Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και αποκτούν… δίδυμα – Μια περίπτωση στο εκατομμύριο

 

 

Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και αποκτούν… δίδυμα

Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και αποκτούν… δίδυμα – Μια περίπτωση στο εκατομμύριο

Μια περίπτωση στο εκατομμύριο

 

Λόγω της σπανιότητας της υπόθεσης, τα παιδιά και των δύο θα μπορούσαν να περάσουν ως αδέρφια σύμφωνα με το DNA και των δύο

Σε μια μοναδική περίπτωση, δίδυμα αγόρια παντρεύτηκαν δίδυμα κορίτσια και απέκτησαν δίδυμους γιους με διαφορά μόλις μερικών μηνών.

 

 

Οι δίδυμες αδερφές Brittany και Briana δεν είναι μόνο παντρεμένες με ένα άλλο ζευγάρι δίδυμων , τον Josh και τον Jeremy Salyers, αλλά και τα δύο ζευγάρια ζουν στην ίδια πόλη, τη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, και οι δύο έγιναν μητέρες με διαφορά μόλις μερικών μηνών.

 

 

Δίδυμοι παντρεύονται δίδυμες και αποκτούν… δίδυμα – Μια περίπτωση στο εκατομμύριο

 

Τον Ιανουάριο του 2021 ο Josh και η σύζυγός του Brittany καλωσόρισαν τον Jett Salyers, το πρώτο τους παιδί.

Μόλις λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο, ο Jett και η Briana είδαν τον Jax Salyers, τον μικρό γιο του ζευγαριού. Και οι δύο γάμοι ανέβασαν τις αντίστοιχες γεννήσεις τους στο προφίλ τους στο Instagram.

«Είμαι τόσο περήφανη για την όμορφη σύζυγό μου, την Briana, και πόσο καλά τα πήγε. Ήταν τόσο δυνατός και γενναίος και έκανε καταπληκτική δουλειά. Είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μας μεγαλώνουν μαζί!» αναφέρει η ανάρτηση του Jett.

Το ενδιαφέρον ήταν αυτό που είδαν αφού κατάφεραν να ζήσουν μαζί. Ο Jax και ο Jett είναι ξαδέρφια, αλλά τεχνικά έχουν μια ιδιαιτερότητα που λίγοι άνθρωποι έχουν : τα γονίδιά τους είναι αυτά των δύο αδελφών.

Σύμφωνα με τους γονείς, τα παιδιά τους είναι « Ξαδέρφια, γενετικά αδέρφια και τεταρτογενή δίδυμα », όπως σχολίασαν στα δίκτυά τους .

Σε μια εικόνα που κοινοποιήθηκε στο προφίλ τους, και τα δύο ζευγάρια ποζάρουν δίπλα-δίπλα και δείχνουν στα μικρά τους ότι είναι πανομοιότυπα.

 

 

Επειδή και οι δύο γονείς και των δύο γάμων είναι πανομοιότυπα δίδυμα, αυτό σημαίνει ότι έχουν επίσης πανομοιότυπο DNA, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να περάσουν για το ίδιο άτομο.

 

 

Το γεγονός ότι απέκτησαν ένα παιδί, το πρώτο τους και από το ίδιο γονίδιο, κάνει τον Jett και τον Jax τεχνικά αδέρφια.

Πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έχουν προτείνει να κάνουν τεστ DNA για να αποδείξουν την άποψή τους, αλλά οι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση, αφού το να έχουν γενετική με το μέρος τους είναι « περισσότερο από προφανές το αποτέλεσμα ».

 

Το γεγονός ότι απέκτησαν ένα παιδί, το πρώτο τους και από το ίδιο γονίδιο, κάνει τον Jett και τον Jax τεχνικά αδέρφια.

 

Οι ακόλουθοί τους έχουν χειροκροτήσει την οικογένεια για τα όμορφα παιδιά τους και ότι, παρόλο που δεν είχαν ακούσει για αυτόν τον τύπο διδύμων, είναι ενδιαφέρον να μπορούν να γνωρίσουν τον μικρό Jett και τον Jax.

 

 

 

tilestwra.com

  HAPPY MOTHER'S DAY GIF

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *