Έχασε 90 από τα 166 κιλά για να σώσει το μωρό της… Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης

 

Έχασε 90 από τα 166 κιλά για να σώσει το μωρό της…

Έχασε 90 από τα 166 κιλά για να σώσει το μωρό της… Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης

Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης

 

Μία υπέρβαρη γυναίκα, μητέρα ενός παιδιού πια, αναγκάστηκε να χάσει 90 κιλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς εξαιτίας του απίστευτου βάρους της κινδύνευσε να χάσει το μωρό της.

 

Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης από το Κάνσας Σίτι του Μιζούρι, έγινε γνωστή μέσα από τη New York Post.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κάρα Μπεκ, έχασε 90 κιλά, αφού το υπερβολικό βάρος της παραλίγο να την κάνει να χάσει το γιο της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

«Όταν ήμουν επτά μηνών έγκυος και [ο σύζυγός μου και εγώ] οδηγούσαμε σε όλη τη χώρα και η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε τόσο πολύ που οι γιατροί είπαν ότι θα μπορούσα να είχα χάσει το μωρό», δήλωσε η 28χρονη Beck, από το Kansas City του Missouri, στο Media Drum World.

 

Τα παραπανίσια κιλά και η επικίνδυνη εγκυμοσύνη

 

Τα παραπανίσια κιλά και η επικίνδυνη εγκυμοσύνη

Ενώ κυοφορούσε τον γιο της, έφτασε στο βαρύτερο βάρος που είχε καταγραφεί, ρίχνοντας τη ζυγαριά στα 166 κιλά.

Λόγω του βάρους της, η κύηση της Μπεκ θεωρήθηκε «εγκυμοσύνη υψηλού κινδύνου», κάτι που σημαίνει ότι τόσο η ίδια όσο και το έμβρυο κινδύνευαν να αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Έχασε 90 από τα 166 κιλά για να σώσει το μωρό της… Η απίστευτη μεταμόρφωση της 28χρονης

 

«Ήταν τραυματικό», παραδέχτηκε η Μπεκ. «Πάντα ήθελα παιδιά και το να ξέρω ότι έφτασα τόσο κοντά στο να το χάσω ήταν μια στιγμή που με ταρακούνησε».

Ήταν υπέρβαρη από την ηλικία των 5 ετών και είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να χάσει τα παραπανίσια κιλά της με σχεδόν κάθε δίαιτα από την ηλικία των 8 ετών, αναφέρει το δημοσίευμα.

  Δεν Έχει Instagram, Ούτε 150.000 Followers: Εσύ Ξέρεις Ποια Είναι Η Έλλη Παπαεμμανουήλ;

Αλλά τα χρόνια της δίαιτας, σε συνδυασμό με την απογοήτευση της αποτυχίας να χάσει βάρος, την οδήγησαν, τελικά, να αναπτύξει ένα σχήμα ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών.

Τελικά, η Μπεκ βρέθηκε να τρώει 3.500 θερμίδες την ημέρα, να στριμώχνεται σε ένα φόρεμα μεγέθους 30 και να φοράει σουτιέν μεγέθους 46DDD.

 

Έχασε 90 από τα 166 κιλά

Αλλά αφού γνώρισε τον σύζυγό της όταν ήταν 19 ετών και αποφάσισε να αποκτήσει παιδί μαζί του σε ηλικία 23 ετών, η Μπεκ σχεδίασε να χάσει το βάρος της πριν δημιουργήσει οικογένεια.

«Πριν μείνω έγκυος [μιλήσαμε] για το ότι θα έχανα βάρος για να κυοφορήσω ένα παιδί με ασφάλεια», εξήγησε. «Ωστόσο έμεινα έγκυος κατά λάθος πριν προλάβω να χάσω επιτυχώς το βάρος και αποδείχθηκε ότι ήταν μια εγκυμοσύνη πολύ υψηλού κινδύνου».

Παρόλο που παραλίγο να χάσει το μωρό αρκετές φορές λόγω του βάρους της, η Μπεκ έφερε στον κόσμο το παιδί της και αμέσως αποφάσισε να ζήσει μια πιο υγιεινή ζωή.

«Αφού γεννήθηκε ο γιος μου, πέρασα ξανά από τη διαδικασία αίτησης για χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους και τελικά έκανα [γαστρικό] bypass τον Ιανουάριο του 2018», αποκάλυψε, προσθέτοντας ότι αρχικά είχε μεγάλες επιφυλάξεις για τη διαδικασία.

 

 

«Είχα ακούσει τόσα άσχημα πράγματα για τις παρενέργειες αυτών των επεμβάσεων», πρόσθεσε η Μπεκ. «[Αλλά] ήμουν θλιβερά παραπληροφορημένη σχετικά με την πρόοδο που είχε σημειώσει ο κλάδος με την πάροδο των ετών».

Αφού επανεξέτασε την ιδέα και βρήκε μια κοινότητα ασθενών με γαστρικό bypass στο Instagram που ήταν περίπου στην ηλικία της και απολάμβαναν τη χαρά της απώλειας βάρους, η Μπεκ υποβλήθηκε στην επέμβαση τον Ιανουάριο του 2018.

Και τη σέβεται ως μία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της. «Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένη με τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης απώλειας βάρους, ήταν η σωστή απόφαση για μένα», τόνισε. «Ήμουν αρκετά τυχερή που βρήκα έναν εξαιρετικό χειρουργό και ήμουν έτοιμη να αρχίσω να γυμνάζομαι έξι εβδομάδες μετά την επέμβαση».

 

Η νέα Μπεκ μετά το γαστρικό bypass

Χάρη στο νέο της στομάχι και τις συνήθειες γυμναστικής, η Μπεκ έφτασε γρήγορα στα 63 κιλά και έκτοτε έχει αποκτήσει περίπου 20 κιλά μυών.

Και τον Σεπτέμβριο του 2019, επέλεξε μια αισθητική χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει έξι κιλά περιττού δέρματος που είχε «κρεμάσει» από τότε που έχασε περισσότερο από το μισό σωματικό της βάρος.

«Κρεμόταν και γινόταν άβολο να το χειριστείς», δήλωσε η Μπεκ. «Και ήταν αδύνατο να γυμναστώ με αυτό να χτυπάει πάνω μου, καθώς υπήρχε τόσο πολύ χαλαρό δέρμα».

«Δεν μπορούσα να φορέσω ρούχα», θυμάται. «Έπρεπε να φοράω δύο στρώσεις Spanx και ψηλόμεσο τζιν για να βγω από το σπίτι».

 

Η νέα Μπεκ μετά το γαστρικό bypass

Και τώρα, με ένα ικανοποιητικό βάρος 63 κιλών, η Μπεκ έχει αναπτύξει μια πιο υγιεινή προσέγγιση στο φαγητό. «Μετά την εγχείρησή μου, έχω αφιερώσει τη ζωή μου στη φροντίδα της υγείας μου», είπε.

«Την αρχική περίοδο μετά την επέμβαση, αφιέρωσα πολύ χρόνο για να θεραπεύσω τη σχέση μου με το φαγητό», εξομολογήθηκε η νεαρή μητέρα. «Έπρεπε να ξεπεράσω τις κακές συνήθειες της παιδικής μου ηλικίας που με είχαν οδηγήσει εξαρχής στην παχυσαρκία».

«Επικεντρώνομαι πλέον σε μια διατροφή με βάση την πρωτεΐνη, καθώς γυμνάζομαι στο γυμναστήριο και βάζω μυς, όχι απλώς χάνω βάρος», δήλωσε η Μπεκ, η οποία εξακολουθεί να επεξεργάζεται ψυχολογικά τη συνταρακτική μεταμόρφωσή της. «Είναι περίπλοκο», παραδέχτηκε. «Έχω περάσει από όλα τα άκρα της αύξησης και της απώλειας βάρους, καθώς και της κατανάλωσης τροφής».

 

Πηγή: newsbeast.gr

viralgr.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *