Ποντικάκι και γάτα ζουν μαζί και δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα φιλιά- ΒΙΝΤΕΟ

 

Ποντικάκι και γάτα ζουν μαζί και δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα φιλιά- ΒΙΝΤΕΟ

Ποντικάκι και γάτα ζουν μαζί και δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα φιλιά

 

Μπορεί μια γάτα να γίνει φίλη με ένα ποντίκι;

Μάλλον όχι, θα απαντούσαν οι περισσότεροι.

Και όμως υπάρχουν περιπτώσεις που τα δύο αυτά ζώα όχι μόνο συμβιώνουν αρμονικά σε ένα σπίτι αλλά και είναι εντελώς κολλητοί φίλοι, απολαμβάνοντας το ένα την παρέα του άλλου. Το βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω είναι η απόδειξη ότι όλα μπορούν να γίνουν.

Τα δύο ζωάκια από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν έκαναν σαν τρελά από τη χαρά τους.

Η γυναίκα που τα έχει ήταν διστακτική και έκανε πολύ προσεκτικά τη γνωριμία. Το ποντικάκι έτρεξε με χαρά στη γάτα. Αμέσως άρχισε να τη φιλάει. Και η γατούλα το ίδιο. Άρχισε να ανταποδίδει τα φιλιά και δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει το μικρό της φίλο.

Η κηδεμόνας τους, η Irina από τη Ρωσία, αναφέρει ότι μεγαλώνουν πλέον μαζί και έχουν γίνει στην κυριολεξία σαν δύο αδερφάκια που κάνουν τα πάντα μαζί.

Και μολονότι η γάτα δεν έδειξε ποτέ δείγμα επιθετικότητας ή κάτι άλλο περίεργο που να χρειαστεί να ανησυχήσει, τα ζώα παίζουν και είναι μαζί τις ώρες που η γυναίκα που τα έχει βρίσκεται στο σπίτι.

Τις άλλες ώρες μένουν σε ξεχωριστούς χώρους.

Όταν το ποντικάκι, ο Filya, όπως είναι το όνομά του, είναι στο σπιτάκι του, η γάτα, που λέγεται Perseya, περιμένει πώς και πώς να βγουν να παίξουν.

Βέβαια, όπως θα δείτε και στο βίντεο, το πιο αστείο είναι ότι όταν η γάτα το παρακάνει στον ύπνο, ο πονηρός ποντικός πηγαίνει να την ξυπνήσει για να κάνουν τρέλες. Και την ξυπνάει με πολλά πολλά φιλιά.

  Ξεκαρδιστικό βίντεο: Μια γάτα βρίσκει το χαμένο μωρό της και δε φαντάζεστε τι κάνει μετά

Η Irina αποκαλεί τον ποντικό «ουρά» γιατί πάντα θέλει να βρίσκεται με τη γάτα.

Όπου πάει η γάτα, νάτος και αυτός από πίσω. Δεν την αφήνει στιγμή μόνη. Και φυσικά δεν παίζει μόνο με αυτή αλλά και τα παιχνίδια της.

Και εδώ που τα λέμε περισσότερο αυτός παίζει με τα παιχνίδια παρά η γάτα που είναι και λίγο τεμπέλα, όπως άλλωστε όλες οι γάτες.

 

 

 

Ποντικάκι και γάτα ζουν μαζί και δεν σταματάνε τις αγκαλιές και τα φιλιά- ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγή: The Dodo

petpet.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *