Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο

 

Δεν είναι πολλοί αυτοί που θα περάσουν όμορφα

Ο κάθε μήνας κρύβει ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις και γεγονότα για κάποια ζώδια και το ίδιο ισχύει και για τον Σεπτέμβριο που ορισμένα θα τα ζορίσει, άλλα όμως θα τα χαροποιήσει από πολλές απόψεις.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά, θα περάσεις έναν υπέροχο μήνα!

 

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο Σεπτέμβριο

 

Τα ζώδια που θα χαμογελάσουν πλατιά τον Σεπτέμβριο δεν είναι πολλά!

(Πρόσεξε κυρίως τα δεκαήμερα που σου αναφέρουμε προς αποφυγή παρεξηγήσεως)

 

ΖΥΓΟΣ

Όχι μία αλλά δύο φορές ο Ερμής στο ζώδιό σου θα κάνει αντίθεση με τον Δία στον Κριό μέσα στον Σεπτέμβριο, τη δεύτερη ως ανάδρομος, εκτός του ότι θα έχεις και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου με τον Δία πάλι να σε ευνοεί και τον Άρη στους Διδύμους να τριγωνίζει τον Δία σου, δίνοντας σου ώθηση και τρόπο να ξεφορτωθείς ενδοιασμούς και αμφιβολίες, οπότε η τύχη είναι με το μέρος σου αυτόν τον μήνα, αν ανήκεις στο α’ ή β’ δεκαήμερο

. Γνωριμίες πολλές θα κάνεις, σχέση επίσης, συνεργασίες καινούργιες και καλές ή να αναπτυχθεί μια υπάρχουσα και να σου φέρει κέρδη, ενώ δεν αποκλείεται και να κλείσει μια υπόθεση που κρατάει καιρό με ευνοϊκές για σένα συνθήκες.

 

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 5 η Αφροδίτη θα είναι πάνω σου, αν και εσένα που ανήκεις στο γ’ δεκαήμερο, θα σε πικράνει λίγο. Μετά όμως, που θα περάσει στον 2ο οίκο σου, θα φροντίσει να σε αποζημιώσει, φέρνοντάς σου και τρόπους να αυξήσεις τα χρήματά σου και έναν έρωτα που μπορείς να βασιστείς και δεν είναι φτερό στον άνεμο.

  Πανσέληνος στην Παρθένο: Μια «πονηρή» Πανσέληνος

Από την άλλη, οι ευνοϊκές όψεις του Δία, στον φιλικό σου Κριό, με τον Ερμή και τον Ήλιο, φέρνουν καινούργιες προοπτικές σε εσένα που ανήκεις στο α’ δεκαήμερο, επαφές, ταξίδια, προτάσεις, ιδέες, επιτυχίες σε σπουδές ή νομικά ζητήματα και επικοινωνιακή άνεση, ώστε να κάνεις εμφανίσεις μοναδικές και να τραβήξεις το ενδιαφέρον πάνω σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του α’ δεκαημέρου παραμένεις χαρούμενος και ευχαριστημένος με την τύχη και τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, πόσω μάλλον που τώρα θα έχεις και αυξημένη δημοφιλία, θα αυξήσεις το target group σου και ενδεχομένως να προκύψει και μια ωραία σχέση ή συνεργασία τώρα τον Σεπτέμβριο, που θα έχεις αρκετά από αυτά που ζητούσες.

Εργασιακά, πάλι, τα πράγματα θα στρώσουν κατά πολύ, στην υγεία σου δε θα αντιμετωπίζεις προβλήματα, ενώ πολύ πιθανή είναι και μια επανασύνδεση που, αυτή τη φορά, θα έχει αίσιο τέλος.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα ίδια κι εσύ του α’ δεκαημέρου που, μόλις την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου, ο Άρης στο ζώδιό σου θα κάνει ευνοϊκη όψη με τον Δία στον Κριό, οπότε το μπουστ που θα πάρεις θα είναι μεγάλο. Πας κατευθείαν για μεγάλες επιτυχίες, τα ρίσκα θα σου βγουν και προοπτικές επέκτασης θα σου εμφανιστούν.

Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, μπορεί να είναι ανάδρομος στον Ζυγό, αλλά δε θα σε χαλάσει, ιδιαίτερα, αφού θα σου δώσει τη δυνατότητα να βρεις λύσεις σε ερωτικά σου ζητήματα ή να κάνεις μια επαναπροσέγγιση ατόμου που τρέφεις ακόμα αισθήματα και τελικά να ξαναείστε μαζί.

 

astrology.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *