Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Μείον 6 κιλά η ηθοποιός – Πώς τα έχασε

 

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Μείον 6 κιλά η ηθοποιός

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Μείον 6 κιλά η ηθοποιός – Πώς τα έχασε

Πώς τα έχασε

 

Η αγαπημένη ηθοποιός  Δάφνη Λαμπρόγιαννη, έχασε 6 ολόκληρα κιλά!

Η ίδια, απάντησε σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η αλλαγή στην ζωή της χωρίς δίαιτα!

«Δεν έχω καιρό για τίποτα. Έχω κουραστεί υπερβολικά και δε σκέφτομαι τι μπορώ να κάνω στο μέλλον. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα, να δω τι δυνάμεις θα έχω, γιατί έχουν αρχίσει να με εγκαταλείπουν» τόνισε μεταξύ άλλων η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στο Super TV.

Αυτά τα λίγα κιλά που χάσατε σας οδήγησαν και σε αλλαγή τρόπου ζωής;

«Δεν έχω αλλάξει τρόπο ζωής. Είχα πάρει κάποια κιλά και τα έχασα. Είμαι δύσκολος «πελάτης» για συνέντευξη, δυστυχώς».

Είστε ο εαυτός σας…

«Το ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο να τσουλήσει με εμένα…»

Σε άλλη συνέντευξη ωστόσο, ήταν λίγο πιο ομιλητική και ανέφερε:

«Το ότι έχω χάσει κάποια κιλά, πέντε έξι δηλαδή, αυτό συμβαίνει εδώ και πέντε έξι χρόνια. Απλώς παίζω έναν άλλο ρόλο από αυτούς που συνήθως με βλέπετε στην τηλεόραση. Μια πιο αφελή, έναν άλλον χαρακτήρα… Γι’ αυτό ίσως έχει φανεί τόσο πολύ η αλλαγή.»

Η αλλαγή λοιπόν στην εμφάνισή της δεν οφείλεται σε δίαιτα αλλά σε αλλαγή διατροφικών συνηθειών. Έτσι λοιπόν και εμείς, βρήκαμε sos tips για να κάνετε το ίδιο.

 

Δάφνη Λαμπρόγιαννη: Μείον 6 κιλά η ηθοποιός – Πώς τα έχασε

 

Πώς να χάσετε κιλά χωρίς δίαιτα όπως η Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Για να αποφύγεις τις νυχτερινές λιγούρες, βάλε ένα συγκεκριµένο χρονικό όριο στο µυαλό σου κατά το οποίο το ψυγείο «κλειδώνει»! Αν, παρόλα αυτά, συνεχίζεις να στενοχωριέσαι για τις… διαµαρτυρίες του στοµαχιού σου ενώ βλέπεις την αγαπηµένη σου σειρά στην τηλεόραση, διάλεξε µια κούπα µε ένα ζεστό αφέψηµα ή ένα µικρό µπολ µε γιαούρτι.

  ΔΙΑΙΤΑ Μείον 8 κιλά σε 2 μήνες

Φρόντισε να τα σερβίρεις µε όµορφο τρόπο, σε ένα υπέροχο σερβίτσιο (ώστε να σε αποσπάσει η προετοιµασία από την σκέψη της ποσότητας), και φυσικά χωρίς γευστικές αλλά ολέθριες γαρνιτούρες.

 

Φόρα στενά ρούχα

Ένα αποτελεσµατικό τρικ, που όµως κάνει τη διαφορά.

Δεν µιλάµε φυσικά για υπερβολές, αλλά έχει εξακριβωθεί πως όταν έχεις µια κοινωνική εκδήλωση που περιέχει και πιθανές διατροφικές ατασθαλίες, το να φορέσεις λίγο πιο αποκαλυπτικά ρούχα σε κάνει συναισθηµατικά πιο ευάλωτη και συνάµα πιο προσεκτική στο τι θα φας, ώστε να συνεχίζεις να φαίνεσαι όµορφη και όχι φουσκωµένη ή µε παραµορφωµένα τα ρούχα πάνω σου.

 

Κοίτα τι τρως

Μήπως συνηθίζεις να κατευθύνεσαι µισοκοιµισµένη προς το ψυγείο ή ασυναίσθητα να βουτάς συνέχεια το χέρι στη σακούλα µε τα τσιπς κατά τη διάρκεια ενός «House of Cards» marathon στην τηλεόραση;

Είναι γνωστό πως αυτές οι συνήθειες µάς κάνουν και χάνουµε εν πρώτοις τον οπτικό έλεγχο του τι τρώµε και γενικότερα το µέτρηµα των θερµίδων που προσλαµβάνουµε.

Την επόµενη φορά, λοιπόν, φόρεσε τα γυαλιά σου και βάλε τα πατατάκια σε ένα πιάτο, ακόµα και πάνω σε µια χαρτοπετσέτα – σε οποιαδήποτε, δηλαδή, επιφάνεια θα είναι εµφανές το πόσα τρως.

 

thebody.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *