Συγκινητική αντίδραση: Το αγόρι επανενώνεται με το χαμένο του κατοικίδιο μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες

 

Συγκινητική αντίδραση

Συγκινητική αντίδραση: Το αγόρι επανενώνεται με το χαμένο του κατοικίδιο μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες

Το αγόρι επανενώνεται με το χαμένο του κατοικίδιο μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες

 

Ανακαλύψτε την ιστορία μιας οικογένειας που ξαφνιάζει ένα αγόρι στο σχολείο του, φέρνοντας τον σκύλο του που έλειπε για περισσότερες από δύο εβδομάδες.

 

Η αντίδραση του μικρού ήταν πολύ συγκινητική, οπότε αξίζει να τη γνωρίσετε.

Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο σημαντικά είναι τα κατοικίδια στη ζωή τους και ότι γίνονται μέλη της οικογένειάς τους, μέχρι να τα αποκτήσουν επιτέλους.

Για πολλούς, το να έχεις ένα ζώο είναι συνώνυμο της συντροφικότητας και της συναισθηματικής υποστήριξης . Κάπως έτσι έγινε γνωστή η ιστορία ενός χαμένου κατοικίδιου και εμφανίστηκε εβδομάδες αργότερα.

Μια όμορφη μαύρη pug με το όνομα Πάιπερ έλειπε για αρκετές εβδομάδες. Η οικογένειά της έθεσε το καθήκον της να την αναζητήσει με όλα τα δυνατά μέσα. Ένα από τα κείμενα που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα, για να μπορέσουν να βρουν το κουτάβι, ήταν το εξής:

«Χθες το βράδυ η αγάπη της ζωής του Κάρτερ έφυγε, το σκυλάκι του η Πάιπερ, την πήραν. Αποσπάθηκα την προσοχή από τα παιδιά και όταν πήγα να αφήσω αυτήν και τον Τζέικ να μπουν, μόνο ο Τζέικ ήταν εκεί.

Είναι μια pug δύο ετών που είναι πολύ γλυκιά, αλλά μπορεί να νομίζει ότι παίζεις μαζί της αν προσπαθήσεις να την πιάσεις».

 

Το αγόρι επανενώνεται με το χαμένο του κατοικίδιο μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες

 

Αυτό το χαριτωμένο σκυλάκι ήταν ένα πολύ αγαπημένο δώρο για τον Carter , στα 12α γενέθλιά του.

Το αγόρι πάντα ήθελε ένα μαύρο σκυλάκι, αφού ως μωρό είχε ένα άλλο pug , με το οποίο έζησε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας και αγαπούσε πολύ. Αυτός ο παλιός φίλος έπρεπε να μετακομίσει με μια άλλη οικογένεια, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Κάρτερ ήταν άρρωστος.

  «Έγινα γιαγιά στα 39 μου – Νιώθω σα να γέρασα πριν την ώρα μου, περνάω κατάθλιψη»

Η μητέρα του αγοριού σχολίασε:

«Είχαν περάσει δυόμισι εβδομάδες για τα μεγαλύτερα παιδιά μου, τον Κάρτερ και τη Νάταλι, νομίζοντας ότι δεν θα έβλεπαν ποτέ ξανά το κουτάβι τους. Δημοσιεύσαμε, μοιραστήκαμε και μιλήσαμε με γείτονες, ειδησεογραφικά πρακτορεία και ομάδες της κοινότητας, αλλά καθώς οι μέρες πέρασαν, η ελπίδα μας χάθηκε.

 

Πολλοί άνθρωποι βοήθησαν να την βρουν

Στον κόσμο υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι με μεγάλη θέληση. Έτσι βοήθησαν οι γείτονες αυτής της οικογένειας στην αναζήτηση του χαμένου κατοικίδιου . Οι ελπίδες είχαν ήδη χαθεί. Μια μέρα έλαβαν κλήση από ένα καταφύγιο ζώων . Εκεί τους αναφέρθηκαν τα χαρακτηριστικά της pug. Η μητέρα εξέφρασε:

«Αλλά παραδόξως λάβαμε ένα μήνυμα αυτό το βράδυ της Δευτέρας ότι ένα σκυλί που έμοιαζε με την Πάιπερ είχε συλληφθεί και μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο ζώων. Ήμουν πραγματικά έκπληκτη.

Όλοι είχαμε παραιτηθεί στην πραγματικότητα ότι μάλλον δεν θα επέστρεφε. Και τη βρήκαμε στο καταφύγιο ζώων της κομητείας Genesee».

 

Συγκινητική αντίδραση: Το αγόρι επανενώνεται με το χαμένο του κατοικίδιο μετά από περισσότερες από δύο εβδομάδες

 

 

Η επανένωση του χαμένου κατοικίδιου καταγράφηκε σε βίντεο

Η μητέρα του Carter θέλησε να κάνει στον γιο της μια μεγάλη έκπληξη, πηγαίνοντας τον σκύλο σε μια εντελώς μοναδική επανένωση. Έβαλε την Πάιπερ στο αυτοκίνητο, του έβαλε ένα φιόγκο και άρχισε να ηχογραφεί όταν το αγόρι συναντά το κουτάβι του .

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την ευτυχία του νεαρού, να αγκαλιάζει πολύ σφιχτά τον μικρό του φίλο. Τα τελευταία λόγια της μητέρας ήταν:

«Αυτό το βίντεο είναι σίγουρα η ενσάρκωση αυτού! Είναι εκπληκτικό να βλέπεις την αγάπη και ειλικρινά το βίντεο λέει περισσότερα από οποιαδήποτε λέξη μπορώ να γράψω.

  Οι γιορτές μέσα από παλιές ελληνικές ταινίες

Ο γιος μου αγαπάει τόσο πολύ τον σκύλο του, ήταν άρρωστος ενώ εκείνη έλειπε και τώρα κοιμάται ξανά δίπλα του».

Είναι μια όμορφη ιστορία που παρακινεί πολλούς ανθρώπους, κάνοντάς τους να αγαπήσουν τα ζώα όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ πριν.

Αυτή είναι μια εμπειρία που συνέβη πριν από μερικά χρόνια, αλλά έχει ένα μεγάλο ηθικό, και αυτό είναι να βάζουμε στα οικόσιτα κατοικίδια την ταυτότητα τους, ώστε να είναι ευκολότερο να τα βρουν σε περίπτωση απώλειας.

 

pet-sitting.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *