Αυτή η γιαγιά μέχρι τα 101 της έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα – Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

 

Αυτή η γιαγιά μέχρι τα 101 της έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα

Αυτή η γιαγιά μέχρι τα 101 της έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα – Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

Ο λόγος θα σας κάνει να δακρύσετε

 

Θα δακρύσετε μόλις μάθετε το λόγο, για τον οποίο η γιαγιά της ανωτέρω φωτογραφίας έραβε κάθε μέρα κι ένα φόρεμα, συγκινώντας με την πράξη της, που ακολουθούσε με συνέπεια έως τα 101 της χρόνια, όταν και πέθανε.

 

Συγκεκριμένα, η Lillian Weber είχε μετατρέψει το χόμπι της σε αποστολή. Είχε βάλει στόχο και σκοπό της ζωής τη, όταν γιόρταζε τα 100ά της γενέθλια να έχει φτιάξει συνολικά 1.000 χειροποίητα φορέματα.

Στα 99 της, μάλιστα, είχε ολοκληρώσει και στείλει πάνω από 840 φορέματα και συνέχισε ακάθεκτη, ενώ πάθαμε πλάκα με την επιθυμία μιας γιαγιάς, όταν έκλεισε τα 103 της!

Όταν πριν από μερικά χρόνια η Lillian Weber παρακολούθησε συντροφιά με μερικές φίλες της ένα ντοκιμαντέρ για έναν οργανισμό που προσέφερε ρούχα σε φτωχά παιδιά της Αφρικής, αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Αρχικά όλες οι γυναίκες ετοίμασαν μερικά φορέματα για να τα στείλουν μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Little dresses for Africa».

Η Lillian όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ. Από εκείνη την ημέρα συνέχισε να ράβει φορέματα.

Κάθε πρωί ξεκινούσε, έκανε ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας και συνέχιζε έως ότου ολοκληρώσει το φόρεμα. Από τότε έχει ράψει και στείλει στην Αφρική πάνω από 840 φορέματα και αυτό που ήθελε, ήταν να καταφέρει να τα κάνει 1000.

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

newshare.gr

  Είναι ίσως η πιο ταλαιπωρημένη γιαγιά - τρία λεπτά μετά της συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Αφήστε μια απάντηση