Νήπιο κοιμίζει το μωρό αδερφάκι του – Το πιο γλυκό βίντεο

 

Νήπιο κοιμίζει το μωρό αδερφάκι του

Νήπιο κοιμίζει το μωρό αδερφάκι του – Το πιο γλυκό βίντεο

Το πιο γλυκό βίντεο

 

Όσο διαφορετικά και αν είναι τα αδέρφια, όσο και αν τσακώνονται ή διαφωνούν δεν παύουν να αγαπιούνται και να έχουν ένα ιδιαίτερο μεταξύ τους δέσιμο.

Μεγαλώνουν μαζί, έχουν κοινές εμπειρίες και βιώματα και το ξεχωριστό αυτό δέσιμό τους φαίνεται από την μικρή τους ακόμα ηλικία.v

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα μεγαλύτερα παιδιά αναλαμβάνουν τον ρόλο του μεγάλου αδερφού με δέος. Συμμετέχουν στη φροντίδα του μωρού, παίζουν μαζί του, το νανουρίζουν, το κοιμίζουν.

Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των δύο παιδιών που πρωταγωνιστούν στο παρακάτω βίντεο.

Το μεγαλύτερο αγοράκι κρατά τον μικρό του αδερφό στην αγκαλιά τους και του μιλάει για να κοιμηθεί. Και πράγματι τα καταφέρνει! Η Mariana, μητέρα των δύο αγοριών, απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο και το δημοσίευσε στο TikTok.

To βίντεο έκανε του χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού μέσου να «λιώσουν» και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει σχεδόν 6 εκατομμύρια likes.

 

Νήπιο κοιμίζει το μωρό αδερφάκι του – Το πιο γλυκό βίντεο

 

Απολαύστε το.

@mariana.mo.m

Cómo le pondrías de descripción al video: comenta aquí: porque yo me quedé sin palabras! #fyp #viral #babies #babiesoftiktok #fypage #cute #newborn

♬ sonido original – Mariana.mo.m

 

Το παραπάνω βίντεο βέβαια δεν είναι το μόνο που αποτυπώνει τέτοια στιγμιότυπα. Κατά καιρούς viral έχουν κάνει παρόμοιες δημοσιεύσει με παιδιά και νήπια να φροντίζουν το μωρό αδερφάκι τους και δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό και όμορφο.

 

Το βίντεο με την 5χρονη Evelynn που κοιμίζει την μικρή της αδερφή

Ένα ακόμα βίντεο που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου συγκεντρώνοντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές ήταν αυτόν με την 5χρονη τότε Evelynn που κοιμίζει την μικρή της αδερφή, χαϊδεύοντας και φιλώντας την στο κεφάλι.

Το μωράκι χαλαρώνει στην αγκαλιά της αδερφής της μέχρι που αποκοιμιέται. Ακόμα και τότε όμως το κοριτσάκι δεν την αφήνει από τα χέρια της και λέει στην μαμά του ότι θα την κρατάει για όση ώρα κοιμάται.

 

 

Πηγή : fanpage.gr

fumara.gr

  Έμεινα χήρα στα 25 μου. Για το υπόλοιπο της ζωής μου είμαι καταδικασμένη να πονάω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *