Μαρία Μπεκατώρου Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της – Τα έκοψε και έχασε πολλά κιλά

 

Μαρία Μπεκατώρου Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της

Μαρία Μπεκατώρου Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της - Τα έκοψε και έχασε πολλά κιλά

Τα έκοψε και έχασε πολλά κιλά

 

Η μεγάλη αλλαγή που είδε στο σώμα της ήταν εμφανής

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη αρχίσει για τη Μαρία Μπεκατώρου και μάλιστα, οι πρώτες φωτογραφίες με μαγιό μαρτυρούν για ακόμη μια φορά τη μεγάλη αλλαγή που έκανε τα τελευταία χρόνια στο σώμα της.

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε την προσπάθεια αυτή το καλοκαίρι του 2020 και όσο έβλεπε τον εαυτό της να χάνει κιλά, τόσο πείσμωνε για να συνεχίσει.

 

Μαρία Μπεκατώρου Τα «όχι» και τα «μη» στη διατροφή της – Τα έκοψε και έχασε πολλά κιλά

 

 

Το μυστικό που βοήθησε τη Μαρία Μπεκατώρου να χάσει κιλά

Από το περιοδικό YOU

Δεν τρώει γλυκά (έχει πει “αντίο” στο αγαπημένο της μιλφέιγ) και έχει βγάλει από τη διατροφή της τη ζάχαρη.

Η Μαρία προτιμά γλυκαντικά φυτικής προέλευσης, αποφεύγει τα αναψυκτικά, αφού το όνο που προσφέρουν είναι extra θερμίδες, έχοντας μειώσει σημαντικά το αλάτι στα φαγητά.

Τέλος, λέει “όχι” στα τηγανιτά (κυρίως) το βράδυ και φροντίζει να καταναλώνει σαλάτες ή ένα γιαούρτι με 1,5% ή 2% λιπαρά με μούσλι.

«Στερήθηκα αυτά που αγαπώ πολύ, τα γλυκά! Και δεν με νοιάζει για τις σοκολάτες -δεν μου αρέσουν-, αλλά αυτό που μου στοίχισε είναι πως έκοψα τις λαχταριστές κρέμες», είχε αποκαλύψει η Μαρία Μπεκατώρου!

Με φουλ θετική ενέργεια και ένα πηγαίο χαμόγελο, έχει πια υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής που ακολουθεί όσο πιο πιστά μπορεί.

 

Άβαφη και χωρίς φίλτρα η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου λατρεύει την ποιότητα και το στυλ και αυτό δεν είναι άλλωστε κάτι που κρύβει, καθώς οι εμφανίσεις στο «The Chase» είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία από τις ωραιότερες στην ελληνική τηλεόραση.

Και μπορεί στην εκπομπή της να προτιμά τα πιο αυστηρά look τα σακάκια και τις σκληρές γραμμές, στην προσωπική της ζωή επιθυμεί πιο πολύ να είναι casual να φορά ένα απλό τζιν και ένα άσπρο τοπάκι και να δίνει σε άλλα πράγματα περισσότερα έμφαση.

Πρόσφατα ανάρτησε μια φωτογραφία, όπου χαμογελά, ενώ τυχαία κάποιος την τρβά φωτογραφίζει και γράφει στην ανάρτηση: «Επιλέξτε την ευτυχία».

Και την ευτυχία η Μαρία Μπεκατώρου την βρίσκει στα απλά πράγματα για αυτό και η εμφάνισή της στο συγκεκριμένο post ταιριάζει απόλυτα με τη λεζάντα. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται αμακιγιάριστη, χωρίς φίλτρα, ενώ τα μαλλιά της τα έχει πιάσει ελαφρώς προς τα πίσω. Και φαίνεται πως το casual στυλ προτιμούν και πολλοί ακόλουθοι καθώς η συγκεκριμένη ανάρτηση γέμισε likes.

 

 

youweekly.gr

  Απώλεια Λίπους: 4 Κανόνες Για Να Έχεις Αποτέλεσμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *