Γυναίκα Σώζει Γατάκι Από Την Άκρη Της Γέφυρας Και Το Υιοθετεί (vid)

 

Γυναίκα Σώζει Γατάκι Από Την Άκρη Της Γέφυρας Και Το Υιοθετεί (vid)

Γυναίκα Σώζει Γατάκι Από Την Άκρη Της Γέφυρας Και Το Υιοθετεί (vid)

 

Όταν ξεκινούσε η μέρα της, Η Nicole Toney δεν μπορούσε να φανταστεί ό,τι μια…γνωριμία θα της άλλαζε για πάντα τη ζωή.

Η άτυχη Ducky ήταν ο λόγος που αλλάξε για πάντα η ζωή της Nicole καθώς γυρνούσε σπίτι της μετά την δουλειά.

 

Πώς έγινε η…γνωριμία

Όταν η Nicole Toney πήγαινε σπίτι από τη δουλειά για μεσημεριανό γεύμα , συνάντησε μια έκπληξη που πάγωσε την καρδιά και τον κόσμο της. Στην άκρη της γέφυρας του μεγάλου δρόμου, υπήρχε μια γατούλα εντελώς μόνη και σε επικίνδυνη κατάσταση , αφού μια λανθασμένη κίνηση μπορούσε να την κάνει να πέσει από τόσο ψηλά.

 

Η Nicole έδρασε αμέσως

Σταμάτησε, αποφάσισε να ενεργήσει και να μην την αγνοήσει , αν και δεν φαινόταν εύκολο.

Το να πάω σε αυτήν ήταν ένα σημείο καμπής . Θα μπορούσε να τη βγάλει από εκεί και να τη σώσει από το κακό ή να τη μπερδέψει και να προκαλέσει ένα ατύχημα, έτσι εστίασε σκληρά στο να το κάνει σωστά.

«Την πλησίασα αργά γιατί φοβόμουν τα ύψη και το άλμα της, και μετά ήθελα απλώς να βεβαιωθώ ότι είχα φτάσει πολύ κοντά, ώστε να βάλω το χέρι μου πίσω της, ώστε αν έβγαινε από τη γέφυρα, να προσπαθήσω να την πιάσω. », είπε η Νικόλ στο The Dodo .

«Τότε την έπιασα από το λαιμό της και την σήκωσα όπως κάνουν οι μητέρες γάτες », πρόσθεσε η γυναίκα .

 

Γυναίκα Σώζει Γατάκι Από Την Άκρη Της Γέφυρας Και Το Υιοθετεί (vid)

 

  Κορονοϊός: Η φωτογραφία ενός παππού με την εγγονή που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Γυναίκα Σώζει Γατάκι Από Την Άκρη Της Γέφυρας Και Το Υιοθετεί (vid)

Η στιγμή της διάσωσης

Η στιγμή της διάσωσης καταγράφηκε και αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο TikTok . Ευτυχώς η γατούλα δεν κουνήθηκε όταν την πλησίασε και την πήρε, οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα να την πάρουν σπίτι μαζί τους .

«Δεν έκλαιγε, δεν ξύνονταν. Νομίζω ότι φοβόταν πολύ για να κουνηθεί » . Το κοριτσάκι ξάπλωσε στα καθίσματα του αυτοκινήτου μόλις την έβαλε μέσα και η Νικόλ μπόρεσε να πάρει μια ανάσα μετά από μια τεταμένη στιγμή.

 

Η Nicol υιοθετεί το γατάκι

Αυτή και ο σύζυγός της έχουν πέντε σκυλιά και μια γάτα , αλλά εκείνος της είπε ότι θα την υποδεχτούν στο σπίτι ούτως ή άλλως. Υποτίθεται ότι θα το συζητούσαν, αλλά δεν συνέβη ποτέ και συμπεριλήφθηκε στην οικογένεια . «Απλώς το κρατήσαμε».

Την ονόμασαν Ντάκι και έγινε η νέα αδερφή του Νάιτζελ , μιας γάτας που είχε χάσει που ονομαζόταν Μέιμπελ μετά την εξαφάνισή της. Πέραν του ότι η διασωθείσα της έμοιαζε, οπότε δεν ήταν κακή ιδέα να κάνουνε παρέα. Ο Ντάκι επίσης ξεκουράζεται και μοιράζεται με τα σκυλάκια το σπίτι.

 

Ο Ντάκι επίσης ξεκουράζεται και μοιράζεται με τα σκυλάκια το σπίτι

 

Το νέο σπίτι της Ντάκι

Η Ντάκι έχει προσαρμοστεί καλά στο νέο του σπίτι και είναι λίγο φοβισμένος μετά από όλα όσα έχει περάσει, αλλά εμπιστεύεται τους ιδιοκτήτες του . «Είναι αρκετά παιχνιδιάρικη και γλυκιά, δεν νομίζω ότι έχει βγει εντελώς από το καβούκι της ακόμα », είπε η Nicole στο The Dodo .

 

Δείτε το βίντεο της διάσωσης παρακάτω.

 

https://www.youtube.com/watch?v=e9Uag2drpX8

 

fanpage.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *