Τον είχε αποβλακώσει τελείως: Αγανακτισμένος πατέρας κόβει το playstation του γιου του με το αλυσοπρίονο

 

Τον είχε αποβλακώσει τελείως

Τον είχε αποβλακώσει τελείως: Αγανακτισμένος πατέρας κόβει το playstation του γιου του με το αλυσοπρίονο

Αγανακτισμένος πατέρας κόβει το playstation του γιου του με το αλυσοπρίονο

 

Ένας πατέρας έβλεπε τον γιο του να είναι κολλημένος με το playstation και αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα προκειμένου να συμμορφωθεί.

«Πατέρας της χρονιάς» χαρακτηρίστηκε από πολλούς άλλους γονείς ένας Βρετανός οικοδόμος που “τρελάθηκε” από τον εθισμό του γιου του με το γνωστό παιχνίδι, οπότε μπήκε στο δωμάτιο του μικρού την ώρα που έπαιζε, πήρε το αλυσοπρίονο και… την έκοψε, επειδή τον έχει μετατρέψει, όπως είπε, σε «παντελώς ηλίθιο»!

O λόγος για τον Σάιμον Σο από το Σάντλγουερθ του Μάντσερστερ, ο οποίος, μάλιστα πόζαρε χαμογελώντας στην κάμερα του φίλου του που την ώρα που έκανε κομμάτια το αξίας 400 ευρώ μηχάνημα, τραβούσε βίντεο.

«Γεια χαρά σε όλους, είμαι ο Σάι. Αυτό είναι το αλυσοπρίονό μου TS410 κι αυτό είναι το PlayStation του γιου μου, το οποιο πήρα από το δωμάτιό του, γιατί τον έχει μετατρέψει σε παντελώς ηλίθιο και μπούχτισα», είπε ο πατέρας δύο παιδιών.

Ανάρτησε μάλιστα το σχετικό βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook, με ορισμένους χρήστες να τον “χρίζουν” στα σχόλια «πατέρα της χρονιάς».

 

Τον είχε αποβλακώσει τελείως: Αγανακτισμένος πατέρας κόβει το playstation του γιου του με το αλυσοπρίονο

 

Αγανακτισμένος πατέρας

«Αυτός είναι πατέρας!… Θα το δείξω αργότερα στα παιδιά μου!» έγραψε ένας από αυτούς.

Κάποιοι άλλοι, ωστόσο, έσπευσαν να καυτηριάσουν, ότι ο οικοδόμος δεν έπραξε τόσο έξυπνα, αφού στο τέλος θα καταλήξει να αγοράσει καινούρια παιχνιδοκονσόλα στο γιο του.

«Συγνώμη φίλε, αλλά η γυναίκα σου θα σε αναγκάσει να αγοράσεις καινούργιο για τα Χριστούγεννα. Καταλαβαίνω πάντως την οργή σου», σχολίασε ένας.

  Απίστευτο: 21χρονος με αυτισμό λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 3,13 δευτερόλεπτα (video)

 

Τον είχε αποβλακώσει τελείως

Ένας άλλος, πιο ψύχραιμος και λογικός, συμπλήρωσε:

«Κατανοώ ότι κατέσχεσες το μηχάνημα, αλλά η χώρα μας είναι σε άθλια κατάσταση, τα κοινωνικά παντοπωλεία ζητούν συνεχώς δωρεές και θα μπορούσες μ’ αυτό να κάνεις χαρούμενη μια οικογένεια τα Χριστούγεννα, εδικά αν τα παιδιά της δεν πάρουν κανένα δώρο»…

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *