Για αυτό παραμένει γυναικάρα στα 64 της: Η απλή διατροφή χωρίς στερήσεις της Άντζελας Γκερέκου για να διατηρείται πάντα νέα

 

Για αυτό παραμένει γυναικάρα στα 64 της

Για αυτό παραμένει γυναικάρα στα 64 της: Η απλή διατροφή χωρίς στερήσεις της Άντζελας Γκερέκου για να διατηρείται πάντα νέα

Η απλή διατροφή χωρίς στερήσεις της Άντζελας Γκερέκου για να διατηρείται πάντα νέα

 

Η δίαιτα που την κρατά εντυπωσιακή

 

Η Άντζελα Γκερέκου μπορεί να βαίνει στα 64 της, που συμπληρώνει αυτόν το Μάρτιο, αλλά πάντοτε παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα, βάζοντας κάτω… ακόμη και 20άρες.

Η ηθοποιός, άλλωστε, πάντοτε είναι ίδια με το «Κορίτσι της Μάνης», που είχαμε θαυμάσει στο παρελθόν, όταν ήταν πολύ πιο νέα, με την ομορφιά της να είναι πιο εκθαμβωτική και από πολλές νεότερές της.

Πρόσφατα, μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αποκάλυψε τις νέες διατροφικές της συνήθειες για το επόμενο διάστημα, καταφέροντας με αυτό τον τρόπο να παραμένει νέα, όμορφη και λαμπερή εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές της.

 

Για αυτό παραμένει γυναικάρα στα 64 της: Η απλή διατροφή χωρίς στερήσεις της Άντζελας Γκερέκου για να διατηρείται πάντα νέα

 

Η απλή της διατροφή για να μένει νέα

Η Γκερέκου, που συγκινεί διαρκώς με τα λόγια της για τον Τόλη Βοσκόπουλο, με αδημοσίευτες φωτογραφίες να έρχονται στην φόρα για το ζευγάρι, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει αποτοξίνωση, δίνοντας έμφαση στα λαχανικά, στα φρέσκα φρούτα και στους χυμούς και αποφεύγοντας όλα τα τρόφιμα που θεωρούνται επιβλαβή για τον οργανισμό.

Η Άντζελα Γκερέκου μάς προτείνει λοιπόν το ιδανικό detox ρόφημα, το οποίο είναι εξαιρετικά υγιεινό και γεμάτο θρεπτικά στοιχεία.

«Καλημέρα με ένα φρέσκο χυμό, ροδι-πορτοκαλι! Η αποτοξίνωση αρχίζει!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Το ρόδι έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό της υπερτροφής, αφού μας προσφέρει πολύτιμα διατροφικά οφέλη.

  Καρκίνος και διατροφή: Οι τροφές που πρέπει να αποφεύγουμε

Το κόκκινο χρώμα που έχει το ρόδι προέρχεται από φυτικές χρωστικές (πολυφαινόλες) που βρίσκονται σε πολλά φυτικά τρόφιμα και λειτουργούν ως αντιοξειδωτικά στο σώμα, ενώ βοηθούν στην καταπολέμηση της φλεγμονής και της γήρανσης.

Ο χυμός πορτοκαλιού από την άλλη είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την αποβολή τοξινών από τον οργανισμό.

Οι πολύτιμες αντιοξειδωτικές ιδιότητες που περιέχει οφείλονται στα καροτενοειδή, που όχι μόνο συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό αλλά και στη πρόληψη δημιουργίας ελεύθερων ριζών.

 

athensmagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *