Άγιος Βαλεντίνος: Πώς να γράψετε ένα μήνυμα αγάπης

 

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπη

Από τη στιγμή που λαμβάνουμε την πρώτη μας κάρτα αγάπης στο δημοτικό την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή το πρώτο ραβασάκι από τον εφηβικό μας έρωτα συνειδητοποιούμε ότι το να ερωτεύεσαι και να αγαπάς μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή.

Υπάρχει ένα υπέροχο απερίγραπτο συναίσθημα και μια λάμψη που εκπέμπεται από όσους είναι ερωτευμένοι. Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που φαίνεται ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε σχεδόν καθόλου. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει.

Ωστόσο, η αγάπη είναι ίσως η πιο βαθιά, θαυμαστή και σύνθετη λέξη στην ανθρώπινη γλώσσα που υποδηλώνει την επιθυμία και τη διασύνδεση. Η αγάπη και η συμπόνια βρίσκονται στην καρδιά των μεγάλων πνευματικών παραδόσεων του κόσμου.

Συχνά λέγεται ότι η αγάπη είναι συνώνυμη με τη θεϊκή ουσία της ύπαρξης και την πηγή όλης της ζωής. Η αγάπη και η φροντίδα είναι μια παγκόσμια ανάγκη. Το να αγαπιέται κανείς δημιουργεί συναισθήματα αποδοχής και αρμονίας.

Δεδομένου ότι ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης, ποια θα μπορούσε να είναι η καλύτερη στιγμή για να γράψετε ένα ερωτικό γράμμα ή ένα μήνυμα αγάπης στους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας;

Ερωτικά γράμματα

Τα παθιασμένα ερωτικά γράμματα υπάρχουν εδώ και αιώνες. Ως λογοτεχνική μορφή, ορισμένοι μελετητές πιστεύουν ότι πιθανότατα προέκυψαν κατά την περίοδο της Αναγέννησης ως ένας τρόπος για να διατηρείται η φλόγα όταν δύο ερωτευμένοι χώριζαν.

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να σημειώνουμε τα συναισθήματά μας για τους άλλους χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από το να τους κοιτάμε. Επίσης, ένα ερωτικό γράμμα επιτρέπει στον παραλήπτη να μπει στο δράμα και τα συναισθήματα του συντάκτη.

  Πολύχρονη και ευτυχισμένη(εικόνες)

Ο σκοπός μιας ερωτικής επιστολής είναι να εκφράσει έντονα συναισθήματα. Ίσως η πιο ικανοποιητική πτυχή της επιστολογραφίας είναι η ευκαιρία να επικοινωνήσετε ακριβώς αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Και με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν χρειάζεστε απαραίτητα χαρτί και στυλό, ούτε να πάτε στο ταχυδρομίο.

Πώς να συντάξετε ένα μήνυμα αγάπης

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε να γράφετε είναι να πιστέψετε ότι το άτομο στο οποίο γράφετε κάθεται απέναντί σας. Μερικές φορές είναι χρήσιμο να κοιτάται μια φωτογραφία αυτού του ατόμου.

Ο στόχος της συγγραφής ενός ερωτικού μυνήματος είναι να γράψετε με ειλικρίνεια και από την καρδιά σας. Ξεκινήστε κάνοντας μια λίστα με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του προσώπου που αγαπάτε.

Όπως ένα καλό βιβλίο ή άρθρο, θα θέλετε να τραβήξετε αμέσως την προσοχή του αγαπημένου σας. Οπότε η πρώτη σας πρόταση ή παράγραφος θα πρέπει να είναι συναρπαστική. Πείτε ακριβώς αυτό που θέλετε με τον πιο ευθύ τρόπο.

Η ανάγνωση δημοσιευμένων ερωτικών επιστολών διάσημων ανθρώπων μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για τα διάφορα στυλ. Σκεφτείτε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το άτομο ή τη σχέση.

Σκεφτείτε να γράψετε για τις πρώτες εμπειρίες που ζήσατε μαζί. Είναι προτιμότερο να είστε πιο συγκεκριμένοι παρά αφηρημένοι. Μερικές φορές το να δίνετε προσοχή στα μικρά πράγματα που αγαπάτε στο άτομο βοηθάει να αναδείξετε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Φροντίστε να γράψετε ένα προσχέδιο και στη συνέχεια να το αφήσετε για λίγο. Αργότερα, κοιτάξτε ξανά το γραπτό σας με φρέσκα μάτια για να βεβαιωθείτε ότι μεταφέρει αυτό που θέλετε να πείτε.

  Με βλέπουν με τα 4 παιδιά μου και νομίζουν ότι απλά βοηθώ τη γυναίκα μου. Όμως τα μεγαλώνω μόνος

Διαβάστε το δυνατά μπροστά σε έναν καθρέφτη για να δείτε πώς ακούγεται. Οι συγγραφείς συνήθως μοιράζονται το έργο τους μόνο αφού το ξαναδιαβάσουν και το αναθεωρήσουν αρκετές φορές.

Δεν υπάρχει λόγος να μοιραστείτε το μύνημά σας βιαστικά. Απολαύστε το ταξίδι της συγγραφής και να θυμάστε, ένα μήνυμα αγάπης φέρνει χαρά τόσο στον συγγραφέα όσο και στον παραλήπτη.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *