Το χειρότερο ραντεβού ever: Πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό, χάλασε το αυτοκίνητο και την πήγε σε ξένο σπίτι

 

Το χειρότερο ραντεβού ever

Το χειρότερο ραντεβού ever: Πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό, χάλασε το αυτοκίνητο και την πήγε σε ξένο σπίτι

Πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό, χάλασε το αυτοκίνητο και την πήγε σε ξένο σπίτι

 

Το χειρότερο ραντεβού της ζωής της περιέγραψε μια γυναίκα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με όλα όσα της συνέβησαν.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, ένας συνεντευκτής έχει σταματήσει μια γυναίκα στον δρόμο για να τη ρωτήσει για το χειρότερο ραντεβού της και παρόλο που δεν ήταν προετοιμασμένη για την ερώτηση, περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Όπως είπε, είχε βγει ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Το ραντεβού της, την ανάγκασε να πληρώσει για το δείπνο, το αυτοκίνητό του χάλασε στο δρόμο της επιστροφής και κατέληξε ακόμη και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για μια ύποπτη παράβαση διάρρηξης αφού την έφερε στο σπίτι ενός αγνώστου ισχυριζόμενος πως είναι δικό του.

 

Το πεντάστερο εστιατόριο- Πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό

«Αυτός ο τύπος με κάλεσε σε ένα ωραίο εστιατόριο, πέντε αστέρων, ήταν πραγματικά σικ» ξεκίνησε περιγράφοντας το ραντεβού της. «Φάγαμε βραδινό, όλα καλά, μου λέει: “Συγνώμη, δεν μπορώ πραγματικά να το αντέξω οικονομικά αυτό” και του λέω: “Δεν πειράζει, θα το πληρώσω εγώ τώρα και μου τα δίνεις, όλα καλά”».

Το ζευγάρι στη συνέχεια έφυγε με το αυτοκίνητό του, το οποίο χάλασε στα μισά του δρόμου για το σπίτι. «Και πάλι του είπα πως δεν έγινε και τίποτα. Προσπάθησα να ξεκινήσω μια κουβέντα, αλλά δεν μου απάντησε τίποτα», θυμήθηκε η γυναίκα.

 

Γιατί κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα

Όταν τελικά έφτασαν στο σπίτι του άνδρα, παρατήρησε κάτι πολύ ασυνήθιστο σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσής του. «Δεν είχε καθόλου έπιπλα, ούτε κρεβάτι, ούτε μαχαιροπίρουνα, τίποτα, ούτε χαρτί υγείας -άδειο, ένα σπίτι άδειο» είπε.

  Εθιμα των Θεοφανείων

Η γυναίκα εξακολουθούσε να μην ενοχλείται, όπως περιέγραψε, και έμεινε το βράδυ εκεί, αλλά αναγκάστηκε να κοιμηθεί στο πάτωμα.

 

Το χειρότερο ραντεβού ever: Πλήρωσε εκείνη τον λογαριασμό, χάλασε το αυτοκίνητο και την πήγε σε ξένο σπίτι

 

Το πρωί, όμως, βρέθηκε μπροστά σε μια ακόμη έκπληξη. «Την επόμενη μέρα, ήρθαν στο σπίτι κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι τυχαίοι -δεν ξέρει καν ποιοι είναι. Αλλά εμείς ήμασταν στο σπίτι τους.

Μπήκε στο σπίτι κάποιου τυχαίου και υποκρίθηκε πως ήταν δικό του», είπε. «Όπως καταλαβαίνετε, κάλεσαν την αστυνομία. Δεν πήγαμε στη φυλακή, αλλά μας έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα επειδή διαρρήξαμε το σπίτι κάποιου». Η κοπέλα αναγκάστηκε να καλέσει τους γονείς της για να την παραλάβουν από το αστυνομικό τμήμα.

 

Τρελάθηκαν οι χρήστες με το πιο «τρελό» ραντεβού στον κόσμο

Το βίντεο, που έχει γίνει viral, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια, με τους περισσότερους να μένουν έκπληκτοι με το «τρελό» ραντεβού και άλλους να εντυπωσιάζονται από την ψύχραιμη στάση της γυναίκας.

«Έχω εντυπωσιαστεί μαζί της. Το ‘Όλα καλά’ φαίνεται να είναι το μότο της, τίποτα δεν επηρεάζει αυτή τη γυναίκα» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Είναι η πιο χαμηλών τόνων γυναίκα που έχω δει ποτέ και μου αρέσει».

Άλλοι, πάντως, σοκαρίστηκαν από τη συμπεριφορά του άνδρα, ενώ κάποιοι είπαν ότι θα πρέπει να ήταν πολύ εμφανίσιμος για να ανέχεται η συνοδός του όλα αυτά.

«Το ραντεβού θα τελείωνε στο εστιατόριο, με τον άνδρα να χρωστάει τα χρήματα» σχολίασε κάποιος.

«Τι; Έχω μείνει άναυδη. Ο άντρας αυτός θα πρέπει να έμοιαζε με τον Τρίστεν Τέιτ. Την έπεισε ακόμη και να πάει σπίτι μαζί του και να κοιμηθεί εκεί μετά από όλα αυτά», απάντησε ένας άλλος χρήστης.

  Πανσέληνος Νοεμβρίου 2022: Πότε πέφτει το «Φεγγάρι του Κάστορα»

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *