Έβγαλε 5 παιδιά από φλεγόμενο σπίτι: Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση στις φλόγες και τους έσωσε τη ζωή

 

Έβγαλε 5 παιδιά από φλεγόμενο σπίτι

Έβγαλε 5 παιδιά από φλεγόμενο σπίτι: Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση στις φλόγες και τους έσωσε τη ζωή

Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση στις φλόγες και τους έσωσε τη ζωή

 

Το γύρο του Διαδικτύου, κάνει ένα βίντεο που δείχνει την ηρωική προσπάθεια ενός ντελιβερά πιτσαρίας στις ΗΠΑ, ο οποίος απαθανατίστηκε να ορμά μέσα σε ένα σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες προκειμένου να σώσει πέντε παιδιά που βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Ο 25χρονος Νίκολας Μπόστιτς που εργάζεται ως διανομέας πίτσας σε τοπική πιτσαρία στην πόλη Λαφαγιέτ στην Ιντιάνα εκείνο το βράδυ και ενώ επέστρεφε από μια παράδοση πίτσας είδε μέσα από το αυτοκίνητο του ένα σπίτι να καίγεται.

Σταμάτησε δεξιά στο δρόμο και έκανε να πιάσει το κινητό του για να τηλεφωνήσει στην πυροσβεστική. Διαπίστωσε όμως ότι το είχε ξεχάσει στην πιτσαρία καθώς έφευγε για την παράδοση.

Τότε σε μια φευγαλέα στιγμή είδε το περίγραμμα ενός μικρού παιδιού στο παράθυρο του φλεγόμενου κτιρίου. Δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά. Αμέσως κατάλαβε ότι το παιδί κινδύνευε.

Παράτησε το αυτοκίνητο του και έτρεξε προς το σπίτι. Το σπίτι στο μεταξύ είχε λαμπαδιάσει ολόκληρο και ήταν πλέον ζήτημα λίγων λεπτών για να συμβεί μια τραγωδία.

Ο Νίκολας έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα στη φλεγόμενη μονοκατοικία. Ανέβηκε γρήγορα τα σκαλοπάτια και μέσα στις φλόγες και τους καπνούς εντόπισε ένα κορίτσι και γύρω της να την αγκαλιάζουν από τα πόδια 3 μικρά παιδιά.

 

Έβγαλε 5 παιδιά από φλεγόμενο σπίτι: Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση στις φλόγες και τους έσωσε τη ζωή

 

 

Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση μέσα σε φλεγόμενο σπίτι χωρίς δεύτερη σκέψη και έσωσε 5 παιδιά

Ήταν η Σειόνα Μπάρετ με τα τρία αδερφάκια της, την Σαιλί, την Κάλια, και τη Λίβιαν. Ο Νίκολας πήρε στην μεγάλη του αγκαλιά τα τρία μικρά παιδιά και είπε στην Σειόνα να τον πιάσει από την μπλούζα, για να μην τον χάσει και να τον ακολουθήσει.

  Πηγή Καφετζοπούλου, Το Πεφταστέρι που ξαναπήγε στον ουρανό

Ο Νίκολας μέσα σε λίγα λεπτά, είχε καταφέρει να βγάλει έξω τα 4 παιδιά σώα και αβλαβή. Εκείνος όμως είχε υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια. Μέσα στο σπίτι όμως ήταν και η 6χρονη αδερφή της, που είχε παγιδευτεί σε άλλο σημείο. Έτσι, ο Νίκολας μπήκε για δεύτερη φορά στο φλεγόμενο σπίτι.

Μέσα στους καπνούς τις σπίθες και τις φλόγες κατάφερε να εντοπίσει την εξάχρονη στον επάνω όροφο.

Ωστόσο, το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν.

Ο ηρωικός διανομέας άρπαξε το παιδί και πήδηξε από το παράθυρο. Μάλιστα, για να μην χτυπήσει το παιδί ο άνδρας έπεσε με την πλάτη από το παράθυρο με αποτέλεσμα να σπάσει κάποια πλευρά.

 

Ήρωας ντελιβεράς όρμησε με αυταπάρνηση

Μόλις αντίκρισε τους πυροσβέστες, τους παρέδωσε το παιδί και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο 25χρονος, Νίκολας Μπόστιτς, στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς εκτός από τα σπασμένα πλευρά είχε υποστεί εγκαύματα, ενώ είχε εισπνεύσει και καπνό.

Με την αυταπάρνησή του κατάφερε να σώσει την 18χρονη Σειόνα Μπάρετ και τα τρία αδελφάκια της, την Σαΐλί, την Κάλια και την Καΐλάνι, αλλά και την φίλη των παιδιών που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της πυρκαγιάς, την Λίβιαν Νίφλεϊ.

Οι γονείς των παιδιών είχαν πάει σε ένα κοντινό μπαρ για να πιούν μπύρα.

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *