Θυμάστε τον 9χρονο με νανισμό που δέχθηκε άγριο bullying; Κι όμως τον περίμενε μία σπουδαία τύχη

 

Θυμάστε τον 9χρονο με νανισμό που δέχθηκε άγριο bullying;

Θυμάστε τον 9χρονο με νανισμό που δέχθηκε άγριο bullying; Κι όμως τον περίμενε μία σπουδαία τύχη

Κι όμως τον περίμενε μία σπουδαία τύχη

 

Οσο σκληρό και να ακούγεται ένα 9χρονο παιδί που δεχόταν μπούλινγκ επειδή έχει νανισμό στις αρχές του 2020 ήθελε να αυτοκτονήσει… επί της ουσίας παρακάλαγε την μητέρα του να του δώσει ένα μαχαίρι για να το κάνει.

Ωστόσο δεν ήξερε ότι μέσα σε λίγα μόλις χρόνια η τύχη θα του χτύπαγε την πόρτα.

 

Το παιδί με νανισμό είχε συγκινήσει τους πάντες από το μπούλινγκ που δεχόταν

Το παιδί είχε συγκινήσει όλον τον κόσμο και δεν ήταν λίγοι και οι διάσημοι που του είχαν στείλει μηνύματα συμπαράστασης.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Αυστραλός σκηνοθέτης, Τζορτζ Μίλερ. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο 12χρονος πλέον Quaden Byles θα εμφανιστεί στη νέα ταινία του Μίλερ «Mad Max» στο πλευρό του Κρις Χέμσγουορθ («Thor») και της Άνια Τέιλορ Τζόι («The Queens Gambit»).

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2024 και διηγείται την ιστορία της Furiosa, την οποία είχε ενσαρκώσει στο παρελθόν η Σαρλίζ Θερόν.

Τη Δευτέρα ο Quaden μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στην ταινία με τους 270.000 και πλέον ακολούθους του στο Instagram.

 

Ανυπομονεί να δει την ταινία, το παιδί με νανισμό

«Ανυπομονώ να δω την την ταινία στη μεγάλη οθόνη του χρόνου», έγραψε ο μικρός, ο οποίος μοιράστηκε φωτογραφίες από το καστ.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη συμμετοχή του 12χρονου σε ταινία. Λίαν προσφάτως συμμετείχε στην ταινία «Three Thousand Years of Longing» με πρωταγωνιστές τον Ίντρις Έλμπα και την Τίλντα Σουίντον. Η ταινία έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2022, με τον Quaden να εμφανίζεται και στο κόκκινο χαλί.

  Ευχές για την γιορτή του Πατέρα.... giortazo.gr

 

Θυμάστε τον 9χρονο με νανισμό που δέχθηκε άγριο bullying; Κι όμως τον περίμενε μία σπουδαία τύχη

 

https://www.instagram.com/p/CjK-pl7p4TX/?utm_source=ig_web_copy_link

 

«Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω, ότι θα είμαι στο Mad Max. Δεν ήξερα τι ήταν ακριβώς, ο αδελφός μου μού έδειξε και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ήμουν σε φάση «Ουάου, είναι τρελό» και λατρεύω να δουλεύω με τον Τζορτζ Μίλερ», σημείωσε.

 

https://www.instagram.com/p/CnJ90nnvzzt/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Τί είχε συμβεί πριν τρία χρόνια στο παιδί με νανισμό

Όταν η μαμά του Quaden πήγε να τον πάρει από το σχολείο του στο Μπρίσμπεϊν, είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Το παιδί γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό.

Όταν έφτασαν στο αμάξι, η μαμά αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει το παιδί να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς και εκπαιδευτικούς να δράσουν ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δεχόταν.

 

https://www.instagram.com/p/CRZ3gPin3uL/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8ebc6343-7230-4cc8-b9aa-d76be77ff12b

 

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», λέει η ίδια εξηγώντας ότι το παιδί της συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει.

Στο ίδιο το βίντεο ακούγεται ο μικρός να λέει: «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω».

Είναι πραγματικά απίστευτο ότι ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που κοροιδεύουν τον συνάνθρωπο τους για μια ασθένεια που δεν έχει επιλέξει ο ίδιος. Η μοίρα πάντως απαντάει με τον καλύτερο τρόπο.

 

ipliroforia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *