Πώς Να Βρείτε Την Τέλεια Ευχή Γενεθλίων

Πώς Να Βρείτε Την Τέλεια Ευχή Γενεθλίων

Πώς Να Βρείτε Την Τέλεια Ευχή Γενεθλίων

 

Τα γενέθλια ενός καλού φίλου ή φίλης έρχονται μόνο μια φορά το χρόνο. Έτσι λοιπόν, είναι φυσικό να θέλουμε να τους χαρίσουμε όμορφες ευχές για τα γενέθλιά τους αυτή την υπέροχη μέρα.

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά όταν πιάσουμε το στιλό στο χέρι, συχνά μπλοκάρουμε και δε μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα περισσότερο από ένα σκέτο “Χρόνια πολλά”.

 

Πώς Να Δημιουργήσετε Την Τέλεια Ευχή Γενεθλίων

Για να δημιουργήσετε μια ευχή μοναδική και πρωτότυπη χρειάζεται έμπνευση. Πόσο μάλλον αν θέλετε να προσθέσετε και μια προσωπική πινελιά. Το άτομο που θα λάβει τις ευχές θα εκτιμήσει την προσπάθειά σας και θα ξεχωρίσει την ευχή σας ανάμεσα σε πολλές.

Μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας μια από τις πολλές ευχές για γενέθλια και χρόνια πολλά.

Έπειτα, προσθέστε ένα αστείο που κάνετε συχνά μεταξύ σας, όπως πχ ότι σας αρέσουν τα κοψίδια.

Αν πχ η ευχή είναι “Κάθε όνειρό σου και ευχή μου. Να χαίρεσαι τα γενέθλιά σου.”, εσείς μπορείτε να βάλετε στο τέλος και το εξής: “Εύχομαι να φάμε ακόμα πολλά κοψίδια μαζί”.

Ένας άλλος τρόπος είναι να αναφερθείτε σε κάποια κοινή σας ανάμνηση , πχ “Στον καλύτερο φίλο του κόσμου εύχομαι όλα τα καλά της γης.

Ελπίζω όλες οι μέρες σου να είναι τόσο όμορφες όπως τότε που είχαμε πάει όλοι μαζί στην Ύδρα.” Με αυτόν τον τρόπο υπενθυμίζετε στο φίλο σας πόσο σημαντικός είναι για εσάς και πόσο τον εκτιμάτε.

 

Ιδέες Για Να Συνδυάσετε Τις Ευχές Σας

Για να σας απασχολεί η ευχή που θα χαρίσετε σε κάποιο πρόσωπο, πάει να πει πως το άτομο αυτό έχει κάποια ιδιαίτερη αξία για εσάς. Συγκεντρώσαμε τρόπους για να συνδυάσετε τις ευχές σας.

  Εύχές σε εικόνες για γυναίκες.... giortazo.gr

Με κάθε ένα από τα παρακάτω tips θα δείξετε ότι εννοείτε κάθε λέξη από την ευχή γενεθλίων.

 

Γράψτε τη μέσα σε μια κάρτα.

Από όμορφες κάρτες με ζωγραφισμένα λουλούδια μέχρι χιουμοριστικές, υπάρχει πληθώρα καρτών εκεί έξω. Βρείτε εκείνη που πιστεύετε ότι ταιριάζει στο άτομο που θα αποδεχτεί την ευχή, και θα αντικατοπτρίζει τη σχέση σας, και γράψτε μέσα αυτά που σκέφτεστε.

 

Χαρίστε ένα λουλούδι.

Ένα απλό λουλούδι ή ολόκληρη ανθοδέσμη, ανάλογα με τη σχέση που έχετε με την εορτάζουσα ή την τσέπη σας, πάντα κάνει τη διαφορά. Συνήθως οι κάρτες που συνοδεύουν τα λουλούδια είναι μικρές, οπότε μια σύντομη ευχή είναι τέλεια για να τη γράψετε εκεί.

 

Προσθέστε ένα στιχάκι ή μια μαντινάδα.

Συνδυάζοντας την ευχή σας με ένα στίχο από κάποιο αγαπημένο τραγούδι του εορτάζοντα ή μια μαντινάδα είναι ένας ωραίος τρόπος για να δείξετε ότι αφιερώσατε λίγο παραπάνω χρόνο για να ευχηθείτε.

 

Στείλτε μια ηλεκτρονική κάρτα.

Η φυσική απόσταση ή και η έλλειψη χρόνου πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να αγοράσουμε και να ταχυδρομήσουμε μια κάρτα, όπως τις παλιές εποχές. Ευτυχώς υπάρχουν πολλές έτοιμες κάρτες γενεθλίων στο διαδίκτυο για να υπερκαλύψουμε αυτό το εμπόδιο και να δωρίσουμε μια κάρτα στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

 

Κάντε ένα δώρο.

Όταν λέμε δώρο, δεν εννοοούμε απαραίτητα να ξοδευτείτε. Υπάρχουν και ανέξοδοι τρόποι για να πείτε “χρόνια πολλά”, όπως το να κάνετε μια επίσκεψη – έκπληξη στο άτομο που γιορτάζει, να πάτε μαζί μια βόλτα μέχρι το αγαπημένο του πάρκο ή να του παραγγείλετε τον αγαπημένο του καφέ.

  Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά!!!

 

Το μυστικό για να δίνετε όμορφες ευχές

Από τη γέννηση ενός ανθρώπου και τις ευχές για νεογέννητο μέχρι τις ευχές για χρόνια πολλά σε γιορτές, γενέθλια, αποφοιτήσεις, κλπ, μπορείτε να κάνετε τις ευχές σας να πιάνουν τόπο.

Ο τρόπος είναι πολύ απλός – πρέπει να το αισθάνεστε. Αν νοιάζεστε για το άτομο που γιορτάζει, τότε αυτό θα φανεί και στην ευχή σας.

Μια καλοπροαίρετη ευχή – και μια αγκαλιά – είναι πάντα προτιμότερα από ένα δώρο, όσο ακριβό κι αν είναι. Άλλωστε κάθε άνθρωπος αισθάνεται πλήρης και ευτυχισμένος όταν έχει κοντά του άτομα που εύχονται τα καλύτερα γι’ αυτόν.

 

Πώς Να Βρείτε Την Τέλεια Ευχή Γενεθλίων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *