“Άδειασε” με καθαρτικό και νερό – Η δίαιτα που έκανε τον Ηλία Μαμαλάκη να χάσει 4 κιλά σε 2 ημέρες

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Ηλίας Μαμαλάκης στο περιοδικό “Λοιπόν” είχε αποκαλύψει πως πριν αρκετά χρόνια κατάφερε να χάσει 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες και 4 σε 2 ημέρες, μετά από ένα πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του.  “Άδειασε” με καθαρτικό και νερό – Η δίαιτα που έκανε τον Ηλία Μαμαλάκη να χάσει 4 κιλά σε 2 ημέρες

Συγκεκριμένα ανέφερε πως πήγε στην Γερμανία σε ένα κέντρο ευεξίας, όπου ακολούθησε μια θεραπεία η οποία ουσιαστικά “καθαρίζει” το πεπτικό σύστημα.

Με αυτό τον τρόπο ο Ηλίας Μαμαλάκης έχασε κιλά

«Πήγαμε στη Γερμανία, όχι σε κέντρο αδυνατίσματος, αλλά σε κέντρο ευεξίας. Εκεί δεν πάνε μόνο άνθρωποι που θέλουν να αδυνατίσουν, αλλά και άνθρωποι που έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας, που θέλουν να αποτοξινώσουν τον εαυτό τους. Πρώτα απ’ όλα, σου κάνουν εξετάσεις για να δουν αν έχεις σάκχαρο ή ό, τι άλλο, για να δουν σε ποια κατάσταση είσαι.

Μετά κάνεις μια θεραπεία με καθαρτικό και νερό και… αδειάζει, έτσι καθαρίζει όλο το πεπτικό. Την επόμενη μέρα το πρωί πίνεις ένα τσάι της αρεσκείας σου, με δύο κουταλιές μέλι, το μεσημέρι μια χορτόσουπα και το απόγευμα, στις 6:00, άλλη μια χορτόσουπα. Μετά ξανατρώς την άλλη μέρα το μεσημέρι. Το αποτέλεσμα είναι ότι μένεις 16 ώρες νηστικός κι αυτή λέγεται διαλειμματική νηστεία, που αποτοξινώνει τον οργανισμό και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Δεν πεινάς, καθαρίζουν τα κύτταρα. Με τις εξετάσεις που σου κάνουν “βλέπουν τι ελλείψει έχεις από βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και σου τα δίνουν πρόσθετα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήμουν σε μια φάση πολύ καλή, όπου έχασα πολύ εύκολα τα 4 πρώτα κιλά, μέσα σε δύο μέρες, στην αρχή, τα οποία ήταν νερά συσσωρευμένα, «ψεύτικα» κιλά, κι έπειτα έχανα ένα κιλό την ημέρα ως αυτή τη στιγμή έχω χάσει 12 κιλά. Τα 10 τα έχασα στη Γερμανία και χα 2 κιλά εδώ, στην Ελλάδα», ενώ συμπλήρωσε: «Ακριβώς, έχασα 10 κιλά μέσα σε 10 ημέρες»

  Οι 7 τρόποι για να χάσεις το λίπος από την κοιλιά!!!

Τι είναι η διαλειμματική νηστεία που ακολούθησε και αδυνάτισε

Πρόκειται για μια μορφή διαλειμματικής ή διαλείπουσας νηστείας, κατά την οποία για ένα 24ωρο δεν τρώτε τίποτα και το επόμενο τρώτε κανονικά, επαναλαμβάνοντας το μοτίβο ξανά και ξανά.

Οι εθελοντές που συμμετείχαν στη μελέτη και ακολούθησαν το συγκεκριμένο διατροφικό σχήμα επί ένα μήνα, έχασαν πάνω από τρία κιλά.

Οι εθελοντές έχασαν βάρος ακόμη και όταν τις ημέρες που έτρωγαν, η ποσότητα της τροφής που κατανάλωναν ήταν κατά 30% περισσότερη από τη συνηθισμένη.

Ο λόγος είναι ότι ακόμη και με το επιπλέον φαγητό τις ημέρες που έτρωγαν κανονικά, συνέχιζαν να προσλαμβάνουν συνολικά λιγότερες θερμίδες λόγω του ότι την επόμενη ημέρα δεν έτρωγαν τίποτα, εξηγούν οι ερευνητές.” Άδειασε” με καθαρτικό και νερό – Η δίαιτα που έκανε τον Ηλία Μαμαλάκη να χάσει 4 κιλά σε 2 ημέρες

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *