Τύπισσα έχασε 13 κιλά τρώγοντας μπριζόλες, λουκάνικα και μπέργκερ – «Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», τρώει “κράξιμο” στο TikTok

 

Τύπισσα έχασε 13 κιλά τρώγοντας μπριζόλες, λουκάνικα και μπέργκερ

Τύπισσα έχασε 13 κιλά τρώγοντας μπριζόλες, λουκάνικα και μπέργκερ – «Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», τρώει "κράξιμο" στο TikTok

«Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», τρώει “κράξιμο” στο TikTok

 

Μπιφτέκια με λίπος και βούτυρο το πρωινό της

Μια γυναίκα δοκιμάζει μια εναλλακτική δίαιτα με αποτέλεσμα να καταναλώνει μόνο κρέας και ισχυρίζεται ότι χάρη στη συγκεκριμένη διατροφή κατάφερε να χάσει 13 κιλά σε έξι μήνες, αφού «αφαίρεσε τους υδατάνθρακες» από τη διατροφή της.

Η 38χρονη Courtney Luna αναφέρει ότι δεν τρώει κανένα λαχανικό και ζάχαρη, αλλά αντιθέτως στηρίζεται στα ζωικά προϊόντα, όπως οι μπριζόλες, τα λουκάνικα και τα μπέργκερ, σύμφωνα με τη nypost.com.

 

Σε σειρά βίντεο που έχει αναρτήσει στο TikTok εξηγεί ότι πήρε αυτή την απόφαση, εφόσον είχε δοκιμάσει πολλές δίαιτες, οι οποίες όμως δεν είχαν φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι, σκέφτηκε να αφαιρέσει από τη διατροφή της όλα τα λαχανικά, ώστε να απαλλαγεί από υδατάνθρακες, ζάχαρη, αέρια και φούσκωμα.

«Τρώω μόνο κρέας και ζωικά προϊόντα, οπότε πολλά μπιφτέκια, μπουρεκάκια, αυγά, μπριζόλα, μπέικον, πολλή κρέμα, βούτυρο και τυρί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «δεν τρώω λαχανικά ή φρούτα, και δεν έχω καν μπαχαρικά στο γεύμα μου.

Τα λαχανικά και τα φρούτα μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στους ανθρώπους… και τα άτομα με αυτοάνοσα νοσήματα ή δερματικές παθήσεις μπορεί να είναι ευαίσθητα».

 

Τύπισσα έχασε 13 κιλά τρώγοντας μπριζόλες, λουκάνικα και μπέργκερ – «Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», τρώει “κράξιμο” στο TikTok

 

Η Courtney Luna σημειώνει λοιπόν, ότι τρώει τρεις φορές την ημέρα, ενώ για πρωινό καταναλώνει συνήθως δύο μπιφτέκια βουτηγμένα στο λίπος, εφόσον τα έχει αλείψει με βούτυρο. Έπειτα, για μεσημεριανό τρώει μπριζόλες και το βράδυ λουκάνικα ή μπέργκερ.

Παρόλα αυτά, τα βίντεο που έχει ανεβάσει, συγκεντρώνουν από κάτω πάρα πολλά αρνητικά σχόλια, με αρκετούς να τονίζουν ότι η συγκεκριμένη διατροφή είναι επικίνδυνη για καρδιακές παθήσεις και άλλα προβλήματα

 

Θα βουλώσουν οι αρτηρίες σου», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε πως «θα πάθεις θέμα με την καρδιά σου. Έχεις ελέγξει τη χοληστερίνη σου;».

Μερικοί όμως υποστήριξαν την επιλογή της και ανέφεραν ότι από τη στιγμή που βασίζεται μόνο στο λίπος και δεν καταναλώνει ταυτόχρονα άλλα είδη τροφής, τότε δεν θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα.

 

 

athensmagazine.gr

  1η Aπριλίου. Καλό μήνα!

Αφήστε μια απάντηση