Τροφές που θα Έβγαζε από τη Διατροφή σας Κάθε Διατροφολόγος!

 

Τροφές που θα Έβγαζε από τη Διατροφή σας Κάθε Διατροφολόγος!

Τροφές που θα Έβγαζε από τη Διατροφή σας Κάθε Διατροφολόγος!

 

Μπορεί να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να πληρώσετε για να έχετε προσωπικό διατροφολόγο αλλά αυτός είναι και ο λόγος που εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Η αμερικανίδα διατροφολόγος Meryl Pritchard μας λέει ποιες είναι οι τροφές που πρέπει να βγάλουμε μια και καλή από τη ζωή μας.

 

Δημητριακά και ψωμί

Η Pritchard λέει πως πρέπει να τρώμε τροφές που μπορούμε να βρούμε στη φύση και που δεν είναι επεξεργασμένες. Τα δημητριακά και το ψωμί, για παράδειγμα, έχουν υποστεί τεράστια επεξεργασία μέχρι να φτάσουν στο πιάτο σας.

Επομένως καλό είναι να μην υπάρχουν στη διατροφή σας. Το ψωμί όπως όλοι ξέρουμε είναι δύσκολο για το στομάχι μας καθώς δυσκολεύει την πέψη.

Επομένως το ψωμί αλλά και τα δημητριακά μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε κουρασμένοι και αργοί κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Γιαούρτι

Μπορεί να νομίζετε ότι το γιαούρτι είναι σούπερ υγιεινό αλλά τα περισσότερα γιαούρτια περιέχουν πολλή ζάχαρη. Αν βρείτε ένα γιαούρτι που δεν περιέχει ζάχαρη φυσικά και μπορείτε να το φάτε.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να το λέει στα μικρά γράμματα της συσκευασίας.

 

Γιαούρτι
Τα λεγόμενα επιδόρπια γιαουρτιού καλό είναι να μην υπάρχουν στη διατροφή σας.

 

Τροφές που θα Έβγαζε από τη Διατροφή σας Κάθε Διατροφολόγος!

 

Πατατάκια και κρακεράκια

Ο λόγος που πρέπει να βγάλετε τις συγκεκριμένες τροφές από τη διατροφή σας είναι προφανής. Πρόκειται για πολύ επεξεργασμένες τροφές και για περιττές θερμίδες που δεν έχουν κανένα νόημα.

Τα πατατάκια είναι γεμάτα αλάτι και κακά λιπαρά. Απλά βγάλτε τα από το σπίτι σας. Αν δεν υπάρχουν σε αυτό δύσκολα θα τα αναζητήσετε.

  10 τροφές που όσο τις τρως, τόσο αδυνατίζεις

 

Αναψυκτικά

Κάθε κουτάκι αναψυκτικού περιέχει 40 γραμμάρια ζάχαρη. Αυτή είναι μεγαλύτερη ποσότητα από εκείνη που πρέπει να καταναλώνει ένας άνθρωπος ημερισίως.

 

spirossoulis.com

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *