Ο άστεγος σκύλος αποκοιμιέται σε ένα αυτοκίνητο και συνειδητοποιεί ότι τον έχουν υιοθετήσει

 

Ο άστεγος σκύλος αποκοιμιέται σε ένα αυτοκίνητο και συνειδητοποιεί ότι τον έχουν υιοθετήσει

Ο άστεγος σκύλος αποκοιμιέται σε ένα αυτοκίνητο και συνειδητοποιεί ότι τον έχουν υιοθετήσει

 

Το άστεγο κουτάβι αποκοιμήθηκε αφού διασώθηκε, ξύπνησε σε κτηνίατρο και με νέο σπίτι.

Αυτό το άστεγο σκυλάκι σώζεται και αποκοιμιέται στο αυτοκίνητο όπου ταξίδευε η γυναίκα που το πήρε. Όλα ξεκίνησαν όταν η Jayme Harley απάντησε στα μηνύματα που της έστειλε ο φίλος της όπου της έστειλε μια φωτογραφία ενός σκύλου με σαφή εντολή: “Πήγαινε να τον πάρεις!”

Κοιμόταν όταν ο σύντροφός της της έστειλε αυτά τα μηνύματα, έτσι μέσα στη νύστα σκέφτηκε ότι αυτό ήταν ένα όνειρο, αφού προσπαθούσε πολύ καιρό να τον κάνει να δεχτεί να υιοθετήσει ένα δεύτερο σκυλί .

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την απίστευτη διάσωση και πώς αλλάζει τη ζωή του σκύλου που κάποτε υπέφερε φρικτά πράγματα στο δρόμο.

 

Ο άστεγος σκύλος αποκοιμιέται σε ένα αυτοκίνητο και συνειδητοποιεί ότι τον έχουν υιοθετήσει

 

Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να του δώσουμε ένα καλό μέρος για να ζήσει

Η Harley είπε την ιστορία της υιοθεσίας στο The Dodo, όπου είπε ότι «όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν όνειρο, ήξερα ότι ήταν σοβαρό, ότι ήθελε πραγματικά να πάω να το πάρω ». Όπως αναφέραμε, αυτό την εξέπληξε γιατί ήθελε ο φίλος της να συμφωνήσει να υιοθετήσει ένα δεύτερο σκυλί για αρκετό καιρό.

Αποδεικνύεται ότι ο άνδρας, του οποίου το όνομα είναι Aaron Peters, εργάζεται στην εταιρεία FedEx κάνοντας παραδόσεις. Σε μια από τις περιοδείες του, είδε ένα πίτμπουλ ενώ οδηγούσε.

Έπρεπε να κάνει μια στάση στο βενζινάδικο και την ευκαιρία να δει καλύτερα. Αμέσως ερωτεύτηκε τα όμορφα μπλε μάτια της. «Φαινόταν ότι χρειαζόταν οικογένεια. Σκέφτηκα ότι θα μπορούσαμε να του δώσουμε ένα καλό μέρος για να ζήσει», είπε.

  Προσευχὴ τῶν συζύγων καὶ τῆς οἰκογενείας

Αφού συνειδητοποίησε ότι το μήνυμα του φίλου της ήταν αληθινό, η Χάρλεϊ μπήκε στο αυτοκίνητό της και πήγε να πάρει το σκύλο. Όταν έφτασε στο βενζινάδικο, συνειδητοποίησε ότι το μικρό σκυλάκι ήταν άστεγο και του πρόσφερε λίγο νερό.

«Μια κοπέλα σταμάτησε και μου είπε ότι τον είχε δει να τον πετάνε από το αυτοκίνητο. Και κανείς δεν θα τον δεχόταν γιατί ήταν πίτμπουλ . Αυτό ράγισε την καρδιά μου γιατί δεν έχει σημασία τι φυλή είναι . Το μόνο που ήθελε ήταν κάποιος να τον αγαπήσει».

 

Ο άστεγος σκύλος αποκοιμιέται σε ένα αυτοκίνητο και συνειδητοποιεί ότι τον έχουν υιοθετήσει

 

Ποιος ξέρει πόσες μέρες πέρασαν χωρίς να μπορεί να ξεκουραστεί καλά.

Όταν η Χάρλεϊ τον πήρε στην αγκαλιά της για να τον βάλει στο αυτοκίνητο όπου θα τον πήγαινε στο νέο του σπίτι , το άστεγο κουτάβι αποκοιμήθηκε αμέσως, ακόμα και ροχαλίζοντας.

«Με έκανε να νιώσω ότι ήταν η τέλεια στιγμή, φαίνεται ότι ήξερε ότι θα είχε ένα μέρος να κοιμηθεί εκείνο το βράδυ. Θα είχε φαγητό και τελικά είχε τη βοήθεια που χρειαζόταν », είπε η γυναίκα πολύ χαρούμενη. Αποδεικνύεται ότι αφού τον άφησε να ξεκουραστεί στο αυτοκίνητο, έπρεπε να τον ξυπνήσει για να τον δει ο κτηνίατρος.

Κι αυτό γιατί είχε εμφανή δερματικά προβλήματα. Ο επαγγελματίας εντόπισε ότι είχε ψώρα και ότι δεν είχε μικροτσίπ παρακολούθησης. Ο κτηνίατρος του έδωσε μια αποτελεσματική θεραπεία και σιγά σιγά άρχισε να αναρρώνει.

 

Το όνομά του τώρα είναι Ρούφους

Το άλλοτε άστεγο κουτάβι έχει πλέον οικογένεια και αποκοιμιέται δίπλα στον αδερφό του.

Το άλλοτε άστεγο κουτάβι που αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο που το πήγε στη νέα του ζωή ονομάζεται πλέον Rufus. Στην αρχή, οι νέοι κηδεμόνες φοβήθηκαν ότι δεν θα τα πήγαινε καλά με τον νέο του αδερφό σκύλου, αλλά δεν ήταν έτσι. « Άρχισαν να αγαπούν ο ένας τον άλλον και από τότε είναι καλύτεροι φίλοι . Κοιμούνται μαζί. Κάνουν τα πάντα μαζί».

  Αλιγάτορας τρύπωσε σε σπίτι οικογένειας – Τους ειδοποίησε ο σκύλος τους

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό, ο Ρούφους σύντομα δέθηκε με τη γάτα, τα παιδιά και τον φίλο της Χάρλεϊ, σύντομα ένιωσε σαν στο σπίτι του. Ο Πίτερς δεν απέτυχε όταν σκέφτηκε ότι θα του παρείχαν το καλύτερο δυνατό σπίτι.

«Το να τον φέρουμε έχει προσθέσει αυτή τη ζεστασιά στο σπίτι μας. Έχει φέρει τόσα άλλα γέλια, ήταν το τελευταίο κομμάτι που έλειπε για την οικογένειά μας », είπε ο άνδρας.

 

pet-sitting.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *