Σώμα που θα ονειρεύονταν και 30 χρόνια νεότερες: Η «μαγική» δίαιτα της Πόπης Τσαπανίδου για κορμί «θανατηφόρο» μετά από 3 εγκυμοσύνες

 

Σώμα που θα ονειρεύονταν και 30 χρόνια νεότερες

Σώμα που θα ονειρεύονταν και 30 χρόνια νεότερες Η «μαγική» δίαιτα της Πόπης Τσαπανίδου για κορμί «θανατηφόρο» μετά από 3 εγκυμοσύνες

Η «μαγική» δίαιτα της Πόπης Τσαπανίδου για κορμί «θανατηφόρο» μετά από 3 εγκυμοσύνες

 

Μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες

 

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της τηλεόρασης, με την ίδια να είναι μεν 55 ετών, αλλά με τη σιλουέτα της να κάνει… και 30 χρόνια νεότερες να ζηλεύουν.

Η γνωστή δημοσιογράφος παραμένει υπέρκομψη, δηλώνοντας στο παρελθόν πως δεν ξεφεύγει εύκολα από τα κιλά της αλλά είναι πάντα «συν/πλην 2-3 κιλά».

 

Τα μυστικά της Τσαπανίδου

«Έχω κάνει τρία παιδιά και έχω περάσει μια ζωή χωρίς γυμναστικές.

Οπότε, μια χαρά είναι το σώμα μου. Προφανώς έχω καλό μεταβολισμό. Αν εξαιρέσεις το λίγο κολύμπι και λίγο στίβο που έκανα ως παιδί, μέχρι τα 40 μου δεν έκανα τίποτα.

Πριν από 4-5 χρόνια, ξεκίνησα να πηγαίνω γυμναστήριο δυο-τρεις φορές την εβδομάδα. Δοκίμασα πιλάτες, αλλά βαριόμουν.

Πλέον έχω καταλήξει στο crossfit, για το οποίο τρελαίνομαι.

 

Σώμα που θα ονειρεύονταν και 30 χρόνια νεότερες: Η «μαγική» δίαιτα της Πόπης Τσαπανίδου για κορμί «θανατηφόρο» μετά από 3 εγκυμοσύνες

 

Δεν μου αρέσει που μεγαλώνω και θα ήθελα πολύ να μείνω όπως είμαι τώρα, αλλά ποτέ δεν ενέδωσα στον πειρασμό να πάω σε πλαστικό. Δεν θέλω να κάνω πειράματα.

Δεν θέλω να χάσω, όπως κάποιες γυναίκες που έχω δει, την έκφρασή μου και να γίνω πλαστική», δήλωσε παλαιότερα σε συνέντευξή της στο People.

«Είμαι τύπος και υπογραμμός μέχρι τις 7.00 το απόγευμα. Μετά είναι που αρχίζω το “γουρούνιασμα”.

Ξεκινάω τη μέρα με ένα υγιεινό πρωινό (ομελέτα από ασπράδια αυγών ή γιαούρτι με δημητριακά) και, όταν φεύγω από το σπίτι, παίρνω μαζί μου μια μπάρα δημητριακών ή μια ομελέτα τυλιγμένη.

  Κατερίνα Στικούδη: Το μυστικό της για κορμί λαμπάδα - Μέχρι τι ώρα τρώει το βραδινό της

Το μεσημέρι θα φάω κάτι σε πρωτεΐνη (κρέας, κοτόπουλο, ψάρι) με λαχανικά και, προς το απόγευμα, ένα ακόμη γιαούρτι με δημητριακά ή μια μπάρα δημητριακών.

Αλλά μετά τις 7.00, αν κάτσω σε τραπέζι, είμαι ικανή να τα φάω όλα. Και τα δικά μου πιάτα και των διπλανών μου, ειδικά όταν μιλάμε για ιταλική κουζίνα και ριζότο. Όλοι απορούν με το πόσο πολύ τρώω.

Επίσης, είμαι φρικτά εξαρτημένη από τη σοκολάτα», αποκάλυψε η Πόπη Τσαπανίδου.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση