Ουρανοξύστης έλιωσε κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο στην Αγγλία!

 

Ουρανοξύστης έλιωσε κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο στην Αγγλία!

Ουρανοξύστης έλιωσε κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο στην Αγγλία

 

Δεν θα θέλατε να σταθμεύσετε το αυτοκίνητό σας δίπλα σε ένα λαμπερό ουρανοξύστη ούτε και για 5 λεπτά γιατί απλά θα το βρίσκατε μετά από λίγες λιωμένο.

Ο ουρανοξύστης λόγω της κλίσης του λειτουργεί να κάτοπτρο με το φως του ήλιου.

Αυτό που συνέβη σε ένα ατυχές περιστατικό ήταν οτι ο Ιδιοκτήτης μιας Jaguar ο κ Martin Linsday στάθμευσε την νέα λαμπερή μαύρη Jaguar του, δίπλα στο νεόδμητο 37 ορόφων ουρανοξύστη.

Η ονομασία αυτού του κτηρίου είναι «Walkie Talkie” λόγω του μοναδικού σχήματος του, ο ουρανοξύστης διαθέτει μια κάμψη στην πρόσοψή του, που καθιστά ολόκληρο το κτίριο σαν καθρέφτη.

Στον αντίθετο δρόμο από τον ουρανοξύστη που συγκεντρώνονται οι ακτίνες του ήλιου φτάνει μέχρι 70 βαθμούς Κελσίου.

 

ο κ Martin Linsday στάθμευσε την νέα λαμπερή μαύρη Jaguar του

 

Ουρανοξύστης έλιωσε κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο στην Αγγλία!

Έτσι, όταν ο κ Martin στάθμευσε το αυτοκίνητό του το πρωί, δεν φαντάστηκε τι θα μπορούσε να συμβεί και αυτό το λάθος του, θα ήταν ο λόγος που θα κατέστρεφε το αυτοκίνητό του. Η ιστορία για το “ατύχημα” είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρουσα.

Ένας φωτογράφος που περπατούσε γύρω από την περιοχή παρατηρήσε το αυτοκίνητο σε κακή κατάσταση. Ο ίδιος ανέμελα πήγε μέχρι έναν ξένο ο οποίος στεκόταν στο πεζοδρόμιο και είπε: «Έχετε δει αυτό το αυτοκίνητο;

Ο ιδιοκτήτης δεν θα είναι ευτυχισμένος ». Ο ξένος το παρατήρησε, “Λοιπόν, είμαι ο ιδιοκτήτης και αυτό είναι αρκετά απαίσιο».

Το παρμπρίζ είχε ένα σημείωμα κάτω από την υαλοκαθαριστήρα που ήταν από την κατασκευαστική εταιρεία που κατασκευάζει τον ουρανοξύστη.

 

Ουρανοξύστης έλιωσε κυριολεκτικά ένα αυτοκίνητο στην Αγγλία!

 

“Για την ζημιά του αυτοκινήτου σας, θα σας αποζημιώσουμε;”.

Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει μια νέα συζήτηση για τη βιωσιμότητα του σχεδίου ουρανοξύστη, καθώς έχει αρχίσει να επηρεάζει τη ζωή των μετακινουμένων στο δρόμο.

  ΒΙΝΤΕΟ: 10 απίστευτα κόλπα που μπορείτε να κάνετε χρησιμοποιώντας αυγά

Με θερμοκρασίες στα ύψη μέχρι 80 βαθμούς Κελσίου, αυτό θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα σε κάποιο ανυποψίαστο περαστικό. Ως εκ τούτου, η κατασκευαστική εταιρεία σχεδιάζει τώρα να τροποποιήσει το σχεδιασμό του κτιρίου.

Παρ ‘όλα αυτά, η Jaguar αυτού του άτυχου ιδιοκτήτη έχει καταστραφεί και πρέπει να ένιωσε φοβερά άσχημα.

Δείτε μερικές από τις εικόνες του αυτοκινήτου και το βίντεο του YouTube παρακάτω.

 

 

 

 

 

destora.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *