Απαρηγόρητη χήρα ξαναβλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της. Ξαφνικά παρατηρεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια

 

Απαρηγόρητη χήρα ξαναβλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της.

Απαρηγόρητη χήρα ξαναβλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της. Ξαφνικά παρατηρεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια

Ξαφνικά παρατηρεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια

 

Μία νεόνυμφη γυναίκα, που “έχασε” τον άντρα της, ξαναείδε τις φωτογραφίες του γάμου τους και παρατήρησε μία σοκαριστική λεπτομέρεια.

Ειδικότερα, η Emma και ο Justin Cotillard, από το Ηνωμένο Βασίλειο, είχαν μόλις παντρευτεί και είχαν πάει ταξίδι του μέλιτος, χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό το ταξίδι θα γινόταν ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Ένα πρωί, ενώ βρίσκονταν στο ταξίδι, ο Justin τρόμαξε φοβερά τη γυναίκα του. «Ξύπνησε ένα πρωί και άρχισε να μου ουρλιάζει να βγω από το δωμάτιό του», υπογράμμισε η Emma.

Εκείνη ήταν επτά μηνών έγκυος και συγκλονίστηκε από την παράξενη συμπεριφορά του άντρα της. Όταν ρώτησε τον Justin τι συνέβαινε, έλαβε μια πολύ τρομακτική απάντηση.

 

Έληξε άδοξα ο μήνας του μέλιτος για τη νεόνυμφη γυναίκα

«Νόμιζε ότι ήμουν μια ξένη. Δεν θυμόταν ότι ήταν επτά μηνών έγκυος με το πρώτο μας μωρό», επισημαίνει η Emma, με το ζευγάρι να αναγκάζεται να λήξει το μήνα του μέλιτος και να επιστρέψουν σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Justin πήγε για ένα τσεκ-απ, προκειμένου να μάθει τι συνέβαινε και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία αποκάλυψε ότι είχε έναν πολύ επιθετικό και θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί του είπαν ότι θα μπορούσε να παρατείνει τη ζωή του για άλλα δύο χρόνια, αν έκανε χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η Emma γέννησε την κόρη τους Mia πέντε εβδομάδες πρόωρα και ευτυχώς ήταν απόλυτα υγιής.

 

 

Απαρηγόρητη χήρα ξαναβλέπει τις φωτογραφίες του γάμου της. Ξαφνικά παρατηρεί μια σοκαριστική λεπτομέρεια

 

  Νεαρός με κινητικά προβλήματα ανέβηκε στη Μποφίλιου και χόρεψε το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει

Αυτό συνέβη στις 17 Αυγούστου 2015, την ίδια μέρα που ο Justin άρχισε θεραπεία με ακτινοβολία και έτσι μπορούσε να βλέπει την νεογέννητη κόρη του μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Τέσσερις μήνες αργότερα, μια άλλη μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου έδειξε ότι ο όγκος είχε μεγαλώσει και έκανε μετάσταση. Ήταν ο πιο επιθετικός όγκος που οι γιατροί είχαν δει σε μια δεκαετία.

Τον Οκτώβριο του 2015 έμοιαζε ότι πλησίαζε το τέλος για τον Justin και η Emma θυμάται τη συζήτηση με τον γιατρό, ο οποίος της έδωσε δύο εβδομάδες ζωής για να πάρει τον άντρα της στο σπίτι πριν πεθάνει.

Ωστόσο, ο Justin έζησε για άλλους επτά μήνες και ήταν σε θέση να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά του και τα Χριστούγεννα.

Δυστυχώς, όλοι αναγνώρισαν ότι οι μέρες του ήταν μετρημένες και τον μετέφεραν σε μια κλινική, ώστε να λάβει την κατάλληλη φροντίδα, αλλά ο Justin αρνήθηκε να παραιτηθεί, καθώς ήταν αποφασισμένος να ζήσει και φάνηκε σαν να περιμένει κάτι.

Ο Justin ήθελε να δει ξανά την κόρη του, η οποία δεν είχε το δικαίωμα να τον επισκεφθεί για δύο ημέρες, καθώς έπασχε από ανεμοβλογιά. Το προσωπικό της κλινικής αποφάσισε να παραβλέψει τους κανόνες και επέτρεψε στον Justin να δει την Mia μια τελευταία φορά, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

«Πήγα πίσω στο δωμάτιό του, ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβάτι και του είπα ότι η Mia ήταν στο καθ’ οδόν. Τότε ήταν που άφησε την τελευταία του πνοή. Πέθανε γνωρίζοντας ότι ήταν καλά,» σημείωσε η Emma.

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση