«Έκλαιγε» και ο ουρανός: Πιστός σκύλος συνόδευσε το αφεντικό του μέχρι την τελευταία του κατοικία

 

«Έκλαιγε» και ο ουρανός

«Έκλαιγε» και ο ουρανός: Πιστός σκύλος συνόδευσε το αφεντικό του μέχρι την τελευταία του κατοικία

Πιστός σκύλος συνόδευσε το αφεντικό του μέχρι την τελευταία του κατοικία

 

Μια πολύ συγκινητική είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ένα πιστό σκυλάκι συνόδευσε την ιδιοκτήτριά του στην τελευταία της κατοικία. Μια ιστορία που πραγματικά σε κάνει να βουρκώνεις με το άκουσμα της.

 

Νέος Χάτσικο: Ο πιστός σκύλος συντρόφευε την ιδιοκτήτριά του, μέχρι και την τελευταία στιγμή

Είναι πολλές οι φορές που ακούμε και διαβάζουμε ιστορίες με πιστά ζώα και πόσο μάλλον ιστορίες που έχουν πρωταγωνιστές τα σκυλιά. Η ιστορία του «Χάτσικο» ήταν τέτοια που κατάφερε να αποτελέσει ορόσημο για την πιστότητα που έχουν αυτά τα ζώα.

Μερικές φορές αναρωτιέται κανείς την ενσυναίσθηση που έχουν αυτά τα ζώα. Το πως δένονται με τους ιδιοκτήτες τους και την στενή σχέση που μεταξύ τους. Μια ακόμη τρυφερή ιστορία διαδραματίστηκε στην Ιρλανδία.

Ο λόγος για τον πιστό σκύλο που απεικονίζεται παρακάτω. Το πιστό gold retriever, εν ονόματι Bessie, έκανε μια μεγάλη διαδρομή, συντροφεύοντας την ιδιοκτήτρια της στο τελευταίο της σπίτι.

Η γυναίκα πέθανε σε ηλικία 94 ετών και η κηδεία έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο. Η γυναίκα ήταν μητέρα 12 παιδιών και ήταν διάσημη κολυμβήτρια με αρκετά ρεκόρ στο ενεργητικό της, ενώ αποτελούσε και την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της κοινότητας του γκολφ στην χώρα.

 

«Έκλαιγε» και ο ουρανός: Πιστός σκύλος συνόδευσε το αφεντικό του μέχρι την τελευταία του κατοικία

 

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανάρτησης που έκανε ο γιος της, με την φωτογραφία να είναι συγκλονιστική και να προκαλεί πολλά συναισθήματα. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

  ΗΠΑ: 87χρονη πάλεψε με διαρρήκτη και μετά του πρόσφερε σνακ γιατί πεινούσε

«Λέμε το τελευταίο αντίο στην αξιοθαύμαστη μητέρα μας. Αγαπούσε το σκυλί της. Μητέρα 12 παιδιών. Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση, κάτοχος πολλών τίτλων και ρεκόρ, η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της κοινότητας του γκολφ. Ήταν δραστήρια μέχρι και την τελευταία στιγμή. Θρύλος».

 

Νέος Χάτσικο: Πιστός σκύλος συνοδεύει την ιδιοκτήτριά του στην τελευταία της κατοικία

 

 

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *