Τραβάνε τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης: 5 πράγματα που φέρνουν κακοτυχία στο σπίτι και πρέπει να πετάξεις άμεσα

 

Τραβάνε τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης

Τραβάνε τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης

5 πράγματα που φέρνουν κακοτυχία στο σπίτι και πρέπει να πετάξεις άμεσα

 

Κακοτυχία: Η φιλοσοφία του φενγκ σούι είναι ένα σύστημα παραδοσιακής κινεζικής γεωμαντείας, ενώ στην σύγχρονη εποχή, με τον συγκεκριμένο όρο εννοούμε την τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων σε ένα χώρο, έτσι ώστε να υπάρχει καλή ενέργεια.

Αν είσαι λοιπόν από εκείνους τους ανθρώπους που ακολουθούν τους κανόνες του φενγκ σούι, θα πρέπει να σου επισημάνουμε ορισμένα πράγματα, τα οποία καλό είναι να μην υπάρχουν στο εσωτερικό του σπιτιού μας γιατί φέρνουν κακή τύχη.

 

Τα αντικείμενα που φέρνουν κακοτυχία και θα πρέπει να απομακρύνουμε από το σπίτι μας

 

Συγκεκριμένα:

 

Τραβάνε τη γρουσουζιά σαν μαγνήτης: 5 πράγματα που φέρνουν κακοτυχία στο σπίτι και πρέπει να πετάξεις άμεσα

 

Ραγισμένα πιάτα και ποτήρια: Τα πιάτα και τα ποτήρια συμβολίζουν την ευημερία και τον δεσμό της οικογένειας. Όταν λοιπόν υπάρχουν ραγισμένα σκεύη διαταράσσεται η συνοχή.

Ξερά φυτά: Ξεκάθαρα κακή τύχη τα μαραμένα και τα ξεραμένα φυτά μέσα στο σπίτι αλλά και στο μπαλκόνι ή την αυλή, τα οποία θα πρέπει να αντικαταστήσεις.

Μαύρη πόρτα: Το βασικό σε αυτή την περίπτωση είναι ο προσανατολισμός. Αν η πόρτα είναι μαύρη αλλά κοιτά βορρά τότε όλα είναι υπό έλεγχο. Αν η πυξίδα δείχνει κάτι διαφορετικό τότε θα πρέπει να αλλάξεις χρώμα και άμεσα.

Παλιό ημερολόγιο: Το παλιό ημερολόγιο σύμφωνα με το φενγκ σούι τραβά την κακοτυχία ακόμα κι αν είναι της σωστής χρονιάς αλλά δείχνει λάθος ημερομηνία.

Φυτά με αγκάθια: Τα κακτάκια φέρνουν κακή ενέργεια.

 

ΠΗΓΗ: www.newsitamea.gr

truelife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *