Απέβαλα τα δίδυμα που κυοφορούσα όταν διαγνώστηκα με καρκίνο: Σuγκλονiζει η Ναταλί Τριανταφυλλίδου για την μάχη της με τον καρκίνο

 

Απέβαλα τα δίδυμα που κυοφορούσα όταν διαγνώστηκα με καρκίνο

«Απέβαλα τα δίδυμα που κυοφορούσα όταν διαγνώστηκα με καρκίνο»: Σuγκλονiζει η Ναταλί Τριανταφυλλίδου για την μάχη της με τον καρκίνο

Σuγκλονiζει η Ναταλί Τριανταφυλλίδου για την μάχη της με τον καρκίνο

 

«Δεν με πήρε από κάτω. Ήμουν πάντα πιστή στον Θεό, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο»

Η Ναταλί Τριανταφύλλου έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην Espresso και στον Βαγγέλη Κάραλη μιλώντας για τη δύσκολη μάχη με τον καρκίνο, την μαστεκτομή και την αποβολή της.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης, στην πίστη της στο θεό και στο πόσο την βοήθησε να ανταπεξέλθει σε αυτήν την δύσκολο περίοδο της ζωής της. Συγκεκριμένα, η Ναταλί διαγνώστηκε με καρκίνος του μαστού, σε μια πολύ δύσκολη στιγμή καθώς μόλις είχε χάσει τον αδελφό της.

«Είχα έρθει στην Ελλάδα και εντελώς τυχαία ανακάλυψα ότι κάτι είχα στο στήθος μου. Πάντα κοιμάμαι μπρούμυτα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, να γυρίσω. Και γυρίζοντας κατάλαβα ότι έχω ένα μικρό καρουμπαλάκι στην αριστερή πλευρά στο στήθος μου.

Νόμιζα ότι είναι κύστη. Πήγα στο Κρατικό Νοσοκομείο και μου είπαν ότι είναι κύστη. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι έχω καρκίνο και πήγα να εξομολογηθώ».

 

Απέβαλα τα δίδυμα που κυοφορούσα όταν διαγνώστηκα με καρκίνο: Σuγκλονiζει η Ναταλί Τριανταφυλλίδου για την μάχη της με τον καρκίνο

 

Σύμφωνα με την Ναταλί, οι γιατροί στην αρχή δεν πίστευαν πως ήταν καρκίνος. Έτσι, εκείνη και ο σύντροφός της αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κάνουν παιδί. Μάλιστα, η τραγουδίστρια εξομολογείται πως είχε μείνει ήδη δυο φορές έγκυος στο παρελθόν αλλά είχε αποβάλλει.

 

«Στον υπέρηχο είδα πως δεν υπήρχε πια καρδιά»

Η Ναταλί ήταν έγκυος όταν έμαθε πως έχει καρκίνο του μαστού αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.

  Καθαρό δέρμα : Συμβουλές για να το αποκτήσετε

«Όταν η γιατρός μού είπε ότι δεν έχω κάτι, ξεκινήσαμε να προσπαθούμε να κάνουμε παιδί και έμεινα έγκυος.

Συνέχιζα να κάνω βιοψία και τότε βρήκαν ότι έχω καρκίνο. Μου είπαν ότι θα το παρακολουθούμε κάθε δύο χρόνια, χτύπησα το χέρι τότε στο γραφείο της γιατρού και της είπα “θα αφήσουμε κάτι να είναι μέσα μου και να μεγαλώνει; Τι πρέπει να κάνουμε, μαστεκτομή;Απέβαλα τα δίδυμα που κυοφορούσα όταν διαγνώστηκα με καρκίνο: Σuγκλονiζει η Ναταλί Τριανταφυλλίδου για την μάχη της με τον καρκίνο

Είμαι έτοιμη να το κάνω, θέλω να φύγει το κακό από μέσα μου”. Πριν κάνω τη μαστεκτομή παρακάλεσα τον Θεό να πάρει το παιδί για να μην υπογράψω με τα χέρια μου να φύγει το παιδί μου.

Ο καρκίνος ο δικός μου ήταν ορμοεξαρτώμενος και δεν μπορούσα να το κρατήσω. Τέσσερις ημέρες πριν κάνω την αφαίρεση στήθους έκανα υπέρηχο για να δω αν το παιδί έχει καρδιά και δεν υπήρχε καρδιά, ήταν δίδυμα».

 

«Το βίωσα ως μια όμορφη επίσκεψη του Κυρίου»

Η τραγουδίστρια πιστεύει πως η δύσκολη αυτή περίοδος της ζωής της καθώς και η σκληρή μάχη με τον καρκίνο την δυνάμωσε και την έκανε λίγο καλύτερο άνθρωπο.

«Η πίστη μου στον Θεό με βοήθησε πολύ. Δεν φοβήθηκα καθόλου τον καρκίνο. Το βίωσα ως μια όμορφη επίσκεψη του Κυρίου στο σπίτι μου ώστε να καταλάβω τα λάθη μου και να είμαι καλύτερος άνθρωπος από ό,τι ήμουν.

Όταν άρχισαν να μου πέφτουν τα μαλλιά, πήγα στον Άγιο Ταξιάρχη, στη Μυτιλήνη, τα κούρεψα και τα άφησα εκεί, είπα “φεύγει η αρρώστια, τι ωραία”, ποτέ δεν με πήρε από κάτω. Ήμουν πάντα πιστή στον Θεό, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο».

  ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΡΟΚΛΙΚΟ

 

«Είπα στον σύντροφό μου να φύγει αλλά έμεινε»

Η Ναταλί Τριανταφύλλου παραδέχεται πως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και κάθε πρωί όταν έβγαινε έξω, προσπαθούσε να είναι χαρούμενη και να τραγουδάει. Μάλιστα, οι γιατροί εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ από την δύναμή της που της πρότειναν να κάνει σεμινάρια ψυχολογικής στήριξης σε άλλες γυναίκες.

«Πήγα να κάνω την επέμβαση στο στήθος και δεν ένιωθα τίποτα από φόβο.

Είπα στον εαυτό μου, εάν δω τον καρκίνο σαν εχθρό μου, θα παραμείνει, εάν τον δω φιλαράκι μου, θα φύγει. Από την πρώτη στιγμή δεν έριξα ούτε ένα δάκρυ. Μου είπαν να κάνω 16 χημειοθεραπείες για έξι χρόνια και για πέντε χρόνια ορμονοθεραπείες.

Είπα στον σύντροφό μου να φύγει και μου απάντησε “αγάπη μου, ό,τι και να γίνει θα είμαστε μαζί”.

Έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία, σηκώθηκα και πήγα σπίτι μου.

Έκανα όλες τις δουλειές του σπιτιού κανονικά. Ξυπνούσα πέντε το πρωί και έβγαινα στον δρόμο και τραγουδούσα.

Είχα δύναμη ψυχής και με βοήθησε πολύ η πίστη μου. Μάλιστα από το νοσοκομείο στη Γερμανία μού πρότειναν να κάνω σεμινάρια ψυχολογικής υποστήριξης σε γυναίκες που έχουν καρκίνο για να τις βοηθήσω ψυχολογικά».

 

in.gr

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *