Άση Μπήλιου: Ο Μάιος 2023 ξεκινά με ένταση

Άση Μπήλιου: Ο Μάιος 2023 ξεκινά με ένταση

Η Άση Μπήλιου αναλύει τον μήνα Μάιο που ξεκινά με ένταση, αλλά καταλήγει σε θετικότερες προοπτικές για όλους. Ποια ζώδια θα είναι οι πρωταγωνιστές του;

Οι πρώτες ημέρες του μήνα έχουν αρκετή ένταση, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη του 2023, στον αντίποδα της επιρροής της έκλειψης την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων.

Μολονότι ο Μάιος απέχει από το να χαρακτηριστεί ήσυχος και ήρεμος μήνας, καθώς σχηματίζεται ακόμη μια έκλειψη και στο πρώτο δεκαπενθήμερο έχουμε την επιρροή του φαινομενικά ανάδρομου Ερμή, από την άλλη έχει και μια πληθώρα θετικών όψεων και πλανητικών αλλαγών που βοηθούν σε νέες εκκινήσεις και φέρνουν αισιόδοξα μηνύματα. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στις 2 Μαΐου 2023 σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο. Μέσα στη σύγχυση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής, αυτή η όψη μπορεί να φέρει μια έκλαμψη διαύγειας. Ίσως δούμε με καθαρό μυαλό μια κατάσταση που οι ρίζες της είναι στο παρελθόν. Καθώς ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία από την 1η Μαΐου 2023, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορούμε να επανεξετάσουμε καταστάσεις που μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα έχουν αρκετή ένταση, καθώς σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη του 2023, αυτή τη φορά μια Σεληνιακή έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 05/05/2023 στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, οδηγώντας μας σε εκκαθαρίσεις στη ζωή μας. Σαφώς η έκλειψη αυτή δεν θα είναι εύκολη, καθώς επηρεάζεται άμεσα και έντονα από την επιρροή του Ουρανού και του ανάδρομου Ερμή σε αντίθεση. Ίσως κάτι πρέπει να διώξουμε από τη ζωή μας προκειμένου να εξελιχθούμε. Ξαφνικές αλλαγές, απρόσμενο τέλος καταστάσεων είναι μερικά από τα σενάρια. Θα επηρεαστούν Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Στον αντίποδα της επιρροής της έκλειψης την ίδια μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε θέματα σχέσεων ή οικονομικά για Διδύμους, Τοξότες, Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου. Στις 07/05/2023 η Αφροδίτη θα προχωρήσει στο ζώδιο του Καρκίνου προάγοντας τη συναισθηματική ασφάλεια και την άνεση. Μια εβδομάδα μετά, στις 15/05/2023 ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του και θα συνεχίσει ορθός στον Ταύρο. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή του μήνα είναι αυτή του Δία που προχωρά στις 16/05/2023 στο ζώδιο του Ταύρου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τον Μάιο του 2024.

Η επιρροή του από το γήινο και υλικό περιβάλλον του Ταύρου θα φέρει διευκολύνσεις στον οικονομικό τομέα, αλλά και μια μεγαλύτερη ροπή στις απολαύσεις και στις πολυτέλειες σε προσωπικό επίπεδο. Το τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα στις 18/05/2023 παρόλα αυτά είναι ένα αγκάθι για τον κόσμο της οικονομίας παγκοσμίως. Στις 19/05/2023 σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο που βοηθά σε νέα δυναμικά ξεκινήματα. Στις 20/05/2023 ο Άρης θα αφήσει τα βαθιά νερά του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Οι μέρες κοντά στις εκλογές διέπονται από μεγάλη ένταση και πόλωση, ενώ φαίνονται έντονα σκοτεινά και παρασκηνιακά παιχνίδια, καθώς ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και ο Ήλιος τρίγωνο με τον Πλούτωνα την ημέρα των εκλογών.

Την ίδια μέρα ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Η ανάγκη για αλλαγές και νέα ξεκινήματα θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια του Μαΐου, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε λίγες ημέρες να ολοκληρωθεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή μετά τις 16/05/2023 για να σιγουρέψετε την επιτυχία των νέων εκκινήσεων σας.

  Χρόνια πολλά με κινούμενες εικόνες.....giortazo.gr

 

ΤΑΥΡΟΣ
Είστε από τους πρωταγωνιστές του Μαΐου όχι μόνο γιατί έχετε τα γενέθλια σας, αλλά γιατί θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής με τον Δία να περνά μετά από 12 χρόνια στο ζώδιο σας στις 16/05, αλλά και γιατί φιλοξενείτε στα γενέθλια σας τη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς στις 05/05. Ο Μάιος παρά τις δυσκολίες του βοηθά να κάνετε νέα ξεκινήματα και σας δίνει ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης και σχεδιασμού νέων στόχων. Μολονότι ο ανάδρομος Ερμής θα συνεχίζει μέχρι τις 15/05 την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας δημιουργώντας ένα μικρό χάος στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις, φέρνοντας καθυστερήσεις κι αναβολές, η αυτοπεποίθησή σας θα κινείται σε καλά επίπεδα.

Καθώς από τη φύση σας δεν είστε ούτε βιαστικοί ούτε παρορμητικοί, θα καταφέρετε να περάσετε κι αυτό τον σκόπελο με επιτυχία. Θέματα από το παρελθόν μπορεί να ξαναέρθουν στην επιφάνεια προκειμένου να τα επιλύσετε οριστικά. Πιθανώς για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο να προκύψουν κι επιστροφές από το ερωτικό ή επαγγελματικό σας παρελθόν. Στις 05/05 εν μέσω ανάδρομου Ερμή έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου απέναντι σας, στο ζώδιο του Σκορπιού. Αυτή είναι μια αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο έκλειψη που μπορεί να δημιουργήσει κραδασμούς σε κάποια σχέση ή συνεργασία αν έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο.

Κάποιοι μπορεί να φτάσουν μέχρι και σε ρήξη ή χωρισμό. Από την άλλη μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που ίσως αλλάξει και τη ζωή σας. Καθώς η έκλειψη αναμοχλεύει ιδιαίτερα το συναίσθημα και την ψυχολογία σας, φροντίστε να μην πιέζετε τα πράγματα. Ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον φιλικό σας Καρκίνο στις 07/05 φέρνοντας περισσότερη ισορροπία στις επαφές σας και αρμονία στην επικοινωνία. Ο Ήλιος από το ζώδιο σας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό στις 09/05 και θα νιώθετε την ανάγκη από τη μια να επαναστατήσετε και να διώξετε ό,τι σας κρατά πίσω κι από την άλλη να ψάξετε δημιουργικές διεξόδους για να κάνετε κάποια πράγματα διαφορετικά στην καθημερινότητα σας.

Στις 16/05 ο Δίας, ο πλανήτης της ευημερίας, της επέκτασης και των ευκαιριών, περνά στο ζώδιο σας. Την επιρροή του με κάποιο τρόπο θα τη νιώσετε όλοι αφού είναι μια ισχυρή δόνηση, αλλά την ευεργετική του επίδραση θα την αισθανθούν περισσότεροι οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο τον Μάιο. Ο Δίας θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο στο ζώδιο σας μέχρι τον Μάιο του 2024. Οι ευκαιρίες εξέλιξης που θα εμφανιστούν αφορούν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τυχεροί θα είστε και σε θέματα σπουδών. Κάποιοι μπορεί να περάσουν σε μια σχολή της επιλογής τους, άλλοι να αποφοιτήσουν και να πάρουν πτυχίο. Θα ανοίξουν νέοι ορίζοντες και σε επαγγελματικό επίπεδο και θα νιώσετε ασταμάτητοι.

Καιρός να διεκδικήσετε και να επιτύχετε τους μεγαλύτερους στόχους σας. Με κάποιον τρόπο ο Δίας θα σας ωθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας φέρνοντας έναν παράγοντα τύχης. Αν είστε γεννημένοι τις δυο πρώτες ημέρες του ζωδίου προσέξτε όμως τις υπερβολές και τα παιχνίδια εξουσίας με το τετράγωνο του Δία προς τον Πλούτωνα στις 18/05. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 19/05 δέχεται την ευεργετική επιρροή του Άρη από τον Καρκίνο και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα.

Είναι η στιγμή να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και πράγματι δεν υπάρχει όριο σε όσα μπορείτε να επιτύχετε. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στον Λέοντα φέρνοντας χωροταξικές αλλαγές είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού. Και πάλι οι γεννημένοι τις πρώτες δυο ημέρες προσέξετε περισσότερο τις εντάσεις ειδικά στις 21/05 με την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα.

  Ζώδια: Πως συμπεριφέρεσαι στις δύσκολες στιγμές

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έντονος από κάθε άποψη ο Μάιος, καθώς η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 05/05. Ο Μάιος είναι πολυεπίπεδος ως μήνας και θα διοχετεύσετε την προσοχή και την ενέργεια σας σε δυο βασικούς τομείς. Καταρχάς στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Εκεί θα βρίσκεται ο Ήλιος μέχρι τις 21/5, ο Ουρανός σε όλη τη διάρκεια του μήνα, ο Δίας από τις 16/05 και ο ανάδρομος Ερμής μέχρι τις 15/05. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προχωρήσετε σε εκκαθαρίσεις, ιδίως αν είστε γεννημένοι στο πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Πιθανώς να συμβούν απρόοπτες εξελίξεις που να σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις για μια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στον Μάιο και νέες γνωριμίες ή και επιστροφές από το παρελθόν είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Όμως καθώς η πορεία του ανάδρομου Ερμή εκτείνεται μέχρι τις 15/05, καλά θα κάνετε να μην πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση δέσμευσης ή αποδέσμευσης στο πρώτο δεκαπενθήμερο. Στις 05/05 θα λάβει χώρα η δεύτερη έκλειψη της ανοιξιάτικης περιόδου στο ζώδιο σας κι αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο φαίνεται ότι μπορεί να έχετε μοιραίες αλλαγές σε σχέσεις, στην οικογένεια ή σε κάποια συνεργασία που θα σας καθορίσει.

Οι εκλείψεις είναι πάντα δείκτες αλλαγών στη ζωή μας κι ακόμη κι αν ξεβολευόμαστε πάντα μας οδηγούν στο μονοπάτι που πρέπει. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί και στην υγεία τις μέρες που περιβάλλουν τη Σεληνιακή έκλειψη και πιο προστατευτικοί απέναντι στις σημαντικές γυναίκες στο στενό σας περιβάλλον. Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες θα είναι ο τομέας που θα λάβει τις ευνοϊκότερες επιρροές από τις 16/05 και για έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς ο ευεργέτης Δίας περνά στον Ταύρο, το ζώδιο που συμβολίζει τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Τα σενάρια της εύνοιας είναι πολλά και αφορούν τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή.

Ένας μεγάλος έρωτας, η επισημοποίηση μιας σχέσης, ο ερχομός ενός απογόνου, μια σημαντική νέα συνεργασία είναι μερικά από αυτά. Έχετε κάθε λόγο να είστε αισιόδοξοι αγαπητοί μου Σκορπιοί, καθώς οι προοπτικές για ουσιαστικές σχέσεις από δω και κάτω θα αφθονούν. Μιλώντας για σχέσεις, η Νέα Σελήνη στις 19/05 μπορεί να είναι ακριβώς το κίνητρο που χρειάζεστε για να κάνετε μια νέα εκκίνηση σε μια σχέση ή συνεργασία, ή να τα ξαναβρείτε με κάποιο άτομο που μπορεί να πήρατε απόσταση. Μέχρι τις 19/05 ο Άρης θα είναι σύμμαχος και φίλος σας από τον Καρκίνο, δίνοντας σας δύναμη και στήριξη για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Στις 20/05 ο Άρης θα προχωρήσει στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας δίνοντας σας μια φρέσκια και δυναμική προσέγγιση στα θέματα των επαγγελματικών σας στόχων. Παρόλα αυτά, η πρώτη όψη του Άρη θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στις 21/05 δημιουργώντας συνθήκες έντασης ειδικά για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Πιθανώς να νιώσετε κάποια απογοήτευση αλλά θα είναι προσωρινή. Αποφύγετε μυστικές και παρασκηνιακές ενέργειες και να αναμιχθείτε με παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι. Τα θέματα των οικονομικών θα σας απασχολήσουν αλλά για πολύ θετικούς λόγους στην πορεία του Μαΐου με τον Ήλιο να προχωρά στους Διδύμους.

 

ΛΕΩΝ
Καιρός να δείξετε σε όλους ποιοι είστε και πόσα πολλά μπορείτε να καταφέρετε αγαπητοί μου Λέοντες. Με τον Ήλιο μέχρι τις 21/05, τον Ερμή και τον Ουρανό σε όλη τη διάρκεια του μήνα και τον Δία από τις 16/05 στον Ταύρο, στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα, θα είστε πιο ορατοί κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν θα περάσετε απαρατήρητοι από δω και κάτω σε θέματα καριέρας. Άλλωστε τα επαγγελματικά και η κατεύθυνση της καριέρας σας θα είναι ο καυτός τομέας όχι μόνο του Μαΐου αλλά και του Ιουνίου και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι καταιγιστικές.

  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

Εξελίξεις μπορεί να έχετε και σε θέματα σπιτιού αλλά και προσωπικού στάτους, καθώς στις 05/05 έχουμε τη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς, μια Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, που σας επηρεάζει ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Απρόσμενα γεγονότα μπορεί να οδηγήσουν σε εξελίξεις που ίσως δεν περιμένετε, π.χ. να αλλάξετε στέγη σπιτιού ή επαγγελματική. Μην προσπαθείτε να τα ελέγχετε αυστηρά και ασφυκτικά όλα. Αφήστε το σύμπαν να σας εκπλήξει θετικά. Μην ξεχνάτε τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 15/05 στον τομέα της καριέρας που η έκλειψη ενεργοποιεί, έτσι μπορεί να υπάρχει ένα μικρό χάος ή αλλαγές που πιθανώς σας βρίσκουν απροετοίμαστους.

Προσέξτε και θέματα υγείας τις μέρες που περιβάλλουν την έκλειψη, αλλά και σημαντικές σχέσεις με τις γυναίκες στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Κάποιες επαγγελματικές αλλαγές μπορεί να έχουν αντίκτυπο και στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό εμπιστευθείτε την καρδιά σας στις επιλογές σας. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών και ότι οι αλλαγές που φέρνουν είναι σχεδόν πάντα προς την κατεύθυνση της εξέλιξης και της προόδου. Στις 07/05 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο στο πιο εσωτερικό και ψυχολογικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας δημιουργώντας μια σχετική ατονία στην ερωτική σας ζωή.

Τα πολύ καλά του Μαΐου ξεκινούν μετά τις 16/05, καθώς ο Ερμής επιστρέφει την ορθή του πορεία στον Ταύρο και ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ήλιο, αλλά και τον Δία που περνά εκείνη τη μέρα στον τομέα της καριέρας κάνοντας σας πιο «ορατούς» στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Αν είστε γεννημένοι τον Ιούλιο θα έχετε περισσότερες εξελίξεις στο μέτωπο της καριέρας μέχρι το καλοκαίρι. Όλοι οι Λέοντες όμως θα επωφεληθείτε στα επαγγελματικά μέχρι τον Μάιο του 2024. Στις 18/05 αν είστε γεννημένοι τις πρώτες δυο μέρες του ζωδίου σας κρατηθείτε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικά παιχνίδια στις επαγγελματικές σας σχέσεις, καθώς ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Στις 19/05 οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο πιθανώς να έχετε μια ολοκαίνουρια πρόταση για κάτι επαγγελματικό.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα γόνιμη Νέα Σελήνη που βοηθά να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και το όνομα σας να ακουστεί περισσότερο. Στις 20/05 ο Άρης προχωρά στο ζώδιο σας, σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε δυνατοί να κατακτήσετε όλους τους στόχους που έχετε. Στις 21/05 προσέξτε όμως καθώς ο Άρης έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Θα είστε πιο φιλόδοξοι αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε ή να δείξετε την ανταγωνιστικότητα σας με σκληρό πρόσωπο, γιατί μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος σας.

Οι γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σύμφωνα με το asibiliou.gr προσοχή στην υγεία, στις σχέσεις, αλλά και στο παρασκήνιο ή και σε χτυπήματα «κάτω από τη μέση» από τους αντιπάλους σας. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου στους Διδύμους θα σας αποσυμπιέσει και θα σας δώσει την ευκαιρία να χαρείτε περισσότερο με τους φίλους σας, κάνοντας λίγο πιο διασκεδαστική την καθημερινότητα σας στο τέλος Μαΐου.

Άση Μπήλιου: Ο Μάιος 2023 ξεκινά με ένταση

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *