Μπαμπάς αρνήθηκε να κρατήσει την κόρη του για να πάει η γυναίκα του διακοπές και έγινε viral!

 

Μπαμπάς αρνήθηκε να κρατήσει την κόρη του για να πάει η γυναίκα του διακοπές και έγινε viral!

Μπαμπάς αρνήθηκε να κρατήσει την κόρη του για να πάει η γυναίκα του διακοπές και έγινε viral

 

Πόσες φορές πρέπει να το ζήσουμε ακόμα;

Ένας μπαμπάς που φροντίζει τα παιδιά του είναι μπαμπάς και όχι μπέιμπι-σίτερ, όμως μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν αυτό το πολύ απλό πράγμα.

Το πιο πρόσφατο «θύμα» μας εμφανίστηκε στο Reddit, στην ενότητα “Am I The A@@hole“, στην οποία πολλοί άνθρωποι καθημερινά διηγούνται διάφορα περιστατικά από τη ζωή τους όταν δεν μπορούν να καταλάβουν αν έχουν δίκιο ή άδικο και σε αυτή την περίπτωση, ναι, ο συγκεκριμένος μπαμπάς έχει άδικο.

Ιδού το παρασκήνιο: ο συγκεκριμένος μπαμπάς έκανε δώρο στη γυναίκα του ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία για να επισκεφτεί τη γιαγιά της στα γενέθλιά της. Ακούγεται πολύ ωραίο μόνο που αγόρασε ένα εισιτήριο για να πάει μαζί της και η τετράχρονη κόρη τους.

Η σύζυγος, η οποία δεν εργάζεται και κάθεται στο σπίτι να μεγαλώνει το παιδί ήθελε να πάει μόνη της για να κάνει ένα διάλειμμα αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να πάρει άδεια ενώ μπορούσε για να κρατήσει την κόρη τους για όλη την εβδομάδα που θα έλειπε και μιας και δεν έβρισκε άλλο άτομο να κρατήσει τη μικρή είπε στη γυναίκα του να πάρει το παιδί μαζί της αν ήθελε να κάνει το ταξίδι αυτό και να δει τη γιαγιά της.

«Της πρότεινα να βρούμε κάποιον άλλο να κρατήσει το παιδί αλλά δεν έχουμε κάποιον κοντά μας και θα ήταν πρόβλημα για μένα να κρατήσω μία ολόκληρη εβδομάδα το παιδί. Λατρεύω την κόρη μου αλλά δεν θέλω να πάρω μία εβδομάδα άδεια για είμαι μαζί της».

  Γορίλας χαϊδεύει μαρμότα και γίνεται viral

4.000 Άτομα έγραψαν κάτω από την ανάρτηση του: Yes, you are an a@@hole… (ναι, είσαι μ@λ@κας).

Τα πιο δημοφιλή σχόλια επεσήμαναν την απλή, καθολική αλήθεια ότι όταν το παιδί είναι δικό σου, δεν το κρατάς για να κάνεις xάρη στον άλλο γονέα αλλά το κρατάς γιατί είσαι και εσύ γονέας και οφείλεις να το κάνεις. Ούτε θα πληρωθείς ούτε θα σου πουν συγχαρητήρια επειδή κάνεις το αυτονόητο και κρατάς το παιδί σου.

 

Μπαμπάς αρνήθηκε να κρατήσει την κόρη του για να πάει η γυναίκα του διακοπές και έγινε viral!

 

Ένας χρήστης είπε και το πιο σωστό: Δεν είναι διακοπές όταν έχεις και τα παιδιά σου μαζί, είναι απλά ένα ταξίδι. Αυτός που κάνει διακοπές είναι αυτός που μένει στο σπίτι ενώ η σύζυγός του ταξιδεύει σε άλλη ήπειρο με ένα νήπιο παρέα.

«Θέλεις η γυναίκα σου να ταξιδέψει μόνη με ένα παιδί τεσσάρων ετών για να δει τη γιαγιά της που τόσο πολύ της έχει λείψει και σαφώς δεν βλέπει πολύ συχνά γιατί εσύ δεν θες να κρατήσεις για λίγες μέρες το παιδί ενώ μπορείς», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Περιμένετε… Υπάρχουν κι άλλα… Ζητάει από τη σύζυγό του να ταξιδέψει μόνη της υπερατλαντικά με ένα παιδί κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας.

«Ας μην ξεχνάμε ότι τα διεθνή ταξίδια με ένα παιδί τεσσάρων ετών είναι δύσκολα και ότι είμαστε ακόμα σε πανδημία. Αυτή η γυναίκα μέσα στα πολλά που έχει να σκεφτεί, πρέπει να βεβαιώνεται κάθε λεπτό ότι το παιδί της φοράει τη μάσκα του και να απολυμαίνουν συνεχώς και οι δύο τα χέρια τους», είπε ένας τρίτος χρήστης.

  Κινέζα τραγουδάει Έλενα Παπαρίζου και γίνεται viral – Δείτε το βίντεο

Στα 4 το παιδί δεν έχει εμβολιαστεί ακόμα κάτι που θα μπορούσε να θέσει τον εαυτό του και τη γιαγιά του σε κίνδυνο για να μην αναφέρουμε και άλλους διεθνείς ταξιδιωτικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Οφείλεις να ρωτήσεις τη γυναίκα σου πριν αγοράσεις διεθνή αεροπορικά εισιτήρια και όταν κάνεις ένα δώρο σε κάποιον πρέπει να είναι πραγματικό δώρο και όχι ένας τρόπος για να εκβιάσεις τη γυναίκα σου για να το παίξεις εσύ εργένης. Είσαι και εσύ γονέας και πρέπει να τη βοηθήσεις.

 

Πηγή: scarymommy.com

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση