Το πιο ακριβό σουβλάκι του πλανήτη: Το φτιάχνει Έλληνας, κοστίζει 17 ευρώ και είναι πάντα «γεμάτος»

 

Το πιο ακριβό σουβλάκι του πλανήτη

Το πιο ακριβό σουβλάκι του πλανήτη

Το φτιάχνει Έλληνας, κοστίζει 17 ευρώ και είναι πάντα «γεμάτος»

 

Το πιο ακριβό σουβλάκι του κόσμου βρίσκεται στην Αγγλία και το φτιάχνει Έλληνας

Είναι γνωστό πως το σουβλάκι έχει… οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ πλέον μπορούμε να το βρούμε στις περισσότερες χώρες του πλανήτη.

Δύο Έλληνες εστιάτορες στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ αποφάσισαν να εντάξουν στο μενού τους το πιο κλασικό ελληνικό «γρήγορο φαγητό» και παρά την τιμή του βλέπουν τους πελάτες να το προτιμούν.

Η τιμή του σε αναλογία είναι περίπου 17 ευρώ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως παρότι δεν είναι το βασικό φαγητό του καταστήματος υπάρχουν ημέρες που θα πουλήσουν 150 με 200 πίτες, φτιαγμένες όπως ακριβώς και στην Ελλάδα.

Όπως ανάφεραν μιλώντας στον Alpha, μπορεί να πωλούν το πιο ακριβό «πιτόγυρο» στον κόσμο, ωστόσο, «τόλμησαν και δικαιώθηκαν», καθώς κέρδισαν το στοίχημα με τους πελάτες τους.

 

πωλούν το πιο ακριβό «πιτόγυρο» στον κόσμο

 

Μάλιστα όπως είπαν τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι ίδια με αυτά των ελληνικών ψητοπωλείων, ενώ ο κύριος Περαντινός δήλωσε ότι είναι το μαγαζί είναι πάντα γεμάτο.

Το συγκεκριμένο εστιαστόριο (βρετανική παμπ) βρίσκεται στο Τσερτς Στρέτον, κοντά στο Μπέρμιγχαμ, με τους ιδιοκτήτες να αποφασίζουν να εντάξουν στο μενού τους το πιο κλασικό ελληνικό «γρήγορο φαγητό» που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλές.

 

enimerotiko.gr

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

 

  Μαγείρεψε μπριζόλα στο πλυντήριο πιάτων (video)

Αφήστε μια απάντηση