«Στο Survivor μπήκα 118 κιλά κι έχασα τα 34! Για την διατροφή μου έχω στερηθεί τα…» – Τι δεν τρώει ο Μπο και διατηρείται αδύνατος και γυμνασμένος

 

«Στο Survivor μπήκα 118 κιλά κι έχασα τα 34! Για την διατροφή μου έχω στερηθεί τα…»

«Στο Survivor μπήκα 118 κιλά κι έχασα τα 34! Για την διατροφή μου έχω στερηθεί τα...» - Τι δεν τρώει ο Μπο και διατηρείται αδύνατος και γυμνασμένος

Τι δεν τρώει ο Μπο και διατηρείται αδύνατος και γυμνασμένος

 

Τι έχει κόψει εντελώς από την ζωή του

 

Η κάμερα του happy day και η Όλγα Λαφαζάνη τρύπωσε στα παρασκήνια του j2us και μίλησε με τους συμμετέχοντες.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Μπο, ο οποίος έκανε δηλώσεις για τα πολλά κιλά που έχασε κατά την συμμετοχή του στο Survivor αλλά και αποκάλυψε το ποιο φαγητό του λείπει πολύ λόγω διατροφής!

 

Οι δηλώσεις του Μπο

«Όταν έκανα τη συμφωνία για να πάω στο Survivor, το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν τα κιλά, μη χάσω πολλά κιλά. Και τελικά έχασα τα περισσότερα.

Είναι αυτό που λένε πρόσεχε τι εύχεσαι. Μπήκα 118 κιλά και το άγχος μου ήταν μην πέσω κάτω από 110. Να χάσω 10 κιλά max, όχι 34 που έχασα μέσα σε ενάμιση μήνα.

Ενώ στην συνέχεια, όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος ποιο είναι το φαγητό που έχει στερηθεί περισσότερο λόγω της διατροφής του εκείνος απάντησε: «Τα γερμανικά λουκάνικα. Με αυτά μεγάλωσα στη Γερμανία».

 

«Στο Survivor μπήκα 118 κιλά κι έχασα τα 34! Για την διατροφή μου έχω στερηθεί τα…» – Τι δεν τρώει ο Μπο και διατηρείται αδύνατος και γυμνασμένος

 

Στο παρελθόν είχε δηλώσει επίσης:

«Πράγματι, είναι πολύ εύκολο να τα ξαναπάρεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι θα παραμείνω σε αυτά. Έδωσα το λόγο μου στον Σάκη (σ.σ. Τανιμανίδη) την ημέρα του τελικού μπροστά σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω από όλα ήθελα να το κάνω για μένα.

  Οι πιο χορταστικές τροφές που βοηθούν στην απώλεια βάρους

Τώρα πήρα δύο κιλά και είμαι 90. Νιώθω πιο υγιής, έχω μεγαλύτερες αντοχές, καλύτερη κίνηση, είμαι πιο γρήγορος. Όσο για τη διατροφή, προσέχω να μην τρώω λιπαρά. Για την ακρίβεια, τρώω κοτόπουλο – ρύζι, ρύζι – κοτόπουλο.

Μέχρι εκεί!», αποκάλυψε.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *