Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

 

Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

Μάριος Ιορδάνου: «Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου, σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου»

 

Ο ηθοποιός μίλησε για το πολύ σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του

Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark» το βράδυ της Κυριακής. Ο ηθοποιός μίλησε για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Όπως είπε «είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά έμφρακτα. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα».

«Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι για να φύγουμε από τον Αρκτούρο και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά «δεν σε βλέπω». Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μου έκανε πλάκα.

Ξαφνικά χάνει το χρώμα του, πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά», τόνισε η Σοφία Καζαντζιάν για να συνεχίσει ο σύζυγος:

«Έχασα την όραση μου, σταμάτησε η καρδιά μου να χτυπά, έπεσα κάτω, χτύπησα το κεφάλι μου, έβγαζα αίματα από παντού, είχα την δύναμη να ξανασηκωθώ μα ξαναέπεσα πάλι. Και άλλο εγκεφαλικό, δεν έβλεπα καθόλου για ώρες και με πήγε η Σοφία στο νοσοκομείο με το φορτηγό της παράστασης μας».

«Έκανα όλες τις εξετάσεις, έχω πάει στα καλύτερα νοσοκομεία και στους καλύτερους γιατρούς αλλά είμαι σε ένα ελάχιστο, μικρό ποσοστό των ανεξιχνίαστων εγκεφαλικών.

  Η Σοφία σε αυτή την μάχη δεν είναι μόνη και θα βγει νικήτρια! @Sofia51601549

Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς τι είχα γιατί είμαι υγιέστατος, πάρα πολύ δυνατός, τρέχω 15 χιλιόμετρα την ημέρα και είμαι αθλητικός.

Δεν κατάλαβε ποτέ κανείς γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Οι εξετάσεις μου ήταν τέλειες και τώρα πιο είναι το καλύτερο.

Έκανα μαγνητική πριν από λίγο καιρό και, ενώ ο εγκέφαλος μου φαινόταν καμένος σε πολλά σημεία, τώρα φαίνεται σαν να μην το πέρασα ποτέ. Φαίνεται δηλαδή μια ολοκάθαρη μαγνητική και είμαι καλύτερα και από πριν», συμπλήρωσε ο Μάριος Ιορδάνου.

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση