Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να κάνετε εχθρούς σας

 

Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να κάνετε εχθρούς σας

Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να κάνετε εχθρούς σας

 

Για το καλό σας.

 

Ο καθένας μας μπορεί να αντιμετωπίσει μια εχθρική συμπεριφορά, ακόμα και αν πιστεύει πως δεν έχει κάνει κάποιο λάθος.

Δεν έχει σημασία το πόσο ήρεμες είστε ή το αν αποφεύγετε πάντα τις διενέξεις. Ακόμα και έτσι παραμένετε εκτεθειμένες σε έναν πιο οξύθυμο και εκδικητικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει κάποιος άλλος.

Κι αν αυτός ο άλλος ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε – για το δικό σας καλό – καλύτερα να αποφύγετε τη σύγκρουση.

 

Τα 3 ζώδια που δεν πρέπει να κάνετε εχθρούς σας

 

Κριός

Αν πάρουν απόφαση να ασχοληθούν μαζί σας για τους λάθος λόγους, τότε πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν τα βάλετε μαζί του, καθώς μια έντονη λογομαχία είναι το λιγότερο που μπορεί να σας συμβεί.

Ετοιμαστείτε για «σκληρά χτυπήματα» και πολύωρες μάχες, καθώς οι Κριοί δεν τα παρατούν εύκολα.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να μοιάζουν φιλικοί και να προσπαθούν να φτιάξουν τις σχέσεις μαζί σας, αλλά δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι τους αδικήσατε.

Έτσι, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε καυστικά σχόλια που δημιουργούν αμηχανία, ενώ αν δεν σας έχουν συγχωρήσει τότε θα πρέπει να προσέχετε πολύ, καθώς η εξυπνάδα και η μαεστρία τους τούς καθοδηγεί στο να καταστρώνουν επιτυχημένα σχέδια εκδίκησης.

 

Σκορπιός

Σίγουρα δεν θέλετε να γίνετε εχθροί με αυτό το ζώδιο. Οι τακτικές που ακολουθούν είναι πολύ επικίνδυνες, ενώ είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσετε και τις κινήσεις τους, καθώς ξέρουν να κρύβονται πολύ καλά.

  6 ζευγάρια ζωδίων που έχουν καλή χημεία μόνο διαδικτυακά

Κι αν νομίζετε πως σας έχουν ξεχάσει, επειδή δεν αντέδρασαν αμέσως, ξανασκεφτείτε το. Οι Σκορπιοί δεν ξεχνούν!

 

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση