Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις – Το «κόλπο» που άλλαξε την ζωή της

 

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις

Το «κόλπο» που άλλαξε την ζωή της

 

Από την απόγνωση, στο αποτέλεσμα που επιθυμούσε

παχυσαρκία και ιδιαίτερα η δίαιτα είναι δύο θέματα που απασχολούν συχνά τους ανθρώπους, με ορισμένους να βρίσκουν λύση στην απώλεια των παραπάνω κιλών, ενώ άλλοι στρέφονται όπου μπορούν και συνήθως καταλήγουν απογοητευμένοι, καθώς δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Παρόλα αυτά, μία μητέρα από τις ΗΠΑ κατάφερε να βρει την απάντηση στο ερώτημα πως χάνω κιλά, καθώς υποστήριξε ότι αδυνάτισε σε 9 μήνες «κάνοντας θετικές, λεπτές σκέψεις».

Σύμφωνα με την nypost.com, η Ρέιτσελ Ουίλιαμς μητέρα δύο παιδιών, ζύγιζε 105 κιλά όταν ήταν 39 ετών, με τον σύζυγό της να παίρνει σε αυτή ως δώρο για τα γενέθλια της, έναν προσωπικό γυμναστή.

Η ίδια αμέσως ξεκίνησε σκληρή γυμναστική, όπως και διατροφή, ακολουθώντας αυστηρά το πρόγραμμα της και προσέχοντας τις θερμίδες που κατανάλωσε μέσα στην ημέρα.

 

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις – Το «κόλπο» που άλλαξε την ζωή της

Ρέιτσελ Ουίλιαμς
Η Ρέιτσελ Ουίλιαμς πριν χάσει τα κιλά που επιθυμούσε

 

Η ζυγαριά όμως, μετατοπίστηκε ελάχιστα μετά από μήνες ασκήσεων, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα.

«Μια μέρα άρχισα να κλαίω -με τα μάτια μου να μοιάζουν όπως της Kim Kardashian όταν κλαίει – και κοίταξα τον προσωπικό μου γυμναστή λέγοντας: “δεν μπορώ να χάσω βάρος, δεν χάνω κιλά.

Είμαι απλώς τόσο χοντρή, ένα άσχημο αγρίμι», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχασα μερικά κιλά. Αλλά για τον όγκο της δουλειάς που έκανα, δεν έβλεπα τα σωστά αποτελέσματα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

  14 Απίστευτες Εναλλακτικές Χρήσεις για το Κρεμμύδι Εκτός Μαγειρικής

 

«Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων»

Η Ρέιτσελ Ουίλιαμς έφτασε στα όρια της κατάθλιψης, όπως και στο να παρατήσει το πρόγραμμα της, καθώς δεν έβλεπε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Τα πράγματα άλλαξαν όμως, όταν στράφηκε σε ζητήματα αυτοβοήθειας και αναζήτησε την λύση που πρότειναν σύμβουλοι αυτοβοήθειας.

«Με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω ότι το μόνο που έκανα ήταν να μιλάω τόσο αρνητικά στον εαυτό μου. Το μόνο στο οποίο εστίαζα ήταν: “δεν μπορώ να χάσω βάρος. Είμαι άσχημη. Δεν τα πάω καλά”», είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, να κακολογεί την εξωτερική της εμφάνιση της είχε γίνει «δεύτερη φύση», ειδικά από την ηλικία των 8 ετών, όταν και η μητέρα της την πήγαινε σε εβδομαδιαίες συνεδρίες για να χάσει βάρος.

Έτσι, το γεγονός ότι υποτιμούσε τον εαυτό της γιγαντώνοταν όσο περνούσαν τα χρόνια, ιδιαίτερα όποτε δεν κατάφερνε να χάσει τα κιλά που επιθυμούσε, καθώς συνέχεια δοκίμαζε όλο και περισσότερα προγράμματα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, διάβασε το βιβλίο «Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων», το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τον αναγνώστη να ξεφύγει από την αυτοαμφιβολία και την αρνητική κριτική που ασκεί προς τον εαυτό του. «Όσο άβολο κι αν ήταν, άρχισα να αγκαλιάζω το σώμα μου.

Άρχισα να ευχαριστώ το σώμα μου και έλεγα: “ουάου, δεν είναι το σώμα μου καταπληκτικό; Το σώμα μου μεγάλωσε δύο παιδιά. Το σώμα μου από ένα μικρό κύτταρο έγινε πλήρες ανθρώπινο ον.

Πόσο φοβερό είναι αυτό;”», ανέφερε η Ρέιτσελ Ουίλιαμς.

 

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά

 

Μητέρα δύο παιδιών έχασε 45 κιλά σε 9 μήνες, κάνοντας «μόνο» θετικές σκέψεις – Το «κόλπο» που άλλαξε την ζωή της

 

  28 Μαΐου 🌹🌹🌹 Σήμερα γιορτάζουν Ανάληψη του Χριστού

«Το παιχνίδι αλλάζει»

Μόλις διάβασε λοιπόν το βιβλίο «Ο Κανόνας των 5 δευτερολέπτων» έγινε πιο θετική με την εξωτερική της εμφάνιση και ορισμένες φορές σχολίαζε επίτιδες τον εαυτό της ως όμορφο, κι ας διαφωνούσε η ίδια στην πραγματικότητα.

Αυτό το «κόλπο», σύμφωνα με την ίδια, την βοήθησε να αποβάλει όλες τις αρνητικές σκέψεις για το σώμα της, οι οποίες μπορεί να επηρεάζει την καθημερινότητα της και ειδικά ότι αφορούσε την δίαιτα της.

Έτσι, κάνοντας προπονήσεις με τον προσωπικό της γυμναστή, ακολουθώντας διατροφή και σε συνδυασμό με τις θετικές σκέψεις για την εξωτερική της εμφάνιση, την οδήγησαν στο σημείο να χάσει περίπου 45 κιλά μέσα σε 9 μήνες.

Πλέον, η Ρέιτσελ Ουίλιαμς ζυγίζει 59 κιλά από 105 όπου ήταν, με την ίδια να τονίζει ότι «αλλάζει το παιχνίδι».

 

η Ρέιτσελ Ουίλιαμς ζυγίζει 59 κιλά
Η Ρέιτσελ Ουίλιαμς μετά την απώλεια των κιλών

 

Σύμφωνα με την ίδια, το 80% της επιτυχίας οφείλεται στις θετικές σκέψεις, χωρίς όμως να υποβαθμίζει την χρησιμότητα της δίαιτας και της γυμναστικής.

«Ο σύζυγός μου νιώθει ότι έχει μια νέα, πιο ευτυχισμένη εκδοχή της γυναίκας του.

Δεν διστάζω πλέον να βγάλω φωτογραφίες και να δημιουργήσω αναμνήσεις με τα παιδιά μου. Έχω μάθει να με ερωτεύομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *