Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

 

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

 

Θα εκπλαγείτε με τη λίστα.

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που ζουν με τις αναμνήσεις τους.

Μένουν κολλημένοι στο παρελθόν και τις όμορφες στιγμές τους ή δεν σταματούν να μετανιώνουν και να αναμασούν λάθη που έκαναν.

Είναι υπέρμαχοι της ρήσης που θέλει κάθε περύσι να ήταν και καλύτερα και πιθανότατα ανήκουν στα παρακάτω ζώδια.

 

Τα ζώδια που δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν

 

Καρκίνος

Οι πρώτοι στη λίστα με τους λάτρεις του παρελθόντος. Ευχάριστες στιγμές που πέρασαν, ταξίδια, βόλτες, μαζώξεις με τους αγαπημένους τους, αλλά και πράγματα που θα μπορούσαν να είχαν κάνει τριγυρίζουν στο μυαλό τους, αποτρέποντάς τους από το να χαρούν το παρόν.

Όσα όμορφα κι αν ζουν στο «τώρα» πάντα κάτι θα τους τραβά πίσω. Δεν ξεχνούν σχεδόν τίποτα και συγκρίνει διαρκώς το τότε με το τώρα.

 

Ζυγός

Αν ανήκετε σε αυτό ζώδιο, τότε δεν θα θέλετε να μείνετε μόνες με τις σκέψεις σας, καθώς εύκολα θα πέσετε στην παγίδα των τύψεων και των ενοχών.

Δεν σας βοηθά, βέβαια, και το γεγονός πως -προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας- τα θάβετε, αντί να τα συζητάτε και να τα λύνετε.

 

Παρθένος

Η εμμονή σας στις λεπτομέρειες μπορεί να θεωρηθεί θετική σε ορισμένες περιπτώσεις, στη συγκεκριμένη, όμως, όχι και τόσο. Η αναλυτικότητά σας ξεπερνά τα όρια όταν πρόκειται για το παρελθόν, καθώς «κολλάτε» σε κάτι και δεν σταματάτε να συζητάτε για αυτό.

Πλάθετε σενάρια στο μυαλό σας για το τι θα μπορούσατε να είχατε πει ή κάνει, με αποτέλεσμα να σπαταλάτε την ενέργειά σας.

  Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

 

Σκορπιός

Σε αντίθεση με τους Καρκίνους, οι Σκορπιοί μένουν κολλημένοι μόνο στα άσχημα του παρελθόντος.

Ό,τι κακό τους έχει συμβεί τριγυρίζει στο μυαλό τους και ψάχνουν τρόπο να εκδικηθούν εκείνους που το προκάλεσαν. Δυσκολεύονται πολύ να αφήσουν κάτι πίσω, ειδικά αν αυτό τους πλήγωσε.

 

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι δεν θέλουν να ζουν στο παρελθόν, αλλά οι σκέψεις τους δεν τους αφήνουν να χαλαρώσουν.

Σκέφτονται πάντα πως τα πράγματα υπήρξαν καλύτερα και όσο προοδευτικοί κι αν θέλουν να το παίξουν, θα έχουν στον νου τους πως οι στιγμές που πέρασαν δεν θα ξαναγυρίσουν και, ίσως, να μην ξαναζήσουν κάτι τόσο όμορφο.

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση