O θλιμμένος γάτος καταφυγίου που έγινε viral και επιτέλους βρήκε το παντοτινό του σπίτι

 

O θλιμμένος γάτος καταφυγίου που έγινε viral και επιτέλους βρήκε το παντοτινό του σπίτι

O θλιμμένος γάτος καταφυγίου που έγινε viral και επιτέλους βρήκε το παντοτινό του σπίτι

 

Εντάξει το έχουμε καταλάβει το παραμύθι.

Αν μια γάτα φαίνεται έτσι κάπως πονεμένη, κάπως θλιμμένη, ε αυτό μπορεί να αποδειχτεί εισιτήριο για μια καλύτερη ζωή! Κυρίες και κύριοι σήμερα βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια είδηση, ότι ο μεσιέ Fistopher (αντί Κρίστοφερ;;), ο γάτος με τα λυπημένα ματάκια, βρήκε το παντοτινό του σπίτι, όταν μια φωτογραφία του έγινε.. βάιραλ!

Ποια είναι η ιστορία του;

Ο εν λόγω τσαχπίνης ήταν ένας αδεσποτούλης με τα ούλα του και όταν βρέθηκε στο δρόμο περισυλλέχθηκε και οδηγήθηκε σε ένα καταφύγιο έκει στην Νέα Υερσέη των ΗΠΑ. Το καταφύγιο λεγόταν Bound Pet Adoption Center Inc!

Ο τύπος ήταν περιπτωσάρα γιατί ήταν λες και μια ζωή ζούσε μέσα σε σπίτια. Ξέρετε, αυτοί οι αχώνευτοι μουστακαλήδες που είναι πολύ πολύ κουλ και άνετοι και ζούζουνοι και χαδιάρηδες! Αυτά όμως για την ώρα δεν έφτασαν! Ο Φιστοφερ άρχισε να παίρνει σιγά σιγά ένα ολοένα και πιο λυπημένο ύφος διότι ήθελε παρέα και στο καταφύγιο ήταν περιορισμένος και μόνος!

Το πράγμα άρχισε να καταγίνεται γιατί από ένα σημείο και μετά χρειαζόταν οπωσδήποτε να είναι με ανθρώπους ή έστω με άλλα ζωάκια για να τρώει. Ειναι από αυτούς τους γάτους που νομίζουν ότι χωρίς χάδια και γλυκες και ζουζουνιές η ζωή δεν έχει νόημα! Σο λετ μι τελ γιου διζ:

Ο Τσίτσος λέει ότι γίνεται! Γι’ αυτό και εγώ δεν χωνεύω κανένα και μιααα αρά είμαι!

 

Φιστοφερ
Οι επιτήδειοι χούμανς του καταφυγίου προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση προς όφελος του Φίστοφερ! Πόσταραν φωτογραφίες στην ιστοσελίδα εύρεσης ιοθεσιών Petfinder όπου μαεστρικά τόνιζαν τα τόοοοσο λυπημένα ματάκια του Φίστοφερ και παιδιά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε!

  Μαθήτρια Πανελλαδικών ζήτησε με σημείωμα ησυχία στη πολυκατοικία και οι ένοικοι την γέμισαν όμορφες ευχές και κουράγιο

Χρειάστηκε απλώς ένα tweet share του προφίλ του εκεί για να γίνει χαμός.. όταν λέμε χαμός εννοούμε 168000 likes και 21000 retweets!

Ο τύπος έγινε βάιραλ!

Σε ποιον να το πω και να με πιστέψει! Δηλαδή τι έχω να ζηλέψω εγώ από αυτόν που δυόμιση χρόνια τώρα δε μπορώ να γίνω βάιραλ και αυτός με λίγες φώτοζ έγινε αυτός για τον όποιον μιλούν όλοι; Ξέρετε, χιλιάδες Likes, σχόλια κλπ κλπ!

 

O θλιμμένος γάτος

 

Ε και μοιραία, όταν κάποιος γίνεται βάιραλ, θα βρει το δρόμο του. Έτσι και ο Φίστοφερ που έγινε αντικείμενο του πόθου ενός ζευγαριού, του Τάνερ Κάλαχαν και της Λόρα Φολτς που μόλις τον είδαν έπαθαν την καραπλακάρα τους! Πήραν λοιπόν το αμάξι τους, διέσχισαν μια διαδρομή δύο ωρών (από την Βαλτιμόρη στο Νιου Τζέρσι) και βρήκαν τον Φίστοφερ στο καταφύγιο.

Εδώ να πούμε ότι οι δύο τους δήλωσαν ότι δεν πίστευαν ότι θα προλάβουν εκείνοι να είναι οι τυχεροί που θα υιοθετήσουν τον Φιστ, όμως ήταν αποφασισμένοι (προς τιμήν τους αυτό) να υιοθετήσουν αν όχι εκείνον τότε κάποια άλλη από τις γάτες του καταφυγίου που ήταν προς υιοθεσία.

Παιδιά που να το πω και να με πιστέψουν. Οι τύποι πήγαν εκεί 1 ώρα πριν ανοίξει το καταφύγιο γιατί θα υπήρχε τρελή ουρά που όλοι θα ήθελαν τον θλιμμένο γάτο (ακόμη και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκδηλώθηκε ενδιαφέρον)!

Ε λοιπόν οι δύο τους πρόλαβαν τους πάντες και έγιναν οι τυχεροί που θα άνοιγαν το σπίτι τους για χάρη αυτού του παιδιού!

Και παιδιά στο άψε σβήσε έγινε υιοθεσία του Φίστοφερ τελείως ομαλά, αν και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο γατούλης είχε το Έιτζ της γάτας (ούτε αυτό δεν στάθηκε ικανό να τους εμποδίσει.

  Viral: Η στιγμή που πουλί μπαίνει από τη μπαλκονόπορτα σε διαμέρισμα και προκαλείται πανδαιμόνιο και χάος

Και όλη αυτή η περιπέτεια ευαισθητοποίησε τους δύο χουμανιστικούς γονείς του Φίστοφερ.

Η χουμανιστική του μητέρα, η Λώρα δεν έχασε χρόνο, έφτιαξε προφίλ στον Φίστοφερ και ξεκίνησε καμπάνια για να βρεθούην σπίτια και για άλλους γάτους καταφυγίων – εδώ θα γίνω λιγο λυπητερός και θα σας πω ότι πολλές γάτες καταφυγίων που δεν βρίσκουν γρήγορα σπίτι δεν έχουν καλό τέλος.

Έτσι η δύναμη του Φίστοφερ έγινε αφορμή να βοηθηθούν και άλλα γατάκια να βρουν το δικό τους σπίτι! Καλή εξέλιξη, δεν βρίσκετε;;;

Και για το τέλος σας άφησα αυτό! Βλέπετε ο Φίστοφερ είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση του πόσο υπέροχο είναι να δίνεις μια ευκαιρία σε μια γάτα καταφυγίου ή του δρόμου να ζήσει μέσα σε ένα σπίτι!

 

O θλιμμένος γάτος καταφυγίου που έγινε viral και επιτέλους βρήκε το παντοτινό του σπίτι

tsitsosthecat

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *