Οι γιαγιάδες πρέπει να είναι αιώνιες : Η γιαγιά ντύθηκε Buzz Lightyear μαζί με τον εγγονό της.

 

Οι γιαγιάδες πρέπει να είναι αιώνιες

Οι γιαγιάδες πρέπει να είναι αιώνιες

Η γιαγιά ντύθηκε Buzz Lightyear μαζί με τον εγγονό της.

 

Κέρδισε τις καρδιές όλων ♥

Η σκηνή έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα και προκάλεσε τρυφερότητα στους χρήστες.

Η ταινία Lightyear κυκλοφόρησε πρόσφατα στους κινηματογράφους, η νέα παραγωγή της Pixar που μας δείχνει εκείνη την ταινία που είδε ο Άντι και τον έκανε να πει στη μαμά του «αγόρασέ μου ένα Buzz».

Ο Buzz ήταν ένας χαρακτήρας που κατέκτησε χιλιάδες παιδιά τη δεκαετία του ’90 μετά την εμφάνισή του στο έπος Toy Story που έκανε πρεμιέρα το 1995.

 

Η γιαγιά ντύθηκε Buzz Lightyear μαζί με τον εγγονό της.

 

Τώρα ο πυρετός Lightyear επιστρέφει και τα παιδιά γοητεύονται ξανά με τον χαρακτήρα.

Παρά την κριτική που έχει δεχτεί από το συντηρητικό κοινό, πολλοί άλλοι δεν σταματούν να την επαινούν και να φτάνουν τον φανατισμό τους σε σημείο να ντύνονται ως ο χαρακτήρας.

Μια φωτογραφία έγινε πρόσφατα viral, δεν είναι γνωστό πότε τραβήχτηκε, αλλά σε αυτήν διακρίνουμε μια ηλικιωμένη γυναίκα με ένα αγοράκι που υποθέτουμε ότι είναι εγγονός της.

Ενώ το αγόρι φοράει το κοστούμι, η γιαγιά φοράει το κράνος του διαστημικού δασοφύλακα ενώ τρώνε ένα παγωτό, απολαμβάνοντας το απόγευμα.

 

Οι γιαγιάδες πρέπει να είναι αιώνιες : Η γιαγιά ντύθηκε Buzz Lightyear μαζί με τον εγγονό της.

 

 


 

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε στα χέρια έχει γεμίσει τρυφερότητα τους χρήστες που δεν μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν πόσο χαρούμενοι τους κάνει μια τέτοια σκηνή και ακόμη και το ένα ή το άλλο ανέκδοτο.

  Αδυνάτισε με τρέλα (μόνο έτσι θα τα καταφέρεις)!

«Όταν πρόκειται να είμαι «γελοίος», ακόμη και εγώ συμμετέχω με τις κόρες μου. Το παν είναι να τους βλέπεις χαρούμενους και να περνάς ευχάριστες στιγμές.

Συγχαρητήρια στις γιαγιάδες» και «Πόσο τυχερό είναι αυτό το παιδί που έχει μια γιαγιά που γίνεται συνεργός του σε περιστατικά και διασκέδαση», ήταν μερικά από τα σχόλια της φωτογραφίας.

Αν και τίποτα δεν είναι γνωστό για τα δύο μοντέλα μας, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η αγάπη που πηγάζει αυτή η φωτογραφία είναι πολύ αξιολάτρευτη, η αγάπη που εκφράζουν οι γιαγιάδες για τα εγγόνια τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Επιστρέφοντας στην ταινία, ο Buzz Lightyear εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Toy Story του 1995 και συνέχισε ως ο κύριος χαρακτήρας σε όλο το έπος που υποδύθηκε ο Tim Allen.

Τώρα όμως, τον πιο αγαπημένο διαστημικό δασοφύλακα όλων των εποχών υποδύεται ο Κρις Έβανς στη νέα του ταινία Spin Off. Αν δεν έχετε πάει να το δείτε, το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, αν και σας προειδοποιούμε ότι την παράσταση κλέβει η γάτα Socks.

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *