Η διατροφή της Ελληνίδας Μόνικα Μπελούτσι: Η Μαρία Κορινθίου από 75 κιλά στα 60 σε χρόνο μηδέν

 

Η διατροφή της Ελληνίδας Μόνικα Μπελούτσι

Η διατροφή της Ελληνίδας Μόνικα Μπελούτσι: Η Μαρία Κορινθίου από 75 κιλά στα 60 σε χρόνο μηδέν

Η Μαρία Κορινθίου από 75 κιλά στα 60 σε χρόνο μηδέν

 

Μαρία Κορινθίου: Η διατροφή που την μεταμόρφωσε

 

Οι καλοκαιρινές εμφανίσεις της Μαρίας Κορινθίου μας άφησαν όλους με το στόμα ανοιχτό αφού η αλλαγή της είναι θεαματική. Η εντυπωσιακή ηθοποιός πρόσφατα έχασε πολύ βάρος και η νέα της εμφάνιση της πάει πολύ.

“Γυναίκα-πειρασμός”, Ελληνίδα “Μόνικα Μπελούτσι”, “καυτό θηλυκό” είναι μερικά μόνο από τα “παρατσούκλια” της Μαρίας Κορινθίου, που τη συντροφεύουν εδώ και χρόνια και φυσικά θα συνεχίσουν (ίσως γίνουν και πιο… juicy), ειδικά μετά την ολική της μεταμόρφωση, που όχι μόνο την έκανε αγνώριστη αλλά της χάρισε ένα σούπερ sexy κορμί και αναλογίες μοντέλου.

Πώς το πέτυχε; Με κίνητρο την παρότρυνση του άντρα της , που της είπε:

“Μαρία έχεις παχύνει, κάνε κάτι” και φυσικά με τη σούπερ πρωτεϊνική διατροφή που ακολούθησε, χάνοντας 20 ολόκληρα κιλά και μένοντας μισή (δείτε εδώ την πρώτη εμφάνιση που έκανε φουλ αδυνατισμένη σε πρωινή εκπομπή)… Όπως λέει η ίδια χιουμοριστικά: “Η άλλη μισή φοβήθηκε κι έφυγε όταν ανέβηκε στη ζυγαριά”!

 

Η διατροφή της Ελληνίδας Μόνικα Μπελούτσι: Η Μαρία Κορινθίου από 75 κιλά στα 60 σε χρόνο μηδέν

 

Μαρία Κορινθίου: Η διατροφή που την μεταμόρφωσε

 

Στα βήματα της Jlo και της Kim Kardashian, η Μαρία λατρεύει τις καμπύλες της και ποτέ δεν ονειρεύτηκε να γίνει… Kate Moss

Ωστόσο, η αδυναμία της να συσσωρεύει εύκολα λίπος σε γλουτούς και μηρούς, με αποτέλεσμα η λεπτή της μέση να είναι δυσανάλογη με τη μεγάλη της περιφέρεια δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο την απώλεια βάρους, αφού παράλληλα με τη διατροφή χρειάζεται γυμναστική, μασάζ αλλά και scrub.

  Η πιο γλυκιά δίαιτα που θα σε βοηθήσει να χάσεις περιττά κιλά και λίπος!

Έτσι, χωρίς να είναι fan της άσκησης, αγάπησε το περπάτημα από την εποχή της καραντίνας, στο οποίο επιδίδεται ακόμα, παρέα με τη 14χρονη κόρη της Ισμήνη, ενώ μαζί φτιάχνουν σπιτικές κρέμες και απολεπιστικά με ζάχαρη και ελαιόλαδο, που εφαρμόζουν μετά το μπάνιο.

Αποτέλεσμα;

Είπε “αντίο” στην κυτταρίτιδα, ενώ μειώθηκαν αισθητά οι πόντοι, κάτι που είναι… ηλίου φαεινότερον στο κοσμί της, το οποίο πλέον είναι… bikini body και με τη βούλα!

 

Πρωτεϊνική διατροφή και -15 κιλά

«Είχα να ανέβω στη ζυγαριά από τότε που έμεινα έγκυος. Αισθανόμουν ότι πνιγόμουν και έλεγα ότι έχω πάρει κιλά. Ανεβαίνω στη ζυγαριά -μπορεί να ανέβηκα και 20 φορές- και συγκλονίστηκα.

Όντως είχα πάρει αρκετά. Εκείνη την ώρα, είπα “τώρα διατροφή, από σήμερα ξεκινάω αποτοξίνωση”. Ταυτόχρονα μπήκα σε διαλογισμό γιατί ήθελα να αποβάλω, ό,τι τοξικό υπήρχε γύρω μου.

Αποφάσισα να χάσω κιλά γιατί δεν αισθανόμουν καλά με τον εαυτό μου, αισθανόμουν ένα βάρος, κάτι περιττό”, εξηγεί η Μαρία, που απολαμβάνει πλέον ένα καλλίγραμμο κορμί και ενθουσιάζεται σαν μικρό παιδί με την εικόνα που βλέπει στον καθρέφτη της.

 

 

Μαρία Κορινθίου: Αυτή την διατροφή ακολούθησε και έχασε 15 κιλά

Η πρωτεϊνική διατροφή της στηρίζεται αυστηρά σε λαχανικά και κρέας ή ψάρι, που καταναλώνει σε μεγάλες ποσότητες, για να παραμένει χορτάτη, εντάσσοντας το γιαούρτι ως βραδινό αλλά και ως ενδιάμεσο σνακ στο καθημερινό μενού της.

“Ήμουν προσηλωμένη και αποφασισμένη από την αρχή. Είπα ότι αν δεν κάνω τώρα δίαιτα δεν θα τα χάσω ποτέ τα κιλά. Μου αρέσουν έτσι κι αλλιώς τα ψητά και οι σαλάτες.

  Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου. Χάσε 2-3 κιλά μέσα σε δύο μέρες χωρίς θυσία

Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ότι έπρεπε να τρώω γιαούρτι και να κόψω τους καφέδες», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αλλά βλέποντας τον εαυτό της στον καθρέφτη με τα μπικινάκια της και τα  ολόσωμα πάει… πάσο στις στερήσεις και στις υποχωρήσεις, αφού πέτυχε με… κείνα και με τούτα να μπει πάλι στο Μ, χάνοντας 15 ολόκληρα κιλά (σε λίπος και πόντους), με το πληθωρικό της στήθος να “προσυπογράφει” τον χαρακτηρισμό “γυναίκα-φωτιά” που της ταιριάζει.

 

5 tips για να “πουσάρεις” τον μεταβολισμό σου

Κατανάλωσε πράσινα φυλλώδη λαχανικά

Κοιμήσου τουλάχιστον 8 ώρες

Μείωσε το αλκοόλ

Πίνε πολύ νερό

Περιόρισε το άγχος σου

Πράσινες σαλάτες και κρέας είναι η βάση της διατροφής της, με τα φρούτα και το γιαούρτι, το πολύ νερό και τα λαχανικά να είναι τα “ατού” στο καθημερινό της πρόγραμμα. Η πρωτεϊνική δίαιτα έχει μεγαλύτερα θρεπτικά και μεταβολικά οφέλη, ενώ η απώλεια λίπους είναι εντυπωσιακή. “Είναι μια διατροφή που θεωρείται “αυστηρή”, αλλά ήθελα να χάσω τα κιλά και να τελειώνω.

Είναι σαλάτα και κρέας”, λέει εκείνη και εσύ πάρε μια γεύση από ένα ενδεικτικό πρωτεϊνικό ημερήσιο μενού.

Πρωινό

Ένα κεσεδάκι γιαούρτι με δημητριακά ολικής αλέσεως και 1 φρούτο (μήλο). Καφές σκέτος.

 

Μεσημεριανό

Ψητός σολομός με λίγο λάδι και πράσινα λαχανικά (ωμά ή βραστά) ή ψητό κρέας ή κοτόπουλο

 

Σνακ

Τυρί cottage, 1 αβοκάντο και 1 φρούτο (πορτοκάλι)

 

Βραδινό

Γιαούρτι με φρούτα (φρέσκα) ή σαλάτα λαχανικών ή ψητό κρέας (ή ψάρι) και μπρόκολο βραστό ή ψητό

* Πριν ακολουθήσεις οποιαδήποτε διατροφή, επικοινώνησε με τον γιατρό σου.

 

i-diakopes.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.

Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.

-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *