Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

 

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

 

Στις 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ονειροπόλο ζώδιο των Ιχθύων.

Σύμφωνα με το Farmer’s Almanac, ονομάζουμε αυτή την Πανσέληνο «Φεγγάρι της συγκομιδής», καθώς βρίσκεται πιο κοντά στη φθινοπωρινή ισημερία, η οποία ξεκινά την εποχή του Ζυγού, στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για ένα σημαντικό φεγγάρι, καθώς βαδίζουμε προς μια νέα εποχή. Ετσι, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θάψετε το παρελθόν, να απελευθερώσετε την αρνητικότητα και να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

«Τις ημέρες που προηγούνται της πανσελήνου έχουμε σίγουρα κάποιες δύσκολές όψεις, αλλά αυτή η πανσέληνος θα μαλακώσει και θα απαλύνει κάθε ένταση ή δυσκολία», λέει στο Bustle ο αστρολόγος Ryan Marquardt.

Η ευαίσθητη ενέργεια των Ιχθύων είναι μόνο ένα μέρος της σεληνιακής πρόβλεψης. Ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος έχει την τάση να παρεμβαίνει στην καθημερινότητά μας και να προκαλεί χάος, έρχεται μία ημέρα πριν από την πανσέληνο, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αυτή η ενέργεια μας κάνει να επιβραδύνουμε τους ρυθμούς μας, να προβληματιστούμε και να αξιολογήσουμε τις σχέσεις μας, πριν αναλάβουμε δράση.

Παρόλο που πρόκειται για ένα ήπιο και γλυκό φεγγάρι, για κάποιους μπορεί να μοιάζει πολύ με επανεξέταση του κάρμα, προκειμένου να προχωρήσουν τη ζωή τους.

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου 2022:

 

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου 2022: Αυτά τα τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας, Δίδυμοι. Ωστόσο, η ενέργεια των Ιχθύων συχνά θολώνει τα νερά της πραγματικότητας και της φαντασίας και αυτή δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σοβαρές κινήσεις, καθώς υπάρχουν ψευδαισθήσεις.

  Πανσέληνος Ιουνίου 2021 Αστρολογικές Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη

«Θα είναι ένας μήνας γεμάτος δράση και οι Δίδυμοι θα νιώσουν την ανάγκη να κάνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους, αλλά η πανσέληνος δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να το κάνουν αυτό», λέει ο Marquardt.

«Όσο περισσότερο μπορείτε να περιμένετε και να νιώσετε πιο άνετα, τόσο το καλύτερο».

 

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η πανσέληνος στους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις σας, Παρθένοι.

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με πρώην περιπέτειες, σχέσεις ή φιλίες να βγαίνουν στο προσκήνιο, ειδικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτό το διάστημα. Αυτή η σελήνη σας προτρέπει, επίσης, να αφήσετε να φύγουν οι δυσαρέσκειες ή οι παλιές διαφωνίες που σας εμποδίζουν να διορθώσετε τα πράγματα και να προχωρήσετε μπροστά.

«Είναι πιθανό να υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποιος είναι -και ποιος δεν είναι- καλός για να είναι κοντά σας, αλλά η πανσέληνος θα βοηθήσει να υπάρξει σαφήνεια σχετικά με αυτό, ακόμη και αν πονάει να συνειδητοποιήσετε ότι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο δεν είναι τόσο καλό όσο ελπίζατε», λέει ο Marquardt.

 

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Θα χρειαστεί να συντηρήσετε πολλές σχέσεις, Ιχθύες. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να ρίχνει φως στην αίσθηση του εαυτού σας, αλλά με τον Ήλιο και την Αφροδίτη -τον πλανήτη της αγάπης- να βρίσκονται και οι δύο στον οίκο των σχέσεών σας θα συμφιλιωθείτε με μεγάλο μέρος αυτών.

«Βιώνετε μια πλήρη συναισθηματική απελευθέρωση, οπότε θα νιώθετε πολύ πιο ευαίσθητοι από ό,τι συνήθως, πράγμα που λέει πολλά, δεδομένου ότι είστε ένα από τα πιο ευάλωτα και συναισθηματικά ζώδια», λέει ο Marquardt.

  Πανσέληνος στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου- Οι προβλέψεις για τα ζώδια

«Αφήστε τα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια, αλλά αναλάβετε την ευθύνη για το πώς αισθάνεστε και κάντε ό,τι μπορείτε για να μην επαναλάβετε αρνητικά πρότυπα σχέσεων, στα οποία μπορεί να έχετε ενδώσει παλαιότερα».

 

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *