς και να το ξεχάσεις.

  Πανσέληνος του θερισμού στις 10/09/2022: Τσουνάμι συναισθημάτων

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει τον 10ο οίκο των επαγγελματικών σου, όπου θα χρειαστεί να οργανωθείς, να έχεις ένα πλάνο και να αποφύγεις άστοχες ή επιπόλαιες ενέργειες, αν θέλεις να έχεις θετικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, θα επικρατεί ένα χάος στο χώρο, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος/η με ψέματα ή παγίδες που μπορεί να σου έχουν στήσει κάποια πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχετε. Γι’ αυτό, μην εμπιστεύεσαι εύκολα, να είσαι παρατηρητικός/η και να δώσεις σημασία στην κάθε λεπτομέρεια.

Αν βέβαια έχεις να κάνεις με «επιτήδειους», θα είναι δύσκολο να τα καταφέρεις, αφού έχουν τον τρόπο τους να σε ξεγελάσουν, να σου φορτώσουν το φταίξιμο και να βγουν λάδι.

 

ΛΕΩΝ

Με την Πανσέληνο να γίνεται στον 2ο οίκο σου, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στα οικονομικά και τα ερωτικά σου.

Αφ’ ενός, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η στη διαχείριση των χρημάτων σου και να περιορίσεις αχρείαστες αγορές και σπατάλες. Απόφυγε να δανείσεις και κυρίως να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός/η με όποιον σου προτείνει διάφορους τρόπους για να βγάλεις εύκολα λεφτά και ψάξε όλους τους όρους μιας συμφωνίας.

Αφ’ ετέρου, το πιο πιθανό είναι να μην ξέρεις τι θέλεις από ένα άλλο άτομο ή να σε μπερδεύει και να μην μπορείς να το ψυχολογήσεις. Τα συναισθήματα, ωστόσο, που θα σου γεννηθούν θα είναι αρκετά και είναι πολύ πιθανό στο τέλος να κάνεις μια τελείως άστοχη επιλογή.

 

Πανσέληνος στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα χάσουν τον μπούσουλα

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Πανσέληνο στον 8ο οίκο σου, θα συνειδητοποιήσετε ότι διάφορες οικονομικές σου υποχρεώσεις δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και θα αναγκαστείς να ασχοληθείς μαζί τους, είτε σου αρέσει είτε όχι.

  Πανσέληνος Αυγούστου 2023 ή αλλιώς... δύο ολόγιομα φεγγάρια σε ένα μήνα - Το σπάνιο φαινόμενο και οι μύθοι πίσω από την παρουσία τους

Ωστόσο, κάποια στιγμή θα αισθανθείς ότι ματαιοπονείς και θα έρθεις πολύ κοντά στο να τα παρατήσεις, αφού άκρη δε θα βγάζεις. Επιπλέον, μπορεί να γίνουν λάθη -είτε εσκεμμένα είτε όχι- και ο… λογαριασμός να παραφουσκώσει. Οπότε, ίσως είναι προτιμότερο, στην παρούσα φάση, να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν.

Και στα ερωτικά σου, όμως, όλα είναι φλου και αόριστα γι’ αυτό μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες. Άσε που κι εσύ ενδέχεται να ξυπνήσεις από τον ύπνο τον βαθύ και να δεις το αληθινό πρόσωπο κάποιου/ας ή να αρχίσεις να βαριέσαι, αν δεν υπάρχει η επιθυμητή εξέλιξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το να μην είσαι αφελής και ευκολόπιστος με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου είναι απαραίτητο, καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες και τίποτα απ’ αυτά που νομίζεις να μην είναι αλήθεια, όσον αφορά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει.

Η γοητεία και η έλξη σου στο αντίθετο φύλο είναι δεδομένη, γι’ αυτό και οφείλεις να είσαι πιο επιφυλακτικός/η στο πού χαρίζεις την καρδιά και τον χρόνο σου, αφού το να έχει σκοπιμότητα κάποιος/α που σε πλησιάζει δεν είναι απίθανο.

Το ίδιο ίσως ισχύει σε ανθρώπους που σε προσεγγίζουν και θέλουν να γίνουν φίλοι σου, ανήκουν σε μια ομάδα στην οποία σκέφτεσαι να μετάσχεις ή επιδιώκουν συνεργασία μαζί σου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *